AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 4
Moniland spune:
Dear Bambie, asa a fost si al mine: 7 blasto si ET cu 2 care s-au prins si 5 la congelator. Iti tin pumnii sa ai norocul meu. 
21

pisix spune:
dear_bambie - stii ca pleci de la niste premise mai mult decat optimiste, nu ?... vezi cazul Moniand ![]()
care-i treaba cu copilutzu ?
mikilina - ei da ... nici nu m-am gandit ca acum e criza de Pregnyl, m-am chinuit sa-mi fac rost de medicamente de prin Ftanta/ Belgia, da nici nu ma gandisem ca ar putea sa fie criza pe astea care erau pe toate drumurile
Dar am gasit ![]()
Despre mine: azi (joi) plec in Belgia. Posibil sambata/duminica punctia.
Nu stiu cati foliculi am, e o confuzie maxima, unii zic de-un fel, altii de-un fel
In orice caz, sper din tot sufletul sa am 10 ovo. Dar nu stiu, sper sa nu fiu prea optimista, si sper sa nu se adevereasca opinia unui medic care mi-a zis inainte de stimulare ca am chisturi ...
Nu stiu cat voi mai putea intra pe net, dar tie miki iti voi da sms si spui si tu la restul 
goss76 spune:
Pisix te asteptam cu vesti bune. Bafta si sa vii cu ochisori la purtator. 

Pupici,
Heleny
12sapt

bytzi spune:
pisix,mult noroc si asteptam vesti...
ella,sa dea dumnezeu sa fie bine
dear_bambi,tin pumnii strinsi incontinuare,doamne ajuta
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
miki-miki spune:
Pisicelul meu mic si drag
, iti urez mult-mult noroc, sa ai oute frumoase si gigei voinici
. Deabia astept sms-ul tau. Drum bun!
(L-arginina o iei dupa ET, sau intreaba dr dc ai endometrul vascularizat bine.)
Miki Anul asta pun de-un pui
arucs spune:
Jessamine,pot sa-ti spun ca si la sotul meu este la fel,insa te rog sa nu te iei dupa dr.Moisa.Si noua ne-a zis la fel,insa am fost si a facut biopsie la Centrul Medical Unirea cu dr.Cauni si biolog dr.Matei si din fericire s-au gasit gigei si i-am si congelat.
Daca te mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.Nu dispera totul se poate rezolva.Pupici.
dear_bambie spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Va multumesc, din suflet pentru sustinere!!! Sunteti minunate!!!!
Moni, Bytzi, Pisix, Miki, Ella si restul fetelor

Copilutzu,
, sunt alaturi de tine!
Ella, multa bafta! Doamne Ajuta sa fie cu reusita!
Moni, Sa Te Auda DD!!!
burtica si printesele!
Pisix, iti pumnii stransi de tot!
Eu stau cumintica in pat, m-a durut burtica imediat dupa ET si a continuat sa ma doara si zilele trecute, am luat nospa si m-au lasat. Ma gandesc ca durerile sunt semn bun si k puiutii isi cautau locusorul! Azi ma simt mai bine , ma mai inteapa in zona ovarelor, dar daca stau intinsa imi trece.
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare, mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
jessamine spune:
arucs,,si stotul tau a avut celelalte analize bune si valori diferite la spermograma? A luat tratament inainte de punctie ?La care clinica CMU ati fost?
Imi cer scuze daca pun prea multe intrebari dar suntem disperati
arucs spune:
Jessamine,mai rau ,sotul meu are azoospermie,nu s-a gasit nimic la spermograma,insa toate analizele hormonale si genetice sunt O.K.Am fost la CMU ,arcul de triumf.Pe dr.Cauni il poti gasi la spitalul SF.Ioan si sa discuti cu el acolo,iar apoi sa mergeti sa-i faca biopsia.Eu sunt convinsa ca merita sa incercati.Mai aveti varianta punctiei,poti sa vb cu dr.Matei,intai.
te pupic.
arucs spune:
Neata,
revin cu o intrebare,chiar nu stie nimeni daca este vreo reusita cu operatiile dr.Voinea?Noi o sa mergem la el peste 3 saptamani,deoarece o sa mai repete sotul meu spermograma la dr.Matei.sper sa iasa bine din punct de vedere al fructozei care am inteles ca este definitorie in a pune diagnosticul de obstructie.
va rog daca puteti sa-mi spuneti ceva.Eu tot sper ca putem scapa de FIV.
va pupic.