FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hey fetele-iar ma lasarati singurica?pai vedeti cum ma impingeti voi din spate??cum trebuie eu sa prestez non stop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Crinaaaaa, iertareeee...de abia cand "m-ai dat pe topogan" la fete am realizat ce ignoranta sunt....dar sa stii ca doar in ideea de a nu te deranja si de a te pune prea mult pe jar (caci stiu in ce hal te pregatesti cand vine cineva in vizita)nu am vrut sa te deranjez, asa ca am profitat de o oportunitate care ulterior s-a devenit total inoportuna..si o alegere proasta..dar repet doar din dorinta de a nu te deranja...!! Caci, stiti ce inseamna la Crina " o cafea" ????la care am vazut ca va tot invita dis de dimineata?? O cafea ..pentru care m-am dus si eu la Crina, inseamna asa: aperitive (cam 7-8 ) sortimente, felul I, felul II , (care de care mai sofisticate, dar in mod obligatoriu de consumat, (nimic nu e la alegere-de fapt chiar daca ai vrea sa renunti la ceva nu ai avea inima sa lasi ceva neatins), si binenteles desert, care poate fi reprezentat de cateva platouri de prajituri sau tort ( o grozavie) asta e la alegere... cum vi se pare?..ceva simbolic nu?
Crina,..asadar ,..iertare...am sa vad eu cum ma scot...
Uratica, dragostea, (cum sa-i zic, incepe cu d...,)= cufureala mai bine, si durerea de masele, nu se pot ascunde...asa ca nu-ti ramane decat sa speri ca toate-s trecatoare....pana atunci...succes!!si strans din dinti, ca din masele nu poti...deocamdata
Apalina...deci mai sunteti ...?? cele genul anamy..inseamna ca durduliile sunt pe cale de disparitie...deci o sa fie mai pretioase!!!aiurea...imi vine si mie sa rad de ce scriu..
Madutz..cu o asa descriere,...sigur te-as fi remarcat..dar nu erai cand am fost eu! ...auzi...buclata...dintotdeauna mi-am dorit parul ondulat ...inclusiv cand am venit purisana de la Galati la Iasi in I an de facultate, cu parul meu bogat, lung si DREPT, si m-am infipt in primul coafor unde mi-am facut un permanent de toata frumusetea (ORIBIL)( mi-a iesit o claie sarmoasa..de fugeau si cainii maidanezi cand imi aruncau o privire)...dar tot nu am renuntat la placerea de a-l ondula ..macar putin ...

Mergi la inceput

intrebare: e posibil ca in timpul perioadei de stimulare sa nu simt nimic...nici un deranjament de nici un fel...? sunt in a5a zi de stimulare cu Menopur...3/zi (m-a intrebat chestia asta cineva...si a spus ca facea 4/zi) si nu simt nimic...ar trebui sa simt ceva..sau sunt eu....().altfel ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

denissa, pe la sfarsitul stimularii vei simti intepaturi in zona ovarelor sau/si ovarele marite. Dar in ziua 5-a inca nu s-a incheiat perioada de selectie a foliculilor. Mai ai o zi si apoi xcei care au aparut pe ovar incep sa creasca. Cu cati sunt mai multi cu atata vei simti un discomfort mai mare sau poate nu

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

denisa eu am facut 4 menopur pe zi si n-am simtit mare lucru.Senzatia mai naspa a aparut in ultimele 2-3 zile de stimulare cind ma balonasem dar nu foarte tare, era ceva suportabil.Senzatiile difera de la om la om si de la tratament la tratament, nu e obligatoriu sa simti ceva. Asa ca stai linistita si produce de-un cofrag

Mergi la inceput

multumesc frumos.. pentru raspuns...sper sa fie ok...

Mergi la inceput

fetele mele,ce mai faceti?palavragiti,ai?
hhihi..eu mi-am ostenit din nou intrusu si l-am trimis la nani acum!mama lui de copchil,daca nu iese cu ochi nici acum..nu-s ce sa zic!ca am prestat non stop!toataaaaaaaaaaaa luna!saracu intrus!se pune el cu mintea unei nebune??cred ca ii ajunge ptr tot anul!
nici nu ma mai intereseaza durerea de masea..bag la greu!inca nu m-am oprit! ca de,cine stie cand ovulez sau se sparg foliculii!asa ca bag la greu in continuare!
da voi fete frumoase ce mai faceti?
apalina,unde e apalina???ce facusi fata frumoasa?
DENISULEEEEEEEEEEE..daca nu ma ovulez,imi imprumuti si mie juma de cofrag??pleaseeeeee!
marutza,madutza,bruni-voi ce faceti fetele?
criadema
julia,medut,lilicica,anamy-cum va mai simtiti?
turqoise-spor la prestat!
petruta-tu ce mai facusi?
dedus-hai fetita,revina-ti!treci peste si lupta mai departe!
kry-te mai asteptam pe la noi!
moni-tie si printeselor!
jovanna,enni-ne e dor de voi!

Mergi la inceput

fetele-weekend placut si somnic usor!

Mergi la inceput

fetele,eu nu pot dormi!
oare sa-mi trezesc intrusu?
uffff-cand sunt si eu insomniaca,atunci dispareti si voi!
bine fetele,va las sa dormiti-noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

io nu dorm!
....ma uit la brides war!

Mergi la inceput