FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

citesc de trei seri tot ce scrieti voi da abia azi mi-am facut curaj sa va scriu. Sunteti niste viitoare mamici super,i-mi place ca va sustineti moralul una alteia SUNTETI SUPER OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Mara, hai poate daca stai linistita se opreste.
Cat despre testele astea de sarcina, eu eram nebuna, imi faceam test (inainte de a face fiv) si dupa ce imi trecea CM ca poate totusi am ramas gravida si mi-a venit CM peste.
Iti dai seama acum de ce refuz sa cred ca nu sunt gravida mai ales ca acum mi-am facut FIV. Cred ca sunt in stare maine daca iese negativ sa mai fac un test de sange ca poate da de schimb rezultatul. Cand ma gandesc ca eu sunt de abia la inceput.
Voua vi se intampla sa va treziti noaptea din ora in ora sa te gandesti, oare sunt? Eu asta patesc de o saptamana incoace.
Sincer abia astept intr-un fel ziua de maine sa ma linistesc .

Mergi la inceput

cu ce alte acte ar mai trebui sa vin in afara de analizele standard?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgetani

citesc de trei seri tot ce scrieti voi da abia azi mi-am facut curaj sa va scriu. Sunteti niste viitoare mamici super,i-mi place ca va sustineti moralul una alteia SUNTETI SUPER OK

Eu am citit aprope toate capitolele dupa ET ( embriotransfer) cand am stat in pat 5 zile. Spor la citit...

Mergi la inceput

SI mai e ceva
Daca ati vedea cum in capusorul meu fac scenarii pentru maine cum sun pe toate lumea sa anunt ca am reusit.

Mara, pacat ca am plecat din Cluj ca acum veneam la tine sa bem un pahar de vin ca tare pofta mi-e. De o saptamana tot vreau sa beau un pahar de vin si nu reusesc. Si am zeci de sticle in pivnita...

Mergi la inceput

netul meu merge fff greu si sincera sa fiu nici eu nu sunt cine stie ce priceputa in ale calculatorului dar nevoia te invata. Asa ca scuze pentru eventualele greseli sau dublari de mesaje

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgetani

cu ce alte acte ar mai trebui sa vin in afara de analizele standard?

Nu iti trebuie nici un act, cel putin eu nu am avut nevoie. Dar ada toate analizele cu tine, radiografii, fise de externare, tot, ca sa nu iti para rau ca le-ai lasat acasa.

Mergi la inceput

credeti ca vreuna dintre voi va fi luni pe la clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

medut eu dupa primul fiv eram innebunita, am fost convinsa ca o sa reusesc si eu si sotul meu. Esecul aproape m-a dat peste cap, nu imi venea sa cred ca mi se intimpla mie asa ceva mai ales ca citisem pe forum ca erau fete care reusisera din prima.Am fost convinsa ca o sa reusesc si de asta mi-a fost tare greu. La urmatoarele insa am fost mult mai circumspecta, am luat totusi in calcul si varianta ca s-ar putea sa nu se intimple chiar daca speram din tot sufletul sa se intimple.Acu nu ma gindesc daca sunt sau nu sunt insarcinata , incerc sa stau linistita pina la test. Tu zici ca esti la inceput, eu iti doresc sa ramii asa, o incepatoare, miine sa vii cu testul ala pozitiv, sa maninci tot tiramisu si dupa aia sa ne povestesti ce model de carucior si de patut te-ai hotarit sa alegi
georgetani, ai lista cu toate analizele pe prima pagina, daca le ai pe alea si rezultatul tuturor investigatiilor pe care le-ai facut pina acum e ok. Ca medic, normal, eu ti l-as recomanda pe micu, eu sunt pacienta lui de mai multi ani si sunt multumita. Si hai fii serioasa, cum adica abia cum ti-ai facut curaj sa ne scrii, esti binevenita aici si dac ate putem ajuta o facem cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

medut daca zici ca ai pivnita plina viu io la tine Sa vedem cum ne-or scoate sotii de acolo

Mergi la inceput