*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

A fost mai uratel azi afara, vreau sa vina calduraaaaa sa ies cu Rebe in lochita!

Zoze, da mah, sunt groznici ce-i care-si dau repede cu parerea de copiii nostri! Pup Mihaita care nu e rautacios sub nici-o forma! Eu mai zic de Rebe a mea ca e rauta , dar daca as auzi asta de la altcineva as lua foc instant!

Alice, asa este, am incredere in dr. Rebeccai, este si pediatra lui Razvan si nu m-a dezamagit niciodata pana acum. Mereu m-a ajutat cu privire la copii, o sun la orice ora si in weekend si odata cand era Razva mic si era duminica ne-a chemat la ea acasa sa ne dea reteta gratuita ca eram saracuti atunci si nu ne permiteam multe. O respect si am incredere in ea, daca mi-a zis ca este ok sa procedam asa n-am mai stat pe ganduri. Ce mai face Thea scumpa?

Ramo, ce bine de voi ca puteti sa stati oricand la aer in curte!

Simo, ce mai face ochisorul? Cum iti mai e? Pup Sam frichinel, poate mai iese un dintus ceva!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bineeeee, Zoze!!ai concluzionat super tare cu lumea ce duce lipsa de..iubire! nu te amari tu din cauza astora! si da..sunt poze facute cam anul trecut, pe vremea asta, cu cateva zile inainte sa nasc!..
Alice-Flori!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, nu se vad pozele, cere login!

Mergi la inceput

ntzzz, ma duc sa vad ce problema au pozele, mersi Clau!

Mergi la inceput

gata, le-am facut publice, cred ca acum se pot vedea!

Mergi la inceput

Luny, nu merg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hola!
Am fost azi la consultatie pt kineto cu Diana, doctora care-a consultat-o e super draguta, s-a speriat ca-i dau numa o pic de vigantol, da eu ce sa fac, daca asa am primit indicatii??? Ca dr de fam tot timpul zicea ca are fontanela mica si sa-i dau numa o pic si dr neurolog la fel zicea, dr asta mi-a zis ca sa-i dau si 3 pic linistita, fontanela ii inchisa oricum, si cele 2 pic sunt pt profilxie, care trebuiesc date neaparat, si n-au legatura cu fontanela. Craniul a zis ca foarte bine dezvoltat si pana o pot tine la soare, sa mergem cu 3 picaturi ca de-aia nu se sprijina bine pe picioare ca nush ce enzima nu se elibereaza daca n-are vigantol suficient. Si tind sa am incredere in ea, pt ca lucreza cu mai multi copii mici decat doctoritele la care am fost, med de familie nefiind pediatru, dar are copii mici inscrisi. Deci, pe 23 martie mergem la prima sedinta, se fac 10 sedinte, ca atata is platite de CAS si mai lucrez cu ea si acasa si-a zis ca daca ma tin de treaba o sa fie bine. Trebuie sa lucram la mai multe grupe de muschi si articulatii.
Diana saraca vrea sa umble si sa stea in picioare, da ii tremura picioarele si n-are deloc stabilitate. Nici cand o pun langa scaun nu sta, ea s-ar tine, da nu poate, pica pe spate.
Ma gandesc ca dupa varsta de un an, cred ca o mut la un pediatru.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,nici eu nu reusesc sa vad pozele
Clau,ochiul meu ma "mananca" in continuare cu toate picaturile!nu stiu...
Kityz,mie dr pediatra mi-a zis ca pana in mai sa ii dau 3 picaturi de vigantol!mult succes la kineto

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

buna fetele!!1
ma mai stiti?
am mai intrat sa va zic de bubu a mea k e mai bine. am terminat de 2 sapt antibioticul si acm 2 zile am fost la medlife pt analize.
rezultatul era asa cum ne asteptam. deficit de D. in rest are fier, proteine si calciu. au iesit globulele albe in jur de 11-14 mii. ceea ce inseamna ca are o infectie.fetele care stiti? cum e cu globulele astea? alexia a avut rosu in gat. de la asta sa fie? de cand a luptat organismul ei cu infectia?
acum asteptam rezultatul la exudat, sumar urina , urocultura si coprocultura.maine le aflam in principiu.
fetele doctorese daca vretiva trimit rezultatele de la biochimnie si hematologie sa ma dumiriti si pe mine.
in rest suntem super super active, umblarete( vb lui tasu zici ca are umblatitza), spargem, trantim, tipam , radem, mergem, dansam, cantam.
naty am facut si eu sufleul de dovlecel. dar nu am pus albus k mi-a fost frica. stiam k pana la 1 an nu se da. si asa 3 oua am pus si mi s-a parut mult. a mancat 2 zile la rand la masa de 5.
cu ce mai pot inlocui dovlecelul?
va pup si intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pfui, plin de mame cu copii rautaciosi p-aci Al meu e cuminte spre blegos, asa ca pastrati distanta
Zoze ce mi-a placut aia cu iubirea Sa caute in alta parte deci
Luny de unde mami pasiunea asta pentru gauri mici negre si umede? Eu n-am nicio treaba cu asta, de fapt eu si natura ne-am imprietenit mai de curand asa
Bubuuu nu fi neca Hai si spune ce te doare
Clau de saptamana viitoare ne vedem in parc, clar....saptamana asta e prima data cand ma incumet sa gatesc ,azi...greu mai vin cu picioarele pe pamant dintre nori
Simo ma bucur ca a disparut corpul strain
Si fir-ar sa fie, nu face nimeni cinste azi cu nimic ???
Am baut eu o cafea dimineata de la Gecko, dar e pranzul si m-a luat foamea Raluca nu s-o fi mutat inca????

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput