*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 2
Miky-ea spune:
Ma bucur ca te simti mai bine Amalia.Sanatate multa tie si "echipei tale"!
Ginye,asa face si Alexia dar nu stiu cum o pot dezobisnui...cred ca e si faptul ca nu se consoleaza cu tzizi,ii dau lapticul cu biberonul.
Bebecris,ma bucur ca sunteti mai bine...
Eu am o durere de cap ingrozitoare,Alexia mea a fost foarte agitata azi,plangea nu stiu ce e cu ea...Oare de la vaccin?Dar ar fi a doua zi dupa el..
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
mav spune:
ginye, nu te supara pe mine ca insist, din tot sufletul iti spun: in privinta lui bb, ia lucrurile pe rand, asa cum vin si rezolva-le pas cu pas, cu dragoste si multa rabdare. mie asta mi se pare cel mai bun plan!
deci, n-are rost sa te necajesti acum. te-ai simti mai bine daca stefanut n-ar suge degetelul dar ar fi foarte agitat?! mititelul, de tzs n-a aput parte, la suzeta a trebuit sa renunte, gandesc ca-i normal sa-si caute alinarea sugand degetelul... ce va fi mai incolo, vei vedea...
ma bucur ca puiul ti-a luat atat de bine in greutate! felicitari, cred ca e si meritul tau!
despre flory76.... nu stiu ce sa zic... s-o intareasca Dzeu si sa-i dea sanatate, sa poata avea grija de puiut... copilul ei este si oricum ar fi el, sunt sigura ca-l iubeste!
laura... stiu ca-ti ramasesem datoare cu un raspuns, dintr-un capitol anterior.... dar nu-mi amintesc despre ce era vorba
da, m-am calmat in privinta greutatii lui antonio, caci in luna a 4a a luat 700g. luna asta.... vad ca iar creste lent in greutate (200g in juma de luna).... dar... avand in vedere ca totusi e pe 'curba' medie... nu ma mai gandesc, nu mai compar, iau lucrurile asa cum sunt!
nu stiu daca plecarea la munte este o idee buna... tati si sebi insista... eu sunt nehotarata.... sper sa nu-l zapacesc pe antonio... ca mi-a ajuns cat mi-a plans lunile astea... abia de putina vreme este si el mai bine...
amalia, ma bucur ca ti-ai revenit. eu sunt inca intepenita... desi azi-noapte n-am mai rezistat... efectiv nu mai puteam sa-l tin in brate, la san, pe bb... i-am facut lapte formula si l-am rugat pe sot sa ma dea cu ben-gay si am luat un ketonal... si tot nu mi-a trecut.... si la ora asta... tot asa sunt... ma doare, doare, doare...
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
criss703 spune:
Lauramiron ,Leeloo va multumesc de raspuns sper sa treaca desi ma simt tot mai nasol mai ales caaapul asta
Flori76
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
mar_ysa_28 spune:
Prima luna 800, a doua 700, a treia 400 si a patra 350...dr zice ca e ok...asa e conformatia ei si sustine alaptatul
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Lorelay eu cred ca f important e dr...si Leyre nu mananca f mult si cand am fost la dr mi-a zis sa ma linistesc ca bebe e bine carnea e pe ea ferma si daca e binedispusa nu e nici o problema si nici sa nu ma gandesc la lapte pref sau diversificare si asa m-am montat si nu imi mai fac griji si ea papa mai bine...e foarte important cum te simte pe tine...de ce ati inceput diversificarea...era hranita mixt? Draga mea...i-am bagat lapte praf de la 3 luni..tot pentru ca luase doar 400 g in greutate si m-am speriat...ii dadeam cam 100ml o data pe zi...sau la 2-3 zile, in functie de cat de rau sau bine papa ea.Dar vad ca degeaba.Bine ca pot zice ca ffff rar a papat cele 100ml lapte din bibe.Acum m-am speriat mai rau..doar 250g...Am zis sa-i bag ceva in stomacel....ca nu papa aproape nimic. Leyre cat a luat in ultima luna? Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Mav eu as pleca la munte fara sa mai stau pe ganduri, ma gandesc ca bebe atata timp cat are membrii familiei langa el, cu locul se va obisnui repede ...asa ma gandesc eu, nu stiu...
Criss multa sanatate iubita si sa treaca repede raceala
Flory sunteti niste parinti curajosi . Va doresc multa putere si incredere in DD pt a trece cu bine peste toate.
Amalia super ca are grija David de mami cu cate un masaj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Mav, eu sunt pro plecat la munte. Iti aerisesti si tu putin creierii si schimba si bebe Antonio putin aerul. Eu zic ca o familie fericita, o mami fercita si relaxata, inseamna si un bebe relaxat. Noi acum suntem la munte si ma simt obosita ca m-am ramolit rau...ne-am plimbat pe jos si am obosit. Dar maine sigur o sa ma simt excelent si cu bateriile incarcate. La fel am patit si cd am fost la Constanta. Prima zi eram obosita, apoi ma simteam mult mai bine. Si zanica mea a dormit mai bine la mare, sper sa se repete figura si acum.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
Yaba daba doooooooooo ce pustiu e pe aici.....
BraveGirl maine mai mult ca sigur o sa fi fresh. Super frumos ca sunteti la munte, sa profitati la maxim de evadarea din cotidian si asteptam pozici la sfarsitul mini-vacantei.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
eu eu! nicole a mea a apucat un pui de somn pe la 8 si apoi era fresh, nici mancare nu mai voia, voia socializare.
cand am vazut ca a trecut de 10 am dus-o sus in camera si am pus-o in landou la nani, si - sper sa nu tip prea tare - s-a culcat.
vreau si eu la munttteeeeee!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
Seara buna mamici !
Carmendu multumesc pt. info. Retinut Selgros.
Mav [/b]go bay , go ! Via montana , sa aveti o sedere placuta !
Diamisha exquisite darling , exquisite botezul ! Ai avut o coafura extra .....iar Sonia o viguroasa si o delicioasa.
Si noi am inceput dive cu morcov - mai tind sa cred ca s-a stablit un soi de telepatie intre cozonacese in privinta primului aliment cu care s-a inceput dive - apoi cu pastarnac la abur si apoi cu mar crud. Cel mult se pare ca ii place marul. -am stabliti asta in fucntie de frecvanta cu care scuipa aliemntul. Iar la mar nimic , nimic nico picatura. Deja e "versata" la capitolul inghitit si curioasa nevoie mare in privinta linguritei. Uite spre exemplificare.http://good-times.webshots.com/album/569655480asjoyT?start=24
Si noi vam merge pe cereale pt. aportul de fier insa ceva mai tirziu , la un moment determinat cu pediatra. Pici e mai sumo si are si probleme cu tranzitul iar suplimnetul de fe poate genera ceva probleme. Pina atunci ne facem Bocanila !
Nuuu..nu avem stramosi tatari ci olecutza greci. Bunica paterna a sotului. Io mi-s neaosa de pe plaiurile Romanicii.
Iti doresc sa dea rezultat gimastica pt. genunchi si sa nu fie nevoie de bisturiu. Sanatate si tin pumnii.
Daa....stiu cum e cu trezitul la ore incredibil de matinale .Dar la noi ora 4 e ora buna de trezit ! Decit la 2 si la 5 mai bine una strong la 4 si am salvat ziua ! Eu mai reusesc insa sa adorm ceva , ceva pina pe la 7 cind da iara trezirea.
Alra cind gasesc metrul dau si marimile si ma bag si la tabel. Nush cum se face ca dau numai de ruleta. Si cu aia ma enervez si renunt.Deocamdata am marit ritmul la exercitii 20 minute : 10 min. pe bici , 10 minute la sol cu ab roller -ul.Sincer : nu pot nega ca ma simt extrem de nergizat dupa ce fac doza de soc dar urasc sa simt cum curga apele dupa mine. Mai rau ca sub dush frate. In schimb partea superioara a abdomenului da semne ca ar ceda. Parca e mai ferma.
Corina sa aveti o vreme frumoasa si sa va simtiti super.
Iza banuiesc ca s-a rezolvat cu temperatura si nu au fost probleme.
Eli astept vesti de la tine. Sanatate !
Si cum va spuneam : Pici a mea , cintarita astazi , are : 7950 g.
Pina la finele saptamanii sigur va avea in cap 8000g. Ne bate cineva ?? [b]Anes cred ca Remus are celel mai multe sanse si din spate vine putenic Elisa.
Aaa..si sa nu uit , doua carti care s-ar putea sa va fie utile , de Anne Bacus : Aveti probleme cu somnul copiilor ? si Jocuri pt. copii de la o zi la sase ani. Le-a lecturat partial (ce am reusit de luni seara de cind le-am achizitionat), mi se par ok.
Sa aveti o noapte cit mai linistita !
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
diamisha spune:
Buna dimineata, ladies!
Schimbam ora 3 cu 4, se pare, dupa o luna de alternare...in ritmul asta, o sa doarma toata noaptea abia spre sfarsitul anului...
Va multumesc din suflet, dragele mele, pentru cuvintele frumoase, acum Sonia mi se pare si mie ca e mai dulce si mai frumusica decat era la inceput...dar voi chiar m-ati coplesit Brie, Iza, Alra, Corina, Mirtha ...cat despre kilele mele de zicea Alra ca nu se vad, din pacate sunt acolo toate pe mine, doar ca sunt inalta si asta ma ajuta putin, vizual vorbind...
...Mirtha, m-a tuns Claudiu, atat, nu e vreo mega coafura...asta pentru ca ma tragea fii-mea rau de par...si mi-a inchis putin culoarea, pentru ca sunt destul de palida in perioada asta (daca nu e vreo ocazie, nu ma machiez ca sa pot s-o pup pe fii-mea si sa stau cu obrajii la mozolit...) si eram verzuie la fata cu aramiul ala foarte deschis...
...vreau sa spun si eu La Multi Ani primilor trei baietei de la noi de la odisee, care au deschis seria nasterilor si care au implinit 5 luni: Remus, Stefanut si Damian...ce repede a trecut, totusi, timpul...mai avem putin si trecem de jumatatea anului...
Va doresc o zi frumoasa,
Diana, de Sonia (02.11.2008)