Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 5
ionica spune:
Daa,
asta asa este ,devine un drept de care poti sa faci uz cand vrei unde vrei ca oricum nu te aude nimeni::)))
lol
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Androix
macar poti sa te plangi... www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele Andreea mama de Filip si Georgia |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ile77 Banii singuri nu ne fac fericiti, asta e sigur. Atunci cind ai o situatie materiala buna, fara mari lipsuri, cind ai linga tine persoane care te iubesc, cind esti multumit cu tine insuti, cu viata ta...atunci da fericire |
Asta este si parerea mea despre ce inseamna fericire : sa fii iubit de oamenii pe care ii ai alaturi, sa nu ai lipsuri mari si sa fii impacat cu rostul tau in viata.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
buli spune:
mie cel mai tare mi-a atras atentia paragraful in care spune ca multe femei de milionari au de fapt o viata foarte proasta, ca sint chinuite si umilite.
asta o cred 100% si sint oarecum revoltata ca acele femei accepta asta si pozeaza in femei fericite.
din doua motive:
1 - copiii vor creste in niste familii anormale, valorile morale nu vor fi importante, vor fi niste copii care vor crede ca pot cumpara orice cu bani; in plus asistind la abuzuri vor deveni si ei niste abuzatori sau niste adulti cu probleme. avind bani multi, si raul pe care il pot face e mai mare
2 - se perpetueaza ideea ca toate femeile casatorite cu oameni bogati traiesc intr-o lume paralela, roz bombon si astfel, alte tinere frumusele se vor arunca in astfel de casatorii si vor inghiti multe mizerii pentru ca vor crede ca asta e pretul "succesului"
din motivele astea mi se pare foarte bine ca o femeie care trece prin abuzuri (fie ca o cheama Mihaela Radulescu sau altfel) iese si povesteste in public.
tot la fel de bine pot intelege decenta de a nu povesti o lunga perioada partile intunecate, tocami de aia, pentru ca probabil a auzit din multe locuri ca "si-a cautat-o"
iar faptul ca se pun pe tapet fostele ei relatii si se folosesc impotriva ei ... oh, ma scuzati - singura vina e ca e celebra si a avut relatii cu barbati celebri.
si eu am avut mai multe relatii inainte de casatorie si mi se pare normal sa fiu fericita, nu cred ca trebuie sa patimesc pt ca am avut mai mult de un barbat. sau daca nu-s celebra e ok asa, am dreptul?
se poate sa fie putin cam ostentativa sau stridenta, dar in acest moment nu asta e ideea principala.
parerea mea e ca daca a juns sa faca astfel de gesturi se poate sa fie disperata cu adevarat.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
pitzinuca spune:
despre ce sume de bani vorbim aici ca aduc sau nu fericirea?
eu sunt convinsa ca banii ff multi nu o aduc. te imping la dorinte de avea si aia, si aialalta, de a a face si una si alta, de a uita de tine si de cei dragi.
acum in cazul MR, mie imi pute ceva.
nu cred ca a fost abuz in relatia lor. la cat de infipta e MR, la cat de sigura pe sine, la cat de reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentta, etc, ar fi scos eventualele abuzuri la rampa mai demult. nu statea ea 10 ani cu un abuzator doar pentru bani. bani are si ea si stie sa ii faca si singura.
eu cred ca ea, tocmai din aceasta siguranta prea mare si-a cam luat nasul la purtare si l-a ranit cam rau pe el. iar el acum ii da o lectie prea dura.
bineinteles, copilul e la mijloc si sufera. in locul ei as fi lasat ciocul mic si mi-as fi vazut de viata mea in liniste cu copilul meu. dar ea nu s-a putut abtine.
parerea mea!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Cum adica : ii va face un fratior ?! In urma cu 2 ani, cred, a declarat intr-un interviu tv ca nu mai poate face alti copii din motive de sanatate. Nu mai retin ce explicatii a dat. |
O fi uitat ce a zis...
http://www.atac-online.ro/11-03-2009/Mihaela-Radulescu-Mai-vreau-si-voi-mai-avea-un-copil-Dani-stiai.html
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
greta123 spune:
parca...o mai crede cineva!
In fine! La acest subiect ca sa fac haz de necaz pot spune ca
Nu banii conteaza...ci numarul lor!
Sa auzim de bine!
conchita spune:
eu tot n-am inteles de ce ii e frica sa piarda copilul? in ro, din cate imi amintesc, un copil peste 10 ani avea dreptul sa aleaga in instanta la care parinte vrea sa locuiasca...
mie mi-a placut MR ca om atunci cand am cunoscut-o, in ciuda exceselor. daca n-ar fi o persoana excesiva, n-ar fi pe ecran.
cat despre bani, cunosc milionari in dolari cu bun simt, modesti, fericiti, oameni decenti si la locul lor. circul public nu e determinat de contul in banca, vedeti si reality shows unde isi dau in stamba si nea vasile cu tanti gherghina.
greta123 spune:
asta este clar!
Dar de cele mai multe ori am senzatia ca banii foarte multi ...au tendinta de a-i face pe oameni sa exagereze!
IonescuOana spune:
Daca nu s-ar fi afisat atat de ostentativ cu Dani Otil nu s-ar fi ajuns aici. Si din cate am citit Dani a declarat ca idila lui cu MR a inceput in timpul cand era inca maritata. Putea respectivul sa se abtina de la declaratii de genul, aici a dovedit ca e imatur. Si i-a facut Mihaelei mult rau, pt. ca e clar tot ce se intampla nu e decat razbunarea lui Elan, lovit din plin in orgoliul lui de mascul feroce.
greta123 spune:
Bine! Pana la urma este treaba lor ce fac! Nu ar trebui sa ne intereseze viata privata a altora!