FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

si, medut imi place semnatura ta! eu dupa paste incep tratamentul. adica prin preajma de 1 mai mi-am calculat. cine mai vine atunci? nu ma lasati singurica!
uratica lasa intrusu' sa mai si respire, dragul de el!
mara pai cum ne-a fost vorba ieri cu cafeaua?!
bruni tu ce faci? cum mai esti?
anamy sezi cumintica si ai grija de bebei.
julia tu cum esti? cum te simti| ai fost la medic?
restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Maddutz sunt in a 9-a zi. Dar cred ca ma voi abtine cu testul pana macar in a 12-a zi. Sincer eu sunt asa de convinsa ca sunt gravida, asa ca pot sa stau cuminte pana in ziua 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Fetele, ma duc la o tura de shopping. Am realizat ca nu am incaltaminte decat cu toc si daca tot sunt gravida, trebuie ceva si fara toc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

medut imi place modul tau de a gandi. imi place ca-ti gasesti resursele de a fi puternica si pozitiva. esti de admirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Am dezertat de acasa, am devenit dependenta de voi, vreau si eu cafea chiar daca mi-am incalcat consemnul, ma iertati asa, nu m-ati calculat la cafea...vreau sa va spun o chestie, o sa-i fac o supriza maine Denisei ca tot la mine a ajuns, O SA PLEC DE ACASA, asa sa vad daca-i place. Credeti ca merita sa fac asta.
Mara poate faci o plimbare pana la mine, pentru tine stau acasa si am facut si niste bunatati, ca sa nu-mi stric calitatea pe care tocmai mi-a atribuit-o Denisa.
Monilland de aceasta perioada trebuie sa te bucuri din plin, e cea mai frumoasa si mai usoara, deja bb sunt bine ancorati in burtica, prima perioada cu greturi a cam trecut, inca nu sunt suficient de mari ca sa-ti creeze disconfort, asa ca Bucura-te din plin.
Madd, nu ramai singura, ma paste gandul sa mai incerc si eu un fiv, daca-l conving pe al meu. Esti sigura de analize ca eu am mers cu sotul de vreo 3 saptamani si faceau si sambata.
Apalina, ce s-a intamplat nu mi-ai dat nici o veste, desi mi-am promis ca ma suni, e ceva in neregula? te putem ajuta?
Medut, eu cred ca esti insarcinata, asa ca te comporti normal, dar lasa mai incet cu oboseala si munca
fetelor si iesiti la plimbare, e soare, e cald si bine.
Eu de-abia mi-am bagat nazdravanii in casa la somn, eu hai la somn, ei nu si nu ca sa faca curat in curte, maturau de zor frunzele uscate de tuia care au cazut acum cu ploile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
fetelor eu sunt bine , imediat merg la tren si o iau spre bucuresti,luni dimineata am avion, deci vb pe luni seara...
uratica te sun , sa vad cum ma descurc daca gasesc o masina de imprumutat vin sa te vad...oricum vb...
fetelor sa fiti cuminti si aveti grija de voi...
va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Salutare la toate.... v-am dat trezirea la cafea si am disparut.
Dar sa va zic unde am fost?,
Am fost in vizita la un bebe mic de 3 saptamani cu hainite ptr el si prajiturica ptr mamica lui, mamica lui fiind verisoara mea.
Darius e tare scumpic, cat am stat la ei in vizita nu a plans deloc, tragea cu ochiul cand la maicasa cand la mine care l-am tinut tot in brate si i-am povestit cate mi-au venit in minte....
Despre mine nici o noutate, nici un simptom, nesimtire totala....
E frumos si soare afara, dar nu e asa cald precum pare, asa ca cele care iesiti la plimbare sa va imbracati bine.
Mara, Anamy,Meddut.
Uratica, Brunadria, maddutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele ,sorry ca nu am intrat sa va scriu dar am scris aseara si pe cind sa trimit mesajul a cazut netu' asta nenorocit si cazut a fost ca n-a mai mers ,sper sa mearga azi putin .PAI IO FUSEI IERI LA CJ ,MAI DA MULTE FETE ERAU ACOLO ,2 LA INSEMINARE ,2 LA MONITORIZARE CU INJECTIILE LA PURTATOR ,AM RAMAS UIMITA CITA LUME ERA PE ACOLO .n-ATI FOST NICI UNA DINTRE VOI ,NU ?CA MA UITAM LA FIECARE SA VAD DACA RECUNOSC PE CINEVA ,ASA DIN DISCUTIILE NOASTRE SI ZIMBEAM LA TOATA LUMEA ,CHIAR DACA ERAM STRESATA ,MA GINDEAM CA POATE POATE SE LEAGA CINEVA DE CEI 1.80 AI MEI ,DAR ,NIMENI NIMIC ,ASA CA AM STAT CUMINTICA .CESTILE SUNT DINTRE CELE MAI ... PROASTE PTR MINE .DUPA CE MI-A FACUT STELA DOSARUL TREBUIA SA SE UITE DR PESTE ANALIZE SI CUM V-AM SPUS CELE HORMONALE ERAU PRAF ,ASA CA AMINAM O LUNA SI REPET ANALIZELE SI DACA TOT ASA IES ,NU FACEM NIMIC PTR CA A ZIS DR CA NICI DOZA MAXIMA DE STIMULARE N-AR FACE NIMIC PTR CA OVARELE MELE NU PRODUC NIMIC ... ADICA SUNT APROAPE LA MENOPAUZA .AM SI RIS PUTIN CIND DR NE-A INTREBAT : "DAR ALE CUI SUNT ANALIZELE ASTEA ? ALE DVS ? SUNTETI SIGURA ?" SI EU BIGUIAM CA NAROADA :" PAI DA ... SUNT ALE MELE ... CEL PUTIN ASA CRED ..."PAI ALEA ERAU ANALIZE DE FEMEIE LA 50 DE ANI ,CA MAMA ,NU ALE UNEI FEMEI DE 31 DE ANI !!! .VA DATI SEAMA CA MA PALIT IN CAP VESTEA DAR MAI RAMINE SA SPER CA TOTUSI A FOST O GRESEALA DE LABORATOR SI URMATOARELE VOR IESI MAI BUNE ...IAR DACA NU ... NU NE RAMINE DECIT SOLUTIA ADOPTIEI ..ASTA E ...!.FETELE GRAVIDUTE ,BAFTA MULTA SI MULT NORC SI SA VENITI CU VESTI BUNE IN CURIND .VA PUP PE TOATE ,NOAPTE BUNA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Crinaaaa, sa nu faci asa ceva ...sa nu pleci de acasa.(cu toate ca as merita asa ceva_)...ca daca pleci...caut in toata Taga si gasesc unde stau parintii tai ...gasesc eu pe cineva de-a tau ...care daca e din sangele tau..nu are inima sa nu ma primesca......hai stai acasa!!!...hai ca ti-am luat ceva dragutz,..o sa-ti placa...dar numai stai acasa!!
Inainte sa intru tocmai a inceput un film pe care il revad pentru a nu stiu cata oara...cu Al Pacino...si am stat in cumpana daca sa mai intru sau sa ma uit la film pe Hallmark, si am renuntat la film..(deocamdata) numai sa vad ce mai faceti...dar numai bine ca a venit si pauza publicitara..la tv. Ati vazut filmul? Mi-a placut grozav....de fiecare data..
Uratica, da' stiu ca-l pui pe intrus la treaba ...nu gluma..pai in ritmul asta o sa ajunga sa mearga lesinat pe strada, de n-o s-o remarce nici pe Elena Urea daca trece pe langa el...(nu c-ar fi o irezistibila, dar e o pers. publica)..
Brunaria..multumesc de urari....
v-am pupat ca a inceput filmul..nu spun noapte buna..ca poate mai intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

ce tare-i Al Pacino asta...il iubesc efectiv...e fantastic ce rol face tipu asta...iar dragalasul asta tanar pe care-l terorizeaza (scolarizeaza) Al Pacino..e si el tare dragalas....va uitati..careva...???

Mergi la inceput