FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

somnnic usor bruni!
nu stiu ce s-a intamplat dar nu am putut intra pe forum cateva ore bune. cred ca au avut ceva probleme cu serverul. sau poate la mine or fi fost probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nici eu nu am putut intra o ora pe forum , nu stiu de ce , asa ca tot l am butonat , pana am reusit...
daca nu reusesc sa dorm intru sa va mai stresez un pic!!!
maddutz ai ceva noutati?

Mergi la inceput

bruni nu am, deocamdata. azi am fost la analize. rezultatul maine. sunt curioasa.
pana atunci stau cumintica

Mergi la inceput

fetelor uitati aici ceva interesant!
mai ales cand sunt cuprinse de indoieli si ganduri negre ar trebui sa recitim acest articol

http://blog.360.yahoo.com/blog-4h7RttE4bqib7FGL0oVN?p=62

Mergi la inceput

maddutz super interesant articolul!!!chiar stateam si ma gandeam si eu la multe, de aceea n am reusit sa dorm...l ai postat la fix...multumesc!!

Mergi la inceput

uratica ,azi ai fost cam absenta...oare de ce? nu sunt obijnuita sa nu te gasesc aici...sper ca dimineata vei fi prezenta...

Mergi la inceput

bruni
stii....ce gandim exact aia atragem!
asa ca...ai grija ce gandesti! stii tu vorba batraneasca: "de ce ti-a frica, nu scapi". iti propun sa-ti fie "frica" de lucruri frumoase, pozitive, atragatoare!

Mergi la inceput

da maddutz asa e dar vezi tu ca ne mai apuca si alte ganduri... eu evit sa ma gandesc in general ,dar cateodata ma apuca , rar si uite ce bine mi a prins articolul tau , instant ma gandesc doar ca o sa fie bine...

Mergi la inceput

dar tu de ce n ai somn ,ma rog?eu sunt franta dar m am pus in pat si m am ridicat dupa o jumate de ora ca nu reusesc sa inchid ochii...sper ca maine va fi mai bine...adica azi..

Mergi la inceput

bruni hai ca o sa mai spun o poveste tare faina, si-asa suntem la ora de somn

Povestea lupilor

O batrana ii povestea nepotului sau despre lupta care se da īn ea, spunandu-i ca este ca o batalie intre 2 lupi.

Unul dintre lupi este rau: se infurie, invidiaza, regreta, lacomeste, e arogant, gelos, orgolios, minte, isi plange de mila, se simte inferior, vinovat, e plin de manie...

Celalalt lup e bun: e vesel, calm, iubitor, umil, binevoitor, generos, increzator, optimist, plin de compasiune si credinta, recunoscator...

Nepotul se gandi pentru o clipa apoi o intreba be bunica sa:
"si cine va castiga aceasta batalie?"

Batrana i-a raspuns simplu:
"Cel pe care īl hranesc!"

Mergi la inceput