AZOOSPERMIE-cap 29

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Ieri, am avut ET, din cei 13 embrioni, 7 au ajuns la stadiul de blastocist. Am transferat 2 puiuti frumosi foc si 5 am congelat! Pe 25 martie fac testul!
Va pup si va imbratisez pe toatee cu mare, mare drag!!!
Revin mai tarziu, fug sa mananc !

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Dear_bambie super rezultate!!
7 blasto, asta da rezulatat!
Sa vii cu un beta mare!
Pisix tu ce faci? Sa stii ca ma gandesc la tine, sa fie ok, te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dear_bambi,felcitari din suflet si sa dea dumnezeu sa vii cu vesti bune,bravo v-au mai ramas embrioni si pt fratiori

april cind ai timp modifica si la mine pe listuta :azoospermie de cauza hormonala,FSH 35/ 5 IAD nereusite

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

AMZULICA, SA VA TRAIASCA! Ai o frumusete de baiat. Da-ne amanunte. Cum e bebe Luca? Papacios, plangacios, somnoros?

Mergi la inceput

Deci...joi fac o inseminare cu Dr Dracea.
A fost ok la monitorizare azi, astept cu nerabdare ziua de joi.
Bafta tuturor!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ella,mult succes p joi,din cite imi amintesc tu ai facut si un FIV nu?unde faci la Gynera?
copilutzu imi pare nespus de rau pt rezultat ,chiar ma asteptam ca vii cu o veste buna,stiu ca e f greu dar eu iti doresc din suflet putere sa mergi mai departe,nu te da batuta dumnezeu trebuie sa ne vada suferinta si sa ne ajute,te pup si ma gindesc la tine cu durere in suflet

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Buna ziua,
Sa va spun cate ceva despre noi: eu am 27 de ani el 31 suntem casatoriti de 5 ani si incercam sa avem un copil de 3 si jumatate. Dupa un an de incercari am mers la medic mai intai eu am facut o eco.am facut histerosalpingografie si toate au iesit bine medicul (dr Ion Ionut) ne-a spus ca ar trebui sa faca si sotul o spermograma. La prima spermograma (facuta la Pitesti)diagnosticul a fost azoospermie (vol 1.5ml,spermatozoizi absenti,ph alcalin), am repetat analiza (la Giulesti)la 8 luni dupa prima si rezultatul a fost oligoastenoteratospermie(vol.1.4ml,ph.7,5,timp lichefiere~20min,concentratie 100000/mil,mobilitate 0,fara forme tipice)a facut analizele hormonale iar valorile sunt in intervalele normale (FSH 8.275,LH 3.22,prolactina 5.64, testosteron 5, testosteron liber 18.83),la spermocultura nu s-a gasit nimic, analizele genetice i-au iesit bine.Ieri am fost la analize si am primit vesti proaste : la spermograma cu centrifugare nu s-a gasit nimic .
D-na doctor Moisa ne-a spus ca nici la biopsie nu prea avem sanse .
As vrea sa stiu daca mai este cineva pe forum la care nu s-a depistat cauza infertilitatii si daca a facut biopsia si daca s-a gasit ceva ? ce alte analize sa mai faca ?
ce tratament sa ia?(inainte de ultima spermograma a luat 3 luni Spermotrend)

Mergi la inceput

Da, bytzi , am facut un FIV in dec2007 la Giulesti.
Inseminarea o voi face la Gynera.
Tocmai ce mi-am facut injectia si sper ca maine sa fie ok.
De 1 an jumatate cam stau pe bara si faptul ca maine fac si eu ceva pt bb imi da emotii Faza tare e ca la subiectul inseminare sunt cam varza , subiectul FIV imi este muuult mai cunoscut! Dar azi ma pun cu burta pe carte
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutzu, surioara mea, imi pare tare rau. Sunt alaturi de tine

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

DearBambie felicitari pt blasto. Super rezultatul tau, ai si de pachetel .
Ella succes! Cati gigei aveti acum de v-ati intors la inseminare?
Pisix, m-ai lasat muta cu help-ul tau, ai facut rost? Deja tb sa faci pregnil? Cati foliculi ai? Hai , nu ne mai tine in suspans.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput