FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema s-a facut
moni eu am ramas saptamina asata acasa ca sa ma odihnesc si sa nu ma streseze cine stie ce problema la serviciu. E bine ca m-am odihnit dar pe de alta parte neavind ce face toata ziua inevitabil mi-au trecut fel si fel de ginduri prin cap. De luni ma intorc la servici, poate o fi mai bine ca n-o sa am atita timp sa ma gindesc. Si testul nu stiu cind o sa il fac, doctorul mi-a zis 14 zile, la primele 2 fiv-uri n-am avut rabdare sa astept atit, acum om vedea. Cert e ca nu cred ca am curaj sa il fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc Criadema . Mi-a zis dr ca a vazut gemeni in care fiecare copilas avea peste 3kg, deci un total de > 6 kg de copii in burtica.
Oricum, cica obligatoriu trebuie sa ajung la 34 sapt sa ca sunt pregatita psihic.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata!!!ce harnicute sunteti!!
moni intr adevar trece timpul ,mai ai un pic si iti ti printesele in brate..cred ca traiesti cu emotii zi de zi pana la nastere ce o sa le vezi..tare frumos trebuie sa fie...
mara , anamy abia astept testul vostru pozitiv!!!
julia cum esti?
criadema cat timp au strumfii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica sper ca esti bine si te a lasat durerea de masea...baga mare ca e momentul...
apalina te asteptam cu vesti bune..sunt curioasa ce iti spune la cj..
denissa succes si tie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata fetelor!asa cu intarziere!!imi cer scuze!
insa aseara-binenteles ca am prestat si pe urma m-am ocupat de durerea mea de masea!si nu i-am dat nici sotului ziar sa-mi puna pe fata,ptr ca a zis ca i-ar place sa fiu asa grasuta-cu falcute!a zis ca-mi sta tareeeeeeeeeeeeee bine!cred ca de asta nici nu mi se desumfla!
criadema-multam ptr remedii!mi-a mai trecut durerea cat de cat!acum astept sa mi se desumfle falcuta!ca daca ma vede bruni asa-nu-mi mai da de nora mica thailandeza!
madutzule-soata mea a slabit saptamana asta 5 kg!!insa nu te gandi ca de la.....ci pur si simplu i-am controlat alimentatia!ptr ca a stat acasa si m-am bagat serios in meniul lui!de obicei e plecat mai mult din localitate-in delegatiuni-si auzi la elmanca la 10 seara felul 1 si felul 2!!
ei..acum l-am instruit bine!cand i se facea seara foame ii aduceam un ceiuc si 2 feliute de paine cu unt si miere-si asa ii place!e tare mandru de el acum ca a mai dat jos din burtica!bine-ca a facut si activitate fizica!
marutza-lasa gandurile de-o parte!si gandeste pozitiv!uite iti dau eu un remediu de trecere a timpului,ptr ca si-asa pe intrusu meu l-am molipsit!nici nu mai am loc pe laptop!ca sta calare pe el!scoate si tu "remy royal" de pe net si joaca on line!e super!
turqoise-hai fetita,apuca-te de prestat,poate sari peste cap fiv!nu stii de unde sare iepuru!
anamy-si bafta multa!iar..daca gasesti remedii de ingrasare-sa ma anunti si pe mine!
dedus-draguta de tine!off..las ca trece si ai sa vezi ca o sa reusesti!anul asta cu toate vom reusi!numai ca trebuie sa gasim drumul cel bun!uite si eu gandesc pozitiv-insa sunt si realista!stiu ca sansele mele acum,incercand natural sunt ff mici!dar voi trece repede peste,de nu va fi sa fie!si voi alege alt drum!cel bun!insa de gravidit ma gravidesc cu siguranta anul asta!va asigur!si tare imi doresc gemelasi!numai la asta ma gandesc!sper sa fie asa!asa ca fetita frumoasa-reculegete si ridica capul sus!!va trece si asta!nu fi trista ci lupta mai departe!noi iti trimitem multi si suntem alaturi de tine!
medut,julia,mara,lilicica-sa aveti mare grija de ochisorii din burtica si peste 9 luni sa tineti in brate propriul vostru puiut de om!fiti optimiste,vesele si traiti din plin!!aveti mare grija de voi,ptr ca asa veti avea grija si de ei! si vorba lui madutz-ciuciu cafea!!chiar daca aveti tensiunea micuta!si eu am tensiunea mica,insa saptamana asta si la mine a fost ciuciu cafea,ciuciu e-uri,ciuciu pastilute-nici macar nu m-am dedat la aulin!am rezistat tentatiei-desi parca o auzeam pe madutz cum imi soptea la ureche ca aulin e bun la orice!
moni-si noi vrem bebice asa frumusele ca ale tale!sa-ti traiasca printesele si sa te bucuri non stop de perioada asta si de cea premergatoare nasterii!
criadema-si eu sper sa-mi vina mintea la cap!dar sincer, preferam sa nu-mi iasa maseluta asta de minte!imi ajungea neuronu meu!ca eram obisnuita cu el si stiam cum sa-l strunesc!hihi..si dragalasi bebicii tai!ca si mamicuta lor!
apalino-bafta azi!tinem pumnii sa vii cu vesti bune!!
denisuleeeeeeeeeee-pe mine sa nu ma bateti!ca eu is grasunica acum!doar pe o parte!dar sunt!!
hihi..de-abia astept sa ne intalnim odata cu toatele la cluj-sper ca nu la spital!ptr ca trebe sa tragem o paranghelie ceva!asa ca fetele,poate ne mobilizam..luna viitoare cred ca ar fi mai indicat!ptr ca si eu trebuie sa vin la cluj sa incep analizele si alte cele!asa ca...ce ziceti?criadema!tu neaparat trebuie sa vii cu bebicii!!!!!!!!
mama..cat am scris!scuzati fetele,dar eram nevorbita rau de tot!

Mergi la inceput

hey fetele,v-ati speriat de limba mea lunga si fugirati??

bine..promit ca nu mai fac!e bine asa?
enni mai vrem pozici!si sa ne mai imparetasesti din experienta ta de sexy mamma!
jovana-tu cum esti?dolofanelul tau cum e?abia asteptam sa va vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Bruni, copilasii mei in 21 vor face 2 ani si 5 luni
Uratica, super invitatia ta de a ne intalni si daca tot nu vreti la spital, banuiesc ca nici la mall, va invit la mine, tot v-am promis eu un gratar la firul ierbii si daca timpul se incalzeste, e super, pe malul lacului, n-am uitat ca am promis si imi place sa-mi onorez promisiunile. Pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Dragile mele,
chiar daca nu am reusit sa scriu am fost cu ochii pe voi.
Am ajuns ieri in Bucuresti, si daca tot am stat in pat 5 zile,
ieri am recuperat . Am avut de lucru toata ziua. Acum am un pic de timp sa va scriu.
Ieri toata ziua am simtit impunsaturi sub burta si m-a durut spatele un pic. Ma chinuie de vreo 3 zile din cand in cand niste dureri de burtica ca si de CM( altele fata de impunsaturi) si fug repede la baie sa fac control daca nu cumva .... Azi iarasi am impunsaturi sub burta, simt mai tare numai cand umblu.
In rest nu am nici un simptom... mi-ar placea sa am o greata, ceva...
Oare impunsaturile sunt de bine???? Sanii ma dor un pic, dar ori sunt dusa cu capul ori nu imi dau seama fiindca mi se pare ca sunt diferite fata de durerile de dinainte de CM.
Dar sigur impunsaturile de sub burta e noua pentru mine...
Va pup pe toate si va mai scriu deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

PS... AMR 6 zile ...
Mara, metoda cea mai buna sa treaca repede e serviciul, dar nu iti recomand...
Acum ca m-am intors la serviciu imi trece vremea repede si numai seara ma gandesc, dar sa vad eu ce fac pe weekend mai ales ca sunt numai eu cu bichonelul meu acasa....

Mergi la inceput

medut-ai grija ca iei bataie!!lasa munca de-o parte si ai grija de burtica si de ochisorii din ea!
incearca sa te relaxezi,sa te plimbi,sa stai cu prietenii ptr a nu te mai gandi la asta!sau daca te gandesti,gandeste doar pozitiv!!eu una cred ca as vorbi mereu cu burtica mea!m-am gandit de multe ori cum ar fi daca.....si asa as face oricat ar crede lumea ca sunt nebuna!!as vorbi non stop cu burticuta mea!
mara-tu cum esti?mai poti?iti dau de furca bebelasii din burtica?
lilicica,anamy-voi mai puteti fete frumoase?
criadema-tu crezi ca daca venim la tine,ne mai desparti de copilasii tai?iti dai seama ca o sa trebuiasca sa ne strunesti si pe noi toate,ca o sa dam in mintea copiilor!!crezi ca faci fata?hihi..abia astept sa ne intalnim toate!!deci fetele,voi ce ziceti??
hihi - la mall - ar da aia faliment cu noi!!!!iar la spital ar zice dr-ii ca ar trebui sa ne mutam locatia-ca avem probleme cu capul!!
madutzule,bruni-voi cum mai sunteti??
denisuleeeeeeeeeeeeeeee-tu deja incepusi tratamentul??bafta fata frumoasa!
apalino-asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine!!
fetele-pe mine ma bufnise rasul..ca isi baga si intrusul meu nasu pe forumul nostru si ma intreaba ofuscat-da cine e URATICA???si de ce si-a spus asa?nu stie ca orice femeie e frumoasa in felul ei?ca nici un om nu e urat????am ras cu lacrimi!!el nu a citit mesajele,ci doar numele!!dar am ras pana nu am mai putut!!e un dulcic!
turqoise-hai fetita baga si tu mare! ca saptamana viitoare trebuie sa se prinda si la tine un puiut!
enni,jovana-ce faceti,cum sunt puiutii?
moni-mai vino cu printesele pe aici!ca tare ne mai inveselesc!

Mergi la inceput