AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 6
miki-miki spune:
Alte vesti de la Pisicel
, redau cuvintele ei " Veste suuuper:s-au gasit din prima
multi si care miscau -pt prima oara cand ni s-a intamplat asta. Simt ca e prima oara cand plec cu sanse reale. Sotul nici nu a facut anestezie, el e super OK, nu l-a durut deloc"
Bravo Pisi!!!
Miki Anul asta pun de-un pui
goss76 spune:
Miki, multumim pentru vestile bune.
Pisix chiar ca e prima oara cand ai sanse reale si daca iti mai face si IMSI- alegerea celor mai buni spermatozoizi sunt sigura ca vei avea un rezultat excelent.
Ce ma intristeaza este ca in Romania doctorii nu sunt in stare sa faca o TESA de calitate si scad sansele de reusita pentru azoogirls. Si pur si simplu nu inteleg de ce e mai simplu sa tai cu bisturiul si nu sa introduci un ac de siringa si sa aspiri?????
Pupici,
heleny
12+
arucs spune:
Pisix,ca sa te citez,SUUUUUUUUUUUUPER.
Doamne ajuta,acum chiar ai cele mai mari sanse.
O sa fie bine.Pupici si sa aveti grija de voi.

pisix spune:
Hello fetele mele dragi,
va multumesc pentru gandurile voastre bune, chiar ca azi mi-a inflorit speranta ... stiti ca mai e pana la un rezultat pozitiv, mai sunt atatia daca ...
Insa cel putin pentru etapa asta stam bine, joi avem embriotransfer insa pana atunci mi-a promis Platou ca ma tine la curent
In rest ... ce sa va zic ... am ramas uimita cu tehnica asta de punctie, deci barbata-miu s-a intors dupa 5 min din sala de operatii, cica doare la fel ca atunci cand iti ia sange pt analize (deci f putin) si in plus si calitatea spermatozoizilor e mult mai buna
Fetelor, metoda asta o aplica si in Romania prof Feldberg la clinica lui Tutunaru. Nu stiu cum e laboratorul la aceasta clinica, dar oricum suna incurajator
Va tin la curent, promit
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009
bytzi spune:
pisix,ne-ai dat niste vesti super...doamne ajuta sa fie OK pina la capat,hai ca meritati pt perseverenta de care ati dat dovada si ca nu v-ati pierdut niciodata increderea in sansele voastra
,asteptam joi vesti bune si apoi iarasi peste 2 saptamini 
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
aurel_cris spune:
COPILUTZU 

PISIX ma bucur ca ai asa rezultate,sigur va fi cu ochisori,iti tin pumni.
DEAR_BAMBIEiti tin pumni,cum te mai simti?
MIKISOR 

NUSY deci carutul a ramas rozaliu![]()

la toate.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
dear_bambie spune:
Buna dragele mele!
Maine este ziua cea mare! Am niste emotii, stau cu sufletul la gura, acum, k se apropie momentul, nu mai sunt asa de optimista
Nici nu as vrea sa vina ziua de maine, dar nu pot opri timpul...
Am schimbari de stare, acum imi zic ca sigur am reusit,iar in sec 2 cad in butoiul cu melancolie si iar o iau de la capat...
Referitor, la cum ma simt, sunt balonata de cateva zile, simt ca-mi bubuie burta, nici nu pot sta pe burta. Ma mai doare burta, cand in stanga, cand in dreapta, cand pe mijloc, uneori durerile cedeaza dupa cateva momente daca stau intinsa, alteori cu nospa, ma doare si mijlocul cateodata. Eu sper ca sunt de bine durerile si k bebelusii mei s-au cuibarit bine. Acum ce-o vrea DD! Depinde numai de EL!
Pisix 

, ce vesti minunate!!! Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!!! 
Miki, multumim ca ne tii la curent!
Nusy]
graviduta si mica printesa!
Aurel_cris
Bytzi
Pupici pentru toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
bytzi spune:
dear_bambi,eu cred ca e de bine
,doamne ajuta
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
ella28 spune:
Dear bambie sa stii ca te astept cu vestea buna maine! Ai toate sansele 
Pisix dac-ai stii cat ma bucur, ai sanse reale, mai mari decat datile trecute!
Despre mine ...numai bine. Sunt inseminata si ma comport normal. Avantajul inseminarii vs. FIV e ca , cel putin pe mine, m-a luat prin surprindere si de multe ori uit ca am facut-o
La FIV am muncit 1 luna la injectii, deci eram fff constienta de el
Desigur ca mi-am urmarit reactiile, simptomele dar parca sunt mai relaxata....asa zic eu acum (sa ma vedeti sapt viitoare!!!!)
va 
nusy spune:
Pisix: bravo, ma bucur tare mult pentru vestile bune de pana acum.Bafta multa,multa joi,sa aveti puiuti frumosi!
Dear_bambi: ce repede a trecut timpul...parca ieri aveai ET-ul si acum faci deja testul...Iti urez multa bafta ,sa dea Dumnezeu sa vii cu un BHCG mare!
Aurel_Cris: deocamdata tot fetita,ca n-am mai facut nicio eco intre timp
..joia viitoare merg iar,vedem atunci...dar eu sper si cred ca e
!
pentru tine si Bianca!
Nusy
26+