FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

somnic usor uratica! (si stai linistita, ca te tachinam, numai) (si eram sigura ca "intrusu" e in culmea fericirii! care barbat nu ar fi?! )
ma duc si io la nani!
somnic usor la toata lumea!
...banuiesc ca-l aveti de mult, deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

stiu draguta ca ma tachinai..si imi place!ptr ca altfel raman conectata mereu la gandul ca trebuie sa prestez ptr bebe si totul in viata mea se axeaza pe asta si devine mecanic!asa va am pe voi si mai ies din rutina!
altfel-as lua-o razna!
de asta va iubesc eu mult mult de tot!si abaia astept sa ne gravidim cu toatele si sa ne amuzam de perioada asta!si sa piscam copchii de falcute sa inceapa sa miorlae un pic,la cat iam asteptat!
somnic usor si tie fata frumoasa!
somnic usor si la toate fetele dragi mie!
denisullleeeeeeeeee-te iubeste fata mult de tot!multam ptr veselia ce o emani!acum sincer aveam nevoie de o gura de veselie!ca m-au cam lasat puterile si nervisorii!da imi revin!promit!sper sa-ti mearga bine sapt viit si sa fii un exemplu ptr noi,alaturi de criadema!
si...mai vreau 2 liniute!!!!!!!!!!!please!!!ca lista a fost deschisa!
haideti fetele!la atac!

Mergi la inceput

hmmmm...apalina, denisa, uratica si....restul fetelor
fiind miez de noapte si ora de somnic, mi-am zis sa va spun o poveste frumoasa!

A fost odata un grup de broscute... care voiau sa se ia la intrecere.
Telul lor era sa ajunga in varful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute.
Cursa urma sa inceapa... Totusi... Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in virful turnului. Tot ce se auzea erau exclamatii de genul:
"Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!"
sau:
"Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!"
Broscutele incepura se abandoneze
...Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe...
Spectatorii continuau sa strige:
"E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!"
Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau... ...Doar una singura se catara consecvent mai departe... Nu voia cu nici un chip sa abandoneze!
In final renuntasera toate, cu exceptia acelei broscute, care cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in varful turnului!
Dupa aceea, toate celelalte broscute si toti spectatorii au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in varf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa!
Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atat de mare si sa ajunga in varful turnului.
Asa se afla ca... Broscuta invingatoare era SURDA !!!

somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna dimineata!
Treziti-va la ca se raceste.
Gravidutele la laptic si ceiut.
Incepe o noua saptamana sa speram ca va fi plina de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Si io si io
denisu o fi la clinica? A ajuns pe la tine ieri criadema?

Mergi la inceput

'mneata fetelor! hop si io cu canuta de laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele
la cafeluta cu toatele,va rog!!!!
o zi frumoasa de primavara va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna Mara,cum esti?, ceva simptome?, ai inceput lucru?
Ieri a venit Denisa la mine, la ora aceasta cred ca e la Clinica, din pacate nu am putut merge cu ea pana la Cluj sper la vizitele urmatoare sa pot s-o fac, dar cu siguranta a ajuns bine ca am avut grija de asta.
Dupa control se intoarce la mine, va sta la mine pana dupa embriotransfer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

De azi am inceput lucrul dar nu foarte in forta ca sa nu ma stresez, asa mai usurel Simptome insa ioc, nu simt nimic, nu ma doare nimic, nu mi-e greata nu mi-e foame. Nimic nimic, nu stiu daca asta e de bine sau de rau. Si trec prin stari contradictorii, uneori ma gindesc ca am reusit alteori imi imaginez ca nu am reusit si va trebui sa o iau de la capat. Incerc insa sa stau linistita ca pina la test mai am o gramada de zile Si sper sa vina fetele pina atunci ce vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele
am intrat si eu putin sa va salut si sa va doresc o saptamana placuta si plina de caldura si bineinteles cu 2 liniute.
mara ai incredere ca va fii bine, ia exemplu lui medut si nu te mai gandi la tot felul de prostii ca face rau la bebe
maddutz, cum e la acupunctura? doale tale??
uratica sunt pe urmele tale
toate fetele fara exceptie si tin pumnii la toate fetele sa fie cu .

Mergi la inceput