Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 22
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mathilda lady, pai ea nici nu vroia sa divorteze, ii placea situatia. se culca cu un tip mai tanar si papa banii lui elan. copilul crestea frumos si armonios la tara, la snagov, in familie iar imaginea ei de diva era nestearsa. din pacate pt ea elan a bagat divort(probabil i-a spus de aventura ei cu juniorul dani, ca sa se razbune pe el, poate si atunci masculul orgolios s-a vazut incornorat). acum ca e etic sau nu ce face ea, nu mai conteaza. sa vedem legal. iar banii luati asa usor din tot felul de afaceri, tb cheltuiti cumva- pe avocati, pe bodygarzi , pe la politie etc. chestia cu tinutul de mana si cu faptul ca nu au ce imparti, nu va exista partaj, am pus cu cineva pariu la vremea respectiva ca nu va fi asa si ca se vor balacari de nu se poate si uite ca am avut dreptate. s-au inselat reciproc, s-au balacarit reciproc(un pic mai elevat decat bahmu si al ei camarad), fiecare vrea copilul si se pare ca vor si partaj.asta e un tip de divort care se intampla oricui din orice colt al lumii. nu am auzit inca de nici un divort care sa nu fi avut urmari( fie si verbale)urate.nici la oameni simpli nici la vedete, nici macar la alea de la holywood |
Mathilda, primul paragraf este cu ce iti inchipui tu ca s-a intamplat.
Nu cu ce s-a intamplat , lucru pe care nu-l pot spune decat ea si el , ca altii nu au stat 24 din 24 cu ei in pat/casa.
Si ba da , exista divorturi normale cu oameni care nu se balacaresc , nu se injura , nu se urasc.
Dupa ce au divortat parintii mei tatal meu venea in fiecare zi la mine si ii spuneau bunicii din partea mamei "mama" , iar la bunica-miu cum ii spunem toti , maica-mea s-a mutat cu fosta ei soacra ca sa o ajute, iar a doua nevasta a tatalui meu vorbea cu mama-mea , povesteau , samd.
Ba chiar de cate ori vine in tara sta la noi daca ii permite timpul , iar daca nu trece doar cateva ore.
Divortul inseamna ca unul sau ambii parteneri nu mai doresc sa aiba o relatie sentimentala , de dragoste , cu celalalt care e normal sa fie departajata de relatia de prietenie sau bun simt.
Nu inseamna ca daca divortez nu mai vreau sa-l vad , sa vorbesc , sa-l pomenesc pe fostul sot , inseamna ca nu mai vreau sa ma culc cu el in fiecare seara , sa-i spun "te iubesc" si sa fim un cuplu.
Lucru care ne permite sa ramanem prieteni, amici , si sa nu il injur de cate ori il vad pt. ca eu nu pot concepe ca dragostea nu e vesnica.
Shit happens , da' trebuie sa privesti obiectiv situatia si sa nu faci scandal acolo unde nu se cere asa ceva.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
greta123 spune:
cred ca este un exemplu care confirma regula! Evident ca este ideal asa. Civilizat ...wow! Ce bine ar fi sa fie asa la toata lumea!
andacos spune:
Adevarul ca pozitzia de ....hmm,victima chiar nu o prinde deloc!
Dupa ce a atitzia ani de zile a dat din coate cum a putu(poate nu numai din coatedar asa e expresia)sa-si creeze imaginea de femeia perfecta,tare ,dura dar si sensibila in acelasi timp,femeia de afaceri dar si mama si sotzie in acelasi timp etc,etc,etc,acum vine si face apel la po****tzie,desi ea insasi prin actziunile ei chiar nu a dat dovada ca ar interesa-o ce spune aceasta po****tzie la care acum face apel!
Mie asa ceva chiar imi provoaca o mare repulsie!
Xio teoretic aia e definitzia divortzului,pacat insa ca practica ne omoara!Si eu as putea fi pusa la statistici cu un divortz civilizat,produs exact din motivele enumerate de tine mai sus,lucru care insa nu m-a impiedicat sa cad in depresie(aproape)cind am auzit anumite lucruri care mi-ar fi putut afecta emotzional copilul.Eei sa nu credetzi ca-s instabili psihic sau sentimental!Dar asa cum am spus,teoria e teorie!
Dana
Criss3 spune:
A fost procesul sau cum? Daca ai citit in vreun ziar din asta de scandal, nu e nimic sigur;))
jenn spune:
Da,erau la tribunal,am vazut si imagini la tv.Crezi tu ca doar ziarele de scandal inventeaza?
tatto spune:
BANI NU ADUC FERICIREA DAR DACA II AI........... POTI REZOLVA MULTE PROBLEME.
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/