*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)
Raspunsuri - Pagina 9
kitzy spune:
Simo 
[bMiky ][/b] cum sa nu te tinem minte
Felicitari pt bubu care umbla, tipa, sparge, danseaza 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
luny spune:
nu stiu ce au..in fine, asa-mi trebuie, ca in loc sa pun pe webshot, am pus pe photobucket..![]()
revin eu cu ele...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mimule, pai ce sa mai zic...ideea e ca virgula colecistu' meu e pe jumatate plin de pietricele de 2-3 mm. Si cica astea mici sunt periculoase ca ar putea sa plece la plimbare si pot bloca ceva pe-acolo
. Si ce sa fac, sa stau cu teama asta?? Ce de disparut n-or sa dispara...si am oroare, dar oroare de anestezie generala...nu stiu de ce...din cauza ca stiu si citesc prea multe
...numai ideea de intubaj
sau sa stau dezbracata pe masa aia de operatie
imi vine sa urlu...si am o stare de nedescirs...imi vine sa plang 
Sa vad ce zice si chirurgul miercuri...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
clauclau spune:
Bubule, nu fii necajita , hai ca nu-i chiar asa de rea anestezia generala, faci nani si te trezesti gata reparata! Eu asa am nascut prima oara si m-am trezit cu Razvanel.
Hai te pup si te incurajez, va fi bine cu siguranta indiferent ce hotarare veti lua.
Mimo, ramane stabilit, ne vedem de saptamana viitoare!
Miky, multa sanatate puiutei, sa fie toate analizele bune.
Apropo de vigantol, si noua ne-a zis sa continuam cu 2 picaturi desi este inchisa fontanela.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Simo27 spune:
Mikidoozza,eu le-am mai facut la copii sufleu cu spanac!si in carte scrie ca se mai poate face si din fasole verde sau mazare!
Simo-Mimo,spor la bucatareala
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Clau, nu stiu...una e sa nasc, si am trecut prin doua nasteri...asta e altceva. Fata, am pasarele rau!
M-as duce la medlife, dar e f. f. scump
, iar la CMU =, unde am eu card am 20% reducere...dar tot e vreo 1000 de euroi
. Macar daca sunt intr-o clinica privata am mai multa incredere...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
Salutare fetelor si LMA pt toti puii care s-au sarbatorit sau urmeaza!
Am de citit vreo 3 capitole, dar i-am vazut pe Mufy si pe Rebe in parc si mi-a placuuuut! Sunt bestiali! Si unde-i domne parcul asta fara mucuri de tigari si kk de caine pe jos, ca eu am ajuns sa tin baiatul numai in brate, ca tare e strangator si astia de la salubritate nu dau si ei un procent ceva pt prestatie.
Vreau si eu in parcul curat! Daca e frumos in w-end si va vedeti prin IOR vreau si eu! Eu sunt aia cu o capritza blonda si obraznica si un pui mic mergaretz care se tine numai dupa mine sa nu ma fure careva.
Inca o intreb si fug sa citesc din urma: mamici de tzatzosi, le datzi si alt laptic? Eu nu stiu daca acum dupa 1 an e suficient cat papa la san, el iaurt mai mult de 350/400g/sapt nu papa, branzica so-so si ma intrebam cum facetzi voi?
Si o intrebare speciala pt Naty (daca a venit de la ex), Sovi si cine mai papa lactate Bio- ati incercat branzica tartinabila, e OK? Noi azi am mancat out fiert sfaramat cu lingurita si cu 2 lg de iaurt decapra in el, ras tot, fara jucarii, fara dixtractii, de nu-mi venea sa cred! As incerca si painica+branzica daca voi ziceti ca merita, trecem pe meniu de baietel.
pupici ca m-am intins iar, fug sa citesc si revin apoi!
catalina, mami de Antonia 07.04.2000 si David-Luca (zis LUKI/OACA)- 1 an