AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 7
pisix spune:
Nusy – cresti fetita, nu gluma
Ella_28 – stai stai stai ... adica deja te-ai inseminat ? asta inseamna ca ai test cand ?...
Da-da, si eu ziceam ca sunt relaxata si uite m-am trezit la 4:45 (ora locala) cu tot felul de intrebari ,,,![]()
aurel _cris – sar’naaaaa ! 
heleny – nu, nu fac IMSI ... dr Platteau zice ca in cei cativa ani de cand il fac, nu au avut procent de reusita mai bun cu IMSI decat fara … El zicea ca nu are sens sa dam mai multi bani si sincer la cat costa totul aici am fost de acord. Pana la urma omul e fair si am apreciat asta ....
mikilina – ce ai mai transcris tu sms-ul meu .... Draga de tine
Mi-am amintit acum cum ai scris tu si despre biopsia reusita. Of Doamne, acum cati ani a fost asta ?...
arucs, bytzi – multumesc mult fete dragi .... Tare imi doresc ca acum, cand mi-am pierdut speranta in orice, sa mi se arate ca se poate intampla ....
Eu nu stiu daca am apucat sa va anunt: din 16 ovo, 14 erau mature si 11 s-au fertilizat
Astept azi vesti de la dr Platteau
Dear_bambie – iti doresc ca ziua de azi sa fie trecuta in calendar ca cea mai fericita zi ...
Banuiesc ca nu dormi, asa ca iti transmit un pupic si astept azi vestea ca semnele sunt pentru ce trebuie 
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009
Brigit spune:
Uf! reusesc si eu sa postez finally, sa stiti ca nu v-am abandonat, ma gandesc mereu la voi insa in ultima vreme ajung acasa numai pe la "ore mici" si simt ca nu am timp de nimic.
Va tin pumnii stransi. Azi e o mare sarbatoare ortodoxa, Bunavestire, sper din tot sufletul ca in aceasta zi sfanta sa va poarte noroc- Pisix si Dearbambie!
Va pup, revin dupa ce va mai citesc!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
dear_bambie spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Va multumesc tuttror din suflet pentru sustinere: April, Bytzi, Miki, Aurel_Cris, April, Pisix, Nusy, Ella

Am fost de dimineata sa-mi fac Bhcg, iar dupa ora 15 am rezultatul, pe care-l va ridica sotul. M-a adus acasa si mi-a zis sa urc in casa si sa nu casc ochii, iar eu m-am dus la farmacie si mi-am luat un test, ca nu rezist pana la 15. L-am facut si .... in mai putin de 5 min mi s-a pozitivat A doua liniuta, se vede foarte bine, nu este la fel de intensa ca cea de control , dar este acolo. Nu va spun k am inceput sa tremur toata, nu stiam ce sa fac, pe sot nu am vrut sa-l sun si am intrat repede pe forum sa va anunt. Acum nu-mi ramane decat sa astept sa ma sune sotul si sa-mi spuna rezulatul!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ayda_m spune:
Dear Bambie...cat ma bucur!!! Felicitari!!
Eu nu am activat la voi dar va citesc mereu...am fost activa la FIv
si acum la odisee
Va pupic si va doresc bebici sanatosi la toate fetele cat mai curand!
Ayda
24+

ioana_p76 spune:
Dearbambie, ce ma bucur!! Felicitari din suflet, draga mea!! Sunt convinsa ca si rezultatul la beta va fi f bun!! Sarcina usoara iti doresc!! 

Hai si la sub de Constanta cu vestea asta, abia asteapta fetele!
Pisix iti doresc din suflet sa ne dai si tu aceasta veste peste putin timp! 
Multi 
si pentru toate fetele de la acest subiect! Chiar daca nu scriu, va urmaresc si va tin pumnii! Astept vesti bune de la voi toate!!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
iuca spune:
Dear Bambi FELICITARI ai reusit sigur, ma bucur mult pt tine, sigur o sa ai un bhcg bun.
Iti doresc o sarcina usoara si la termen 

Va tin pumnii stransi la toate care sunteti in focuri si va 
pe toate.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
34+ 

goss76 spune:
Dear Bambi, ma bucur mult cand aud ca mai reuseste o azoogirl. Felicitari si asteptam un Bhcg super bun. 

Pisix, doctorul tau e bine sa faca ce crede el mai bine. Si eu l-am lasat pe al meu sa faca ce vrea. Asteptam vesti bune despre tine si despre puiuti.
Pupici,
Heleny
12+
miki-miki spune:
Dearbambie
FELICITARI!! Te rog sa intri sa ne spui povestea ta de la inceput ca am cam uitat-o, batranetile
.
Pisicel
imi place optimismul tau, imi era dot de el. Am cautat in arhiva biopsia ta aici si ai ac efervescenta de atunci
. Ma bucur tare mult pt tine si sper ca in curand sa ne spui ca ai un test cu II .
Nusy
-ici pt tine si fetita.
Bytzi
Miki Anul asta pun de-un pui
ella28 spune:
Dear Bambie ura , ura , ura de 3 ori uraaaaaa!!!
Deci feelingul tau a fost corect! Acu' sa fie unul , sa fie 2??? Asta mi-e intrebarea!
Vedem la Beta![]()
Pisix pai m-am inseminat joi deci pe sapt viitoare miercuri-joi e cazul sa vedem ce-a iesit!
Cum 11 ovocite fertilizate, faci echipa de fotbal acolo?
Doamne ajuta!
Iuca tu ai ajuns la 34 de sapt? Ce putin mai ai, si ai si fetita si baietel, uau! Punct ochit, punct lovit la tine!
arucs spune:
Dear Bambi,Felicitari!!! Sigur va fi un rezultat bun si la testul de sange.

Pisix,Oau 11 fertilizate,asta este super veste.Clar acum o pui de vreo doi trei puiuti.Acum tu sa alegi daca toti odata sau pe rand.

A,te rog cand ai sa poti,sa-mi spui si mie cat a costat toata distractia,ca sa stiu pe ce mana merg,pe aceasta clinica sau pe cea a lui Tutunaru.mersic.