Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 4
mariamunteanu spune:
Ionica, cu ce o ameninta si de ce ? Ca sa faca puscarie, trebuie sa fi comis o infractiune.
Au divortat tinandu-se de mana, iar acum sa vrea s-o darame. In ce scop ?
ile77 spune:
Totul face parte din "joc".Nu cred ca MR a facut asemenea declaratii de capul ei.Cei care o sfatuiesc, stiu ei bine ce fac.Oare cit valoreaza intr-un divort asemenea declaratii
Rolul de victima nu o prinde pe MR.
Imi amintesc ca spunea odata MR"ca e atit de fericita incit ii e frica de atita fericire"(må rog sau ceva de genul asta).
Oare ce s-a intimplat cu fericirea aia?Cum a dispårut asa repede?
Banii singuri nu ne fac fericiti, asta e sigur.
Atunci cind ai o situatie materiala buna, fara mari lipsuri, cind ai linga tine persoane care te iubesc, cind esti multumit cu tine insuti, cu viata ta...atunci da fericire
Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si 17+
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
kariguld spune:
banii nu aduc fericirea! sunt doua notiuni complet diferite!
cunosc un cuplu in america, cu bani multi....si-au cumparat o saltea de pat foarte scumpa, vre-o 10 000$...si multe alte lucruri scumpe...dar sunt nefericiti chiar daca au tot ce-si doresc. cunosc alta doamna aici in Deutschland, are tot ce-si poate dori un om in lumea asta...dar e nefericita.
banii aduc mai degraba griji si ganduri, decat fericire. daca sufletul persoanei detinatoare de averi nu-i implinit, multumit...degeaba are tot ce-si doreste.
sora mea cea mare a fost colega de clasa cu un mare fotbalist din Ro. casatorit, divortat, iara casatorit, apoi iara divortat, cu copii, in "top 300" si la intalnirea de "n" ani de la terminarea liceului spunea cat este de nefericit...cu toata bogatia lui!
despre partea cu Mihaela, nu ma pronunt! e in firea romanului sa judece si sa-si dea cu parerea despre oricine...imi pare rau ca a ajuns in sitatia in care este....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Rufus spune:
Subiectul nu e despre bani, chiar daca Elan este bogatan. Banii sunt azvarliti in prim plan de Mihaela, pentru ca noi, romanii, nu-i inghitim pe bogati, din multe motive. Elan putea fi mafiot, bulibasa, politician...oricare din astia (si altii) reprezinta, in Romania asta fara stapan (cum zice artista), o forta. In fata careia Mihaela, oricat de cunoscuta ar fi, nu poate sta.
Mie mi se pare patetica interventia. Intreg comportamentul ei dupa divort nu a tradat vreo sfiala (nu ca ar fi trebuit....e treaba ei ce face). A facut ce si-a dorit, fara oprelisti, fara ascunzisuri, fara teama. Imi pare ca vrea sa socheze, acum, cand lumea se cam saturase sa o vada in noua ipostaza.
Sunt putini care o cunosc (si scriu si aici) si sper ca acestia vor intelege ca noi, ceilalti, o judecam dupa fapte, aparente...ca altceva nu avem. Prin urmare, invidia sau alte chestii de care sunt acuzati cei ce nu intra in cercul de prieteni ai Mihaelei, sunt, cred, exagerat aduse in discutie.
Mihaela nu arata a om ingrozit. Mai degraba, unul abil. Acum cateva zile anunta (in presa) ca-i va face lui Ayan un fratior. Nu stiu daca scrisoarea de acum are legatura cu ce zicea...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mariamunteanu spune:
Kari, nu cred ca banii te fac fericit sau nefericit. Omul conteaza, el e cel care permite banilor sa-i ocupe sufletul sau nu. O solutie pt. bogatii nefericiti: sa doneze tot si sa o ia de la capat fara bani.
ionica spune:
Maria,
Daca la vama oriunde in europa ,ti-au gasit un kg de coca...a in valiza este o infractiune.
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Ionica, cu ce o ameninta si de ce ? Ca sa faca puscarie, trebuie sa fi comis o infractiune. Au divortat tinandu-se de mana, iar acum sa vrea s-o darame. In ce scop ? |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kariguld spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Kari, nu cred ca banii te fac fericit sau nefericit. Omul conteaza, el e cel care permite banilor sa-i ocupe sufletul sau nu. O solutie pt. bogatii nefericiti: sa doneze tot si sa o ia de la capat fara bani. |
ei uite de-aia te iubesc io pe tie!
am recitit inca o data articolul, sincer nu stiu ce sa spun in privinte declaratiei Mihaelei....ii dau dreptate lui Rufus...
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Cam radicala solutie as zice:) ce te faci daca esti nefericit si sarac?
citat din mesajul lui mariamunteanu Kari, nu cred ca banii te fac fericit sau nefericit. Omul conteaza, el e cel care permite banilor sa-i ocupe sufletul sau nu. O solutie pt. bogatii nefericiti: sa doneze tot si sa o ia de la capat fara bani. |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Rufus Mihaela nu arata a om ingrozit. Mai degraba, unul abil. Acum cateva zile anunta (in presa) ca-i va face lui Ayan un fratior. Nu stiu daca scrisoarea de acum are legatura cu ce zicea... |
Cum adica : ii va face un fratior ?! In urma cu 2 ani, cred, a declarat intr-un interviu tv ca nu mai poate face alti copii din motive de sanatate. Nu mai retin ce explicatii a dat.
Singura persoana pe care o compatimesc, este copilul, prins la mijloc intre 2 parinti care se gandesc intai la ei, apoi la el.
Stia in ce increngaturi este implicat fostul, ar fi trebuit sa fie mai discreta dupa divort, tocmai pt a nu-i da apa la moara.
Nu mai este o pustoaica fara obligatii pt care nu conteaza cu cine se afiseaza si ce vorbeste.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionica Cam radicala solutie as zice:) ce te faci daca esti nefericit si sarac?
Sophia 2ani 06.09.06 +37 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
macar poti sa te plangi...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia