Banii nu aduc fericirea ...

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Acsor...inteleg teoria ta. Mi se pare insa cam imbarligata si...cam intrepretata (nu neaparat de tine). E ceva ca vinul negru, proscris pentru cardiaci si descoperit ca de fapt face bine taman la "inimosi"
Termenul de jidan, dupa cum stii, a ajuns relativ de curand sa fie contestat, cel putin in traditia noastra. Scriitori romani de vaza l-au folosit, fara a avea intentia sa jigneasca. In dictionare, jidan e tradus prin "evreu".
Ce vreau sa spun? Daca nu s-au hotarat cine e Iuda cu adevarat, e normal sa apara confuzii. Eu ma iau dupa ce zice Comunitatea evreilor de la noi, care considera jignitor termenul, n-am de ce ce sa-i jignesc, asa ca-mi musc limba. Dar, ma gandesc ca nu-i un capat de tara, adica nu e ceva traditional- gen "bozgor" (boanghina) - "budosolah" (in ardeal), apelative clar jignitoare de rasa.
Mi se pare, in continuare, putin trasa de par problema discriminarii...dar nu insist. Aici.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

1.ca e invinovatita de furt si distrugere- mi se pare total deplasat. vorba lui badea- de ce basescu n-a fost anchetat cand a luat telefonul ziaristei si i l-a inapoiat dupa cateva zile? s-au terminat cu toti criminalii si hotii in tara?
2.din toate sms urile date am impresia ca tipa credea ca dupa divort putea sa cheltuiasca cat vrea banii lui elan dar din pacate a vrut mai mult- a vrut ca elan sa-i mai cumpere si alta casa- asa ca nemultumitului i se ia daru'. si l-a mai santajat si cu copilu- asa ca si-a cam facut-o cu mana ei.
3.din cate am vazut ea nu mai are bani, e invatata cu bani multi si cand termina cu tot scandalul asta o sa-l lase pe junior(dani) cu buza umflata caci asta nu-si permite sa-i cumpere genti, toale, case , masini etc si doar n-o sa fie ea cea mai saraca din showbiz.
4.copilul tb sa ramana langa mama, dar langa o mama responsabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Romanul si poezia sunt frati de cruce.
Ia uitati ce le-a trecut prin cap unor dragi forumisti ..de pe alte forumuri

http://www.libertatea.ro/stire/dati-un-ban-pentru-diva-233799.html

Poezioara..o gasiti nitel mai jos..Lasand la o parte subiectul, ce sa mai..romanul s-a nascut poet, dom´le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

AB, nici eu nu gasesc jignitor termenul "jidan", e ca si cum spunem "neamt" in loc de german.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In DEX doar "jidan" are si sens peiorativ, "neamt" nu.

Ce s-a mai intamplat, ca azi n-am mai vazut nimic prin ziare?
A mai zis MR ceva la Duminica in familie, cine s-a uitat ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Chiar credeti ca vreunul din cei doi indiferent cine va castiga custodia se va ocupa personal de copil? Hai sa fim seriosi!
In cazul Mihaelei se va ocupa mama ei iar in cazul lui Elan copilul se va alege cel mai probabil cu bona.
E doar o disputa a ambitiilor celor doi, in care au implicat copilul care trebuia tinut departe de tot acest circ. Elan se comporta ca un barbat ranit si din omul discret si manierat a ajuns intr-o tiganeala cat casa. Pacat de copil, pacat de imaginea lor venind de mana la divort. Pacat.

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

A fost liniste cateva zile. Pauza.
La inceputul reprizei a doua, ea a depus la Politie plangere penala pentru ca el n-a platit doua luni pensia alimentara.
Urmeaza contraatacul, banuiesc.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

A fost liniste cateva zile. Pauza.
La inceputul reprizei a doua, ea a depus la Politie plangere penala pentru ca el n-a platit doua luni pensia alimentara.
Urmeaza contraatacul, banuiesc.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pai cum vine asta, ea are acces la cardul lui, cheltuie in nestire, apoi face plangere impotriva lui ca nu i-a platit pensia alimentara?

Mai, sunt si eu femeie, dar uneori ii inteleg pe barbati cand ies la atac orbiti de furie. Pai scuza-ma, dar cu o fosta nevasta care nu-si poate tine gura, merge pe la presa si te face varza, iti cheltuie banii si apoi se plange ca nu i-ai dat bani, te santajeaza cu COPILUL, si iti cere sa-i mai iei o casa....

Chiar daca motivul divortului a fost infidelitatea sotului, mare branza pana la urma. Nu e nici primul nici ultimul. Dar asta nu-ti da dreptul sa-l faci varza public si nici sa-l santajezi cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lady,
pai ea nici nu vroia sa divorteze, ii placea situatia. se culca cu un tip mai tanar si papa banii lui elan. copilul crestea frumos si armonios la tara, la snagov, in familie iar imaginea ei de diva era nestearsa. din pacate pt ea elan a bagat divort(probabil i-a spus de aventura ei cu juniorul dani, ca sa se razbune pe el, poate si atunci masculul orgolios s-a vazut incornorat).
acum ca e etic sau nu ce face ea, nu mai conteaza. sa vedem legal.
iar banii luati asa usor din tot felul de afaceri, tb cheltuiti cumva- pe avocati, pe bodygarzi , pe la politie etc.
chestia cu tinutul de mana si cu faptul ca nu au ce imparti, nu va exista partaj, am pus cu cineva pariu la vremea respectiva ca nu va fi asa si ca se vor balacari de nu se poate si uite ca am avut dreptate.
s-au inselat reciproc, s-au balacarit reciproc(un pic mai elevat decat bahmu si al ei camarad), fiecare vrea copilul si se pare ca vor si partaj.asta e un tip de divort care se intampla oricui din orice colt al lumii. nu am auzit inca de nici un divort care sa nu fi avut urmari( fie si verbale)urate.nici la oameni simpli nici la vedete, nici macar la alea de la holywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

oare exista pe lume divort fara balacareala? Nu cred! si unde mai pui ca daca esti vedeta isi creste si audienta , mai ales ca la noi romanii tine chestia asta. ne place sangele la Tv si ne mai place si barfa si scandalul...cine cu cine? pe unde...

Mergi la inceput