*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 18
Mirtha spune:
Ma bucur ca sunteti ok , Dimitrie e voinic si sanatos si nu ati avut probleme cu drumul/masina/condusul/Ion incepator.
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 ziua buna fetele buei fuse si tzaranul la capitala si se minuna de ce ii vazu ochii..lume nenica cata frunza si iarba vb aia...pietoni sinucigasi, soferi kamikaze...moama ce frumos a fost fuseram si la pediatru mi-ului beton nene..la luat pe baacel si la intors pe toate partile..e ok kg ok cm la fel burik ok...gatut ok mama disperata..recomandare masaj cat cuprinde.... revin a venit mama sa vada filmul de la botez Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Sanatate Spiridush sa va intoarceti refacuti acasa !
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
elilov3 spune:
spiridusule sanatate multa... sa fie totul bine si sa va intoarceti cat mai repede acasa
flory nu pot sa cred...am citit si am recitit..de ce se intampla aceste lucruri u voi intelege niciodata..sper sa va dea Dumnezeu putere sa cresteti pe bb...imi place atitudinea ta...te imbratisez
lorellay mama lor de limbrici...cu tratament trece..analize la toata familia, totul fiert prin casa si dezinfectata...va fi bine
anca multumesc ca ai intrebat de noi
ramo pana la urma nu am dat de doca ta oricum bine ca am rez si am fost la un doc ok
mirtha pe Eva care papa tot
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
criss703 spune:
Fluturasha multumim de situl cu vaccinarile obligatorii si optionale
Spiridusule insanatosire grabnica tie si copilasilor tai
Apa pt. prepararea laptelui praf (cam 1 masa pe zi de 1 saptamana ) o luam de la robinet si o fierbem iar pt. baita folosim apa calda tot de la robinet direct .
De dormit dormim in general toata noaptea adica de la 23-24 chiar si 01 pana la 7-8 sau 9 ...tot asa e era si este si stilul meu de somn si asa dormeam si cand era in burtica , sper s-o tina naravul ca il are de la 6-7 saptamani .
Eu ma "laud" tot cu raceala si acum si cu "musafiri" ca tot aveam emotii ca nu mai vin , deci ma simt
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
Dupa experienta de ieri cu supa de morcov si dovlecel in care bebicu din 5 lingurite nu stiu daca i-a si ramas ceva in gurita, azi am trecut inapoi la suc de morcov, de data asta cu lingurita, ca sa-mi dau seama mai bine daca ieri a fost de vina lingurita sau supa. Si de vina a fost supa . A papat 90 ml suc de morcov cu lingurita, sa zic ca doar 30 ml i-au iesit din gurita...in total. Dupa care am vrut sa-i dau laptic dar nu a vrut, asa ca i-am da ceiut 50 ml si a papat tot. Deci ne descurcam binisor cu lingurita, cu supa mai asteptam 5-7 zile.
Leeloo si Ramo eu nu ferb apa de la robinet pt bebe la lapte pt ca e prea calcaroasa. Sa fierb apa plata nu o fac...deci doar incalzita putin nu se pastreaza calda decat pt primul biberon...cel putin cu termosul meu...nu stiu cum o sa fac cand nu o sa mai folosesc caldura in casa, dar deocamdata mi-e foarte bine si lejer, seara ma culc la 11 jumate si pun un bibe cu apa pe calorifer la 12 jumate sau 1 cand se trezeste bebe e temp apei perfecta. Si dupa ce termina de papa, inainte sa ma duc la nani pun celalalt bibe cu apa pe calorifer.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Steliana,imi pare tare rau ca s-a agravat situatia de cand am vorbit data trecuta.Ma rog sa fie totul bine,va urez insanatosire grabnica si sa ajungeti cat mai repede acasa!
Isa,pupici pt Rapha cel cuminte!
Oli,pe unde esti?
Eli,ma bucur ca sunteti bine.Cum a fost?
Criss,sanatate maxima!
Aaaaa,fetele: nici eu nu fierb apa plata...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Dupa experienta de ieri cu supa de morcov si dovlecel in care bebicu din 5 lingurite nu stiu daca i-a si ramas ceva in gurita, azi am trecut inapoi la suc de morcov, de data asta cu lingurita, ca sa-mi dau seama mai bine daca ieri a fost de vina lingurita sau supa. Si de vina a fost supa . A papat 90 ml suc de morcov cu lingurita, sa zic ca doar 30 ml i-au iesit din gurita...in total. Dupa care am vrut sa-i dau laptic dar nu a vrut, asa ca i-am da ceiut 50 ml si a papat tot. Deci ne descurcam binisor cu lingurita, cu supa mai asteptam 5-7 zile. Leeloo si Ramo eu nu ferb apa de la robinet pt bebe la lapte pt ca e prea calcaroasa. Sa fierb apa plata nu o fac...deci doar incalzita putin nu se pastreaza calda decat pt primul biberon...cel putin cu termosul meu...nu stiu cum o sa fac cand nu o sa mai folosesc caldura in casa, dar deocamdata mi-e foarte bine si lejer, seara ma culc la 11 jumate si pun un bibe cu apa pe calorifer la 12 jumate sau 1 cand se trezeste bebe e temp apei perfecta. Si dupa ce termina de papa, inainte sa ma duc la nani pun celalalt bibe cu apa pe calorifer. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Nu de la robinet...cea plata, nu fiarta data in clocot...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lorellay spune:
Hello..
I-am dat aseara Dianei tratamentul de limbrici...NU va spun prin ce emotii am trecut toata noaptea...DECARIS..care se dau peste 6 ani.Da mi-a calculat dr de fam si am dizolvat-o si i-am dat 1,25 ml.I-am dat si lui Codrin si eu.Deseara ia si tati si bunicii.Nimeni nu-si exlipca cum s-a intamplat asta la un bebe asa mic....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Miky-ea spune:
Sanatate multa,Lorellay si sa se rezolve cat mai repede problema!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Eseea spune:
fetelor, va multumesc la TOATE din suflet, ati fost f prompte!! Pe fata bb nu mai are nimic, probabil ca in contact cu aerul......dar are ceva bubite pe corp iar fundul e rosu ca racul.....l-au spalat aia in spital de nu au mai putut cred!!
na ca sotul nu a luat dimineata ca nu stia ce, asa ca trebuie sa asteptam pana luni! Eu sper sa fie doar o iritatie de nou nascut ( asa ne-a zis din spital si a zis neonatoloaga sa-i dam cu Triderm) si nu vreo dermatita atopca! Dar ia ziceti-mi la voi a avut efect tarata, a ajutat??
Mami de fetita si de baietel 39 +