Banii nu aduc fericirea ...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ca e temperamentala fata noastra, nici nu incape discutie, e clar ca diplomatia nu e punctul ei forte, iar ca exagereaza si se victimizeaza e absolut evident.

DAR, de aici si pana la a se ajunge la acuzatie de furt calificat, distrugere si talharie... haida-de! Asta in conditiile in care toate bunurile "sustrase" au fost returnate bine-merci, nimeni n-a fugit cu ele. Daca nu e o exagerare de presa, e clar ca lumina zilei ca e o facatura, si-nca una ordinara. Ce sa spun, cel mai mare hot si talhar al Romaniei o fi Mihaela Radulescu!

De asemenea, cu toate ca nu-i aprob nici comportamentul, nici relatia extraconjugala (daca a fost), cred ca locul unui copil de 5 ani e, categoric, langa mama lui. Atata vreme cat il iubeste, vrea si poate sa-l intretina. E suficient sa te uiti la pozele in care apare cu copilul ei ca sa-ti dai seama nu ca-l iubeste, ci ca se uita la el ca la soare! Ca o fi exagerata, ahtiata dupa bani sau adultera, e problema ei, pana una-alta e mama lui si alta n-are! Imi aduc aminte la in ziua divortului Elan declara ca e o mama exceptionala. Dupa cateva luni, o considera incapabila sa aiba grija de copil.

Niciodata un copil n-ar trebui sa devina moneda de schimb intre parintii lui! Iar sa santajezi o femeie ca-i iei copilul, mi se pare josnic si patetic. Cred ca ceea ce face ex-sotul ei e o demonstratie de forta si razbunare. Sau chiar de iubire si gelozie...

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Candy

De asemenea, cu toate ca nu-i aprob nici comportamentul, nici relatia extraconjugala (daca a fost), cred ca locul unui copil de 5 ani e, categoric, langa mama lui. Atata vreme cat il iubeste, vrea si poate sa-l intretina.

Am spus ca nu sunt eu cel care trebuie sa ma pronunt unde e locul copilului Mihaelei; cred insa ca locul unui copil de 5 ani, in general, nu este categoric langa mama sa, numai ca-l iubeste, are cu ce si vrea sa-l intretina. De aceste lucruri e capabil si ta-su.
Cei doi (si, in general doi parinti) trebuie sa dea dovada si de un comportament adecvat si responsabil. De fapt, cu asta incepe orice proces pentru stabilirea tutelei. Ce daca se uita la el ca la soare si-l supune stresului mediatic, dupa bunul ei plac?
Daca ar fi numai dupa marimea portofelului, s-ar rasturna ierarhia cu fundul in sus...

Aaaa...Mihaela e acuzata de furt talharie...etc, pentru ca asta a facut, nu pentru ca a lucrat-o cineva. Nu cred ca va pati ceva, adica nici vorba de puscarie, cum bat astia campii, ca sa-si vanda ziarele. Totusi, ea trebuie sa inteleaga ca fotografiatul pe domeniul public n-are nevoie aprobarea ei, iar isteriile se platesc, chiar daca numai material.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Monabella, uite generalizarile astea duc la probleme si discriminari. Sigur ca sunt UNII cetateni de religie mozaica care exceleaza in avocatura, la fel cum sunt unii CRESTINI, MUSULMANI ,BUDISTI, atei, care exceleaza in avocatura.

lady...hai, ca nu duce la nici o problema...moderatorul i-a atras atentia, fata a inteles...ce discriminare? Ea crede ca evreii sunt cei mai buni avocati, altii cred ca sunt cei mai buni finantisti...ce naiba, dam in SF-uri cu discriminarea asta...ok, regulamentul forumului spune, noi ne executam, dar jidani au fost numiti dintotdeauna si nu stiu de ce e ceva jignitor in asta, dar ma rog, asta e regula. Nu cred ca e ok sa ne vanam asa...

Nope dar io cand vazui jidan, vazui verde. Si n-am raspuns ca ziceam vreo doua. Daca cineva ar spune "ortdocsii imputiti" sunt cei mai buni in constructii, cum ti-ar pica?
In rest admir impartialitatea cu care se scapa de cartonas cand e vorba de minoritari? Doar a te tigani, a te jidani sunt verbe in DEX, nu ?
In rest ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Nope dar io cand vazui jidan, vazui verde. Si n-am raspuns ca ziceam vreo doua.

Bine ca n-ai raspuns...
Acu', daca tot ai adus vorba, de ce e jignitor "jidan"?
Pe cuvant, nu fac misto, chiar nu stiu...
Singura explicatie pe care am gasit-o este asta:
http://gerula.weblog.ro/tags/evreu,+jidan,+khazari,+tribul+lui+Iuda
Ce-i rau aici?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

din ce in ce mai multe bile albe pt. Elan, in schimb ce MR se duce vertiginos in jos...

http://www.newsreport.ro/articole/Monden/3858121/Elan-sare-in-apararea-Mihaelei-in-scandalul-cu-paparazzi.html

http://www.newsreport.ro/articole/Monden/3856921/Dosarul-Mihaelei-Radulescu-s-a-blocat-la-Parchet.html

o fi sau nu facatura, e destept tipul...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Bine ca n-ai raspuns...
Acu', daca tot ai adus vorba, de ce e jignitor "jidan"?
Pe cuvant, nu fac misto, chiar nu stiu...
Singura explicatie pe care am gasit-o este asta:
http://gerula.weblog.ro/tags/evreu,+jidan,+khazari,+tribul+lui+Iuda
Ce-i rau aici?

Pai acolo o cam amesteca si-o invarteste. Sunt n-spe mii de teorii cu vechiuk /israel , noul Israel. Gasesti si khazari si la cele dousprezece triburi pe wiki mai multe.
Strict jidan inseamna literal urmasi ai lui Iuda. Dar din pacate numarul de crestini care-l identifica pe Iuda ca fiind cel cu tribul si fiul lui Avraham si fratele lui Moise e minim. Si e numai ca sa justifice ca poti folosi jidan. Iuda cu care e indentificat in "popor" e cel din povestea cu Isus si argintii... Jidani, jidovi, iudaism...toate sunt ale lui Iuda, tradatorul de Cristos. Un fel de aia rai erau eveii, restul sunt crestini buni. De parca Isus era altceva... In fine era un apelativ precum criminalule. Si cu indemnul terminatii pe jidani, jodovi,,, etc incepeau pogromulurile contra lor.
Si cum in zona ruso=poloneza-balcanica pogromurile au durat pana in al doilea razboi modial inclusiv.... a ramas un termen aiurea.
Jews ca are aceleasi origini s-a spalat de sange de mai multa vreme si in plus vorbitorii de limba au oferit refugiu la fuga din Imperiul tarist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Uitati-va si voi ce atac....

http://www.libertatea.ro/stire/nu-poate-fi-calificata-drept-mama-233679.html

AB, multumim pentru lectia de..istorie
Stii cati oameni habar nu au efectiv de ce ,sau macar CA, apelativul ´´jidan´´ este de rau argur?

Eu in schimb, nu stiam ca ´´iudaism´´ are acelasi sens negativ. Credeam ca vine de la Iudea(regat) si nu de la Iuda.(cu argintii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ia uitati ce am gasit si eu despre dl. Elan, usa-de-biserica!
Ma mir ca are tupeul sa spuna despre ea ca nu e un exemplu bun pentru copil

http://www.iasicastiga.ro/anchete-analize-si-reportaje/zaharia-schrotter-milionarul-care-l-a-adus-pe-primarul-iasului-la-dna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu cred ca Elan asta e un fel de Dr Jekyll-Mr Hyde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Ia uitati ce am gasit si eu despre dl. Elan, usa-de-biserica!
Ma mir ca are tupeul sa spuna despre ea ca nu e un exemplu bun pentru copil

http://www.iasicastiga.ro/anchete-analize-si-reportaje/zaharia-schrotter-milionarul-care-l-a-adus-pe-primarul-iasului-la-dna

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Eu nu am inteles, de unde rezulta ca elan si-ar fi neglijat copilul?Articolul are legatura mai mult cu un asociat de-al lui,plus o acuza cum ca ar fi lovit pe cineva.
Sau vroiai sa subliniezi ceea ce a spus Mihaelea, cum ca Elan ar fi facut milioane din afaceri necurate?

Usa de biserica nu e nici el, nici ea, asta nu e nicio indoiala.
Eu insa ma intreb daca articolul din libertatea prezinta faptele reale. Ca daca Mihaela a trimis asemenea sms-uri... e exact genul ala de femeie care se agata de banii fostului si trece la santaj cu propriul copil. Deci..tot de bani ar fi vorba.Trist.

Mergi la inceput