FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

petruta
bruni-ai pm
criadema-pai dac facusi 2 strumfuleti atat de dragalasi...fata vrea sa mearga la sigur!sau s-o scot??sa zic ca hormonii sunt de vina?hai...fie-hormonii sunt de vina!!hihi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema, pericol public denisu asta .Pai io cred ca "baga mare" se referea la injectii da nu-s asa sigura Oricum io m-as gindi si la alte .. prostii da nu va luati dupa mine ca de la atitea inhibari, stimulari, punctii si gravideli n-am mai facut sex de multisor si tot acolo imi sta capul .Cit ai zis madutz, 2 saptamini de abstinenta??Mai am citeva zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

petrutooooo, da o berula si la mineCa mai nou am devenit fan bere fara alcool, am constatat ca are un benefic efect diuretic, daca beau o bere pe zi nu mai am miinile si picioarele umflate.Sunt ceva de speriat, de mincat maninc cit doi pe motiv ca doara sunt graviduta si trebuie sa ma alimentez bine si mi-a si recomandat doctorul sa maninc muuulte proteine. De cafea nu ma las ca am tensiune mica, de bere nu ca imi dezumfla membrele, ce mai am devenit o vicioasa
outele denisei cum sunt, cresc cresc?Au ajuns barem cit cele de prepelita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Bruni, ma bucur ca ai ajuns cu bine in Franta, si ca vestile dr. tau sunt imbucuratoare sa speram ca si rezultatul va fi la fel de bun si Mos Craciun o sa-ti aduca
Mara sa stai cuminte si sa vii in curand cu vestea cea mare, vleau o Maluta flumoasa ca tine si mai ales asa de gingasa si de sensibila, m-a impresionat sensibilitatea ta, si de obicei oamenii sensibili sunt foarte buni la suflet, sper ca D-zeu sa te rasplateasca cu ceea ce iti doresti cel mai mult si iti lipseste.
Madd nu cred ca mai avem motive sa ne punem probleme referitor la greutate si stii de ce pentru ca sunt convinsa ca si fetele snur de acum cand vor ajunge catre 40 de ani isi vor pune aceasta problema, si eu la varsta lor eram slabuta, cu forme bine conturate....dar acum......ma cam intrec formele....
Apalina, mi-i dor de tine....
Medut, mie la fiv nereusit mi-a venit intotdeauna cm la 13-14 zile de la embriotransfer, inca nu ai motive de ingrijorare, rezultatul testului nu e concludent inainte de 14 zile, iar daca doamne fereste nu e, trebuie sa te gandesti ca pierzand o batalie nu ai pierdut razboiul, si sa-ti gasesti puterile necesare pentru a te ridica si a merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Referitor la Denisa, eu nu stiu la ce va ganditi voi, dar ce-mi vad ochii nu pot nega, si ma mai gandesc ca sotul meu e super bun la productie si calitate, ea nu are nici o problema, ati vazut infertilitate masculina, stimulata.... stimulata.... insista mereu sa-i faca injectiile, eu ca tot omul vin la serviciu, pe ei ii las dormind dimineata, binenteles fiecare in patul lui, copiii au bona nu-i deranjeaza, apropo oare ce fac dupa ce vin eu la serviciu, am sa le intind o cursa si daca??????????? sa vezi ce le fac, uratica ma ajuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

mara nu ma pot pune cu poftele unei gravidute asca ca ia osi
e valabil si pt restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!! ce mai faceti?vorbarete ca de obicei
mara72 i-a si de la mine o berica fara alcool ,nu de alta dar in cateva zile faci tu cinste,cand vii cu II liniute!!!
maddutzsi eu vreau o fetita blonda,sau un baiat,ce o fii pana la urma,sanatos sa fie,ca de mult il astept pe
uraticote astept sa-mi d-ai o bataita,ca tare bine mi-ar prinde !!!
am simptome ca acu imi vine CM ,de ma tot duc la pipi si nimic.am innebunit de tot,ce sa mai.....

pooop fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

aaaaaaa si am uitat sa intreb de LILISOR,scumpa tu ce faci?ceva simptome de bebe?
DENISSA hai cu noutatile,ti-au mai crescut outzele?spor la injectat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hmm..mai fetelor-va sta gandul numai la prestat!!pai eu la cat m-am muncit luna asta-imi ajunge tot anul!glumeam!!
insa intrusu meu a fost ff fericit!
criadema-pai tu stai cu dusmanu in casa?hai sa punem tara la cale!!s-o testam pe denisullllleeee!dar eu stii ce cred?ca daca o iesi copilu cu alt accent in afar de cel moldovean si daca no scuipa seminte din fasa-atunci va fi vai de mama ei!!
marutza-ma bucur ca esti bine si te alimentezi sanatos!asa..sa creasca bebe mare!
anamy-mai fetita-bagati mintile in cap!!fii optimista!altfel chiar vin si te caftesc!
petruta- berbecuto!deja ma imbatai de la berea ta fara alcool!asa ca ne impacaram,nu??si las ca ne gravidim noi la 30 de ani!!asa ca sa fie o varsta rotunjoara!
bruni-fata frumoasa!bine ca iti sunt analizele ok!asta conteaza cel mai mult!!sa fii sanatoasa!restul le vom face si le vom obtine noi pe toate!
voi fetite muncitoare,gravidute,mamicute-ce mai faceti?

Mergi la inceput