FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

In noiembrie am facut o miomectomie tot in Cluj si acum vin cu analizele(mi sa dat o lista de acolo de la clinica de catre d-na biolog Girloveanu) pe care le am, sa pot vorbi cu un medic-nu stiu cui sa ma adresez. Cum sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

adri, mara, medut
pentru ca se apropie seara si, implicit, si ora de culcare va voi mai spune o poveste. eh...daca imi plac povestile...nu ma certati!

Un magar luptator

Intr-o zi, un magar a cazut intr-o fantana secata. Animalul s-a pus pe zbierat, iar proprietarul sau cauta sa vada ce are de facut.
Dupa un timp, in capul taranului se conturase ideea ca, fiind batran, magarul nu mai merita osteneala de a fi salvat din fantana secata. Asa ca taranul hain isi chema cativa vecini ca sa dea o mana de ajutor. Acestia au apucat cate o lopata si au inceput sa arunce de zor pamant in fantana. Magarul pricepu deindata ce i se pregatea si se puse pe tipat. Spre mirarea tuturor, dupa cateva lopeti bune de pamant, magarul tacu. taranul privi in adancul fantanei si ramase uluit. Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat pentru oameni: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora la ceva absolut surprinzator: magarul, ajuns pana la gura fantanii, a sarit peste margini frematand...
Taranii nu au putut face altceva decat sa se gandeasca la faptul ca viata poate arunca peste oricine cu pamant si cu tot felul de greutati... Insa secretul pentru a iesi din "fantana" este sa te scuturi de acest "pamant" si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare dintre greutatile noastre este o ocazie pentru un pas inainte. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti.

Mergi la inceput

VA MULTUMESC CA SUNTETI BUNE SA MA PRIMITI PRINTRE VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

Georgie-bine ai venit!sia r fi bine sa vii c 2 liniute!
madutz-scumpica de tine,mereu ai o vorba buna pusa de-o parte!!multumim de povesti!si ma bucur ca ti-au iesit ff bine analizele!era timpul si ptr o veste buna!
julia-tinem pumnii si ptr tine!
off off mai mai...asta-i viata!buna rea,ea trebuie traita!!

Mergi la inceput

Am facut miomectomia la dr.Cruciat dar acum pt. fertilizare nu stiu cui sa ma adresez.La Cluj am ajuns initial pentru inca o parere deoarece in C-ta mi sa spus ca am uterul fibromatos, aveam 3 fibroame mari care deja deformau uterul si aici doctorii au spus ca-mi vor scoate uterul cu totul.Nu am acceptat acest lucru deoarece nu am copiii si asa am ajuns acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Foarte frumoase povesti stii...
Test de sarcina nu am mai avut curajul sa imi fac.
Amn stat un pic in pat si mi-a trecut durerea de burtica si la urmatorul pipi nu am mai avut firicele acelea, inca.
Oricum acum ma apuc sa fac 2 tavi de tiramisu pentru maine, in caz ca iese pozitiv sa pot sarbatori, iar in caz ca iese negativ sa mananc singura o tava doar o sa am pretext ca sunt suparata...ca tare bun tiramisu fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Georgetani, bine ai venit printre noi si speram sa placi cat mai repede de aici cu niste bb in burtica. Daca bine am inteles tu nu stii la ce doctor sa mergi?

Mergi la inceput

In afara de acele analize la prima intilnire cu doctorul mi-ar mai trebui ceva?

Mergi la inceput

Credeti ca ar fi bine sa aduc si dosarul pe care il am cu analize si alte cele de la Bucuresti? Nu vam spus mai am la activ 3 IAD dar facute la Giulesti la profesorul Marinescu-nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

medut tu cu tiramisu, io m-am dat la ciocolata. Am mincat deja una intreaga sa imi treaca supararea. Pentru miine mi-am pregatit o sticla de vin, numai pentru mine. Sotul, treaba lui, sa-si cumpere alta. Asa ca ori beau de necaz ori i-o dau lui sa o bea in caz ca iese testul pozitiv. Io fac miine un test de sarcina da slabe sperante totusi ca la mine singerarea s-a accentuat.
maddutz bine ca or iesit bune analizele, peste 2 luni viu io sa iti tin de urat dupa ET. Cu conserva de ton viu. Si de dat batute nu ne dam batute.Nici in ruptul capului.

Mergi la inceput