FIV la Cluj 14
Raspunsuri - Pagina 11
maddutz spune:
somnnic usor bruni!
nu stiu ce s-a intamplat dar nu am putut intra pe forum cateva ore bune. cred ca au avut ceva probleme cu serverul. sau poate la mine or fi fost probleme!
brunadria spune:
nici eu nu am putut intra o ora pe forum , nu stiu de ce , asa ca tot l am butonat , pana am reusit...
daca nu reusesc sa dorm intru sa va mai stresez un pic!!!
maddutz ai ceva noutati?
maddutz spune:
bruni nu am, deocamdata. azi am fost la analize. rezultatul maine. sunt curioasa.
pana atunci stau cumintica
maddutz spune:
fetelor uitati aici ceva interesant!
mai ales cand sunt cuprinse de indoieli si ganduri negre ar trebui sa recitim acest articol
http://blog.360.yahoo.com/blog-4h7RttE4bqib7FGL0oVN?p=62
brunadria spune:
maddutz super interesant articolul!!!chiar stateam si ma gandeam si eu la multe, de aceea n am reusit sa dorm...l ai postat la fix...multumesc!!
brunadria spune:
uratica ,azi ai fost cam absenta...oare de ce? nu sunt obijnuita sa nu te gasesc aici...sper ca dimineata vei fi prezenta...
maddutz spune:
bruni
stii....ce gandim exact aia atragem!
asa ca...ai grija ce gandesti! stii tu vorba batraneasca: "de ce ti-a frica, nu scapi". iti propun sa-ti fie "frica" de lucruri frumoase, pozitive, atragatoare!
brunadria spune:
da maddutz asa e dar vezi tu ca ne mai apuca si alte ganduri... eu evit sa ma gandesc in general ,dar cateodata ma apuca , rar si uite ce bine mi a prins articolul tau , instant ma gandesc doar ca o sa fie bine...
brunadria spune:
dar tu de ce n ai somn ,ma rog?eu sunt franta dar m am pus in pat si m am ridicat dupa o jumate de ora ca nu reusesc sa inchid ochii...sper ca maine va fi mai bine...adica azi..
maddutz spune:
bruni hai ca o sa mai spun o poveste tare faina, si-asa suntem la ora de somn
Povestea lupilor
O batrana ii povestea nepotului sau despre lupta care se da īn ea, spunandu-i ca este ca o batalie intre 2 lupi.
Unul dintre lupi este rau: se infurie, invidiaza, regreta, lacomeste, e arogant, gelos, orgolios, minte, isi plange de mila, se simte inferior, vinovat, e plin de manie...
Celalalt lup e bun: e vesel, calm, iubitor, umil, binevoitor, generos, increzator, optimist, plin de compasiune si credinta, recunoscator...
Nepotul se gandi pentru o clipa apoi o intreba be bunica sa:
"si cine va castiga aceasta batalie?"
Batrana i-a raspuns simplu:
"Cel pe care īl hranesc!"