FIV la Cluj 14
Raspunsuri - Pagina 8
uratica spune:
pupici fetele!
nu las nica!eo prestez la greu!tooooooooooooooaaaaaaaaaaaaata luna!sa fiu sigura!
denissa_k1 spune:
apalina, m-a furat filmul si nu am obserat ca ai postat....mie mi se pare inadmisibil ce spui tu...cum adica sa-ti iei adio din moment ce nici nu ai inceput si asta din cauza analizelor...dar tratamentul pentru ce se mai face??..da' ce madam Iliescu la 60 si peste de ani , avea nalize mai bune??? cum e posibil ca o fata de 31 ani sa fie din start oprita din evolutie......nuuu. e ceva ce-mi scapa....!!!
denissa_k1 spune:
uratica, sa inteleg ca tu prestezi in timp ce si postezi....de aceea esti asa expeditiva si succinta???Taaareee faza!!
maddutz spune:
uratica, draga, deja ma gandesc sa-i fac un bine "intrusului"! sa-i gasesc ceva de lucru si sa-i pun o vorba buna sa-l trimita in cat mai multe delegatii. luna viitoare. toata! ca baiatul.....are de "recuperat"!
de fapt...mai stii? poate se angajeaza si-si baga, apoi, singur demisia, doar doar o mai "prinde" o perioada asa "fierbinte"!!!
maddutz spune:
apalina nu baga de seama! iti repeti analizele. si ai putea sa-ti faci si inhibina B pentru a vedea rezerva ovariana. asta aveam si eu de gand sa fac azi, dar....era inchis! voi face luni, cu toate ca nu prea imi convine, fiind in ziua a 4-a. voi vedea!
si daca...iliescu a putut....sa fim seriosi! vom putea si noi!
denissa_k1 spune:
am revazut una din fazele cele mai faine din film , cea cu tangoul , pe ring cea cu Al Pacino si frumusica aia subtirica pe ringul de dans din restaurant... uitandu-ma la ea..care nu stia practic sa danseze tango,..dar care gratie lui Al Pacino s-a descurcat magnific, mi-am inchipuit-o pe uratica, sau apalina, sau anamy, sau enni dansand la fel de frumos...pacat ca nu v-ti uitat la film...
denissa_k1 spune:
maddutz, am vazut ca ai intrat si tu...cand vii la Clinica?? eu trebuie sa vin luni dimineata, pana la 9, (sper sa vin daca poate, cu crina..)..de asta am logoreea asta verbala, pentru ca zilele urmatoare nu mai intru....eventual putin maine dimineata, caci pe la 13 plec spre Cluj. Si stau toata saptamana...la sfarsitul careia sper sa termin cu totul...punctie, embriotransfer...etc..prima oara cand ma veti mai vedea pe forum... voi fi ori in caruta, ori in teleguta...adica ori.., ori...Pana atunci ...s-auzim de bine....
maddutz spune:
denisa imi place ca suntem insomniacele forumului.
o sa incerc sa trec luni pe la clinica, dar nu promit. de la 10 ma duc la acupunctura, si pana la ora aia mai am ceva treburi de rezolvat pentru job. deci voi fi cam ocupata incerc, dar nu promit.
ups....stai ca mi-a picat fisa! io luni dimineata tre' sa ajung si la analize! nu, la gine nu voi ajunge luni. nu am timp!
dar probabil ca voi ajunge pe miercuri sau vineri la control. cel mai probabil vineri poate ne vedem vineri, caci banuiesc ca asa te va chema si pe tine: luni, miercuri si vineri
uf.....ma asteapta o saptamana tare grea! si mai am si ceva delegatii pe care nu stiu cum sa le impart in cursul sapt. tre sa merg 1 zi in alba si vreo 2 sau 3 in baia mare! (si taman bine ca bruni tocmai amu pleaca!
nashpa
maddutz spune:
deni am vazut filmul, mai demult. e superb. si al pacino joaca, intr-adevar fenomenal! in seara asta nu am avut rabdare sa ma uit. nu am rabdare sa ma uit de 2 ori la acelsi film, decat foarte, foarte rar
uratica spune:
fetele-
am adormit intrusu si binenteles ca fuguta la voi!
uff apalina-las ca se rezolva si asta!fetele cred ca ne vom lua toae de manuta si ne vom fivui pe banda in mai!asa ca nu mai fiti suparice!
si madutz-nu-ti mai fa griji ptr intrus-ca e in culmea fericirrii!acu nu stiu daca e asa ptr ca il pun sa presteze non stop sau ptr ca a slabit!oricum-rau nu-i pare!din contra!
of of mai mai-macar stiu ca am facut mai mult decat s-a putut luna asta!de-o fi sa fie,bine..de nu..merg inainte!dar ma voi gravidi eu!veti vedea!ne vom gravidi toate ca pe banda!
noapte buna fete dragi!