Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 19
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella La o a doua gindire mi-a venit ideea ca MR ar face mai bine sa concedieze avocatul(a) care a sfatuit-o sa faca circul asta in media, si sa angajeze cel mai bun avocat pe care il gaseste neaparat jidan. Eventual sa se duca in tara lui Elan sa caute unul pt ca e binecunoscut ca evreii sint f. buni avocati. Si sa nu faca nici o economie la bani in gasirea avocatului. Apoi sa lase avocatii (al ei si al lui) sa se bata intre ei. Sanse sint ca jidanii se inteleg altfel intre ei si vor ajunge la un compromis (settlement) financiar si toata lumea va fi multumita, inclusiv noi care vom putea citi si despre altceva/altcineva in ziare. Iar mama Mihaelei ar tb sa ceara custodia copilului cel putin temporar cam cum a facut familia lui Britney cind aceasta o luase razna. |
Stai asa sa vad daca am inteles...
Deci Elan este evreu. Tu presupui ca si avocatul lui e evreu. Astfel incat tragi concluzia ca ar fi fain ca Mihaelea sa-si ia un avocat ´´jidan´´ ca vorba aia,astia se inteleg bine intre ei si imediat tac-pac ajung la o concluzie buna pentru amandoi...ce draq sa ne mai complicam cu justitie, probe, doleante, COPIL, ideea e sa fie amandoi avocatii de aceiasi religie si se rezolva(stai sa mai iau o dusca)
Tu deci ai trans concluzia ca settlement-ul financiar e discordia. Asta e, of course. Si, iar of course, doar avocatii de religie mozaica o pot rezolva.Da hotaraste-te: musai sa fie de religie mozaica sau musai sa fie cetateni ai Israelului?
O Myyyy...
monabella spune:
ok imi cer scuze ca nu am folosit cuvintul evreu ci unul peiorativ dar ei sint cei mai buni avocati din lume 9de fapt sint buni intr-o gramada de meserii avocatura fiind una in care exceleaza). Unde il gaseste pe avocatul ala nu stiu dara tb sa-l caute ca de-aia e persoana publica si are relatii. Nu cunosc avocatii din ro deci nu stiu daca ar exista cineva care sa poata tina piept avocatului lui elan (care fara indoiala e the best money can buy).
ladyJ spune:
citat din mesajul lui monabella ok imi cer scuze ca nu am folosit cuvintul evreu ci unul peiorativ dar ei sint cei mai buni avocati din lume 9de fapt sint buni intr-o gramada de meserii avocatura fiind una in care exceleaza). Unde il gaseste pe avocatul ala nu stiu dara tb sa-l caute ca de-aia e persoana publica si are relatii. Nu cunosc avocatii din ro deci nu stiu daca ar exista cineva care sa poata tina piept avocatului lui elan (care fara indoiala e the best money can buy). |
Monabella, uite generalizarile astea duc la probleme si discriminari. Sigur ca sunt UNII cetateni de religie mozaica care exceleaza in avocatura, la fel cum sunt unii CRESTINI, MUSULMANI ,BUDISTI, atei, care exceleaza in avocatura.
Nu poti spune ´´romanii sunt cei mai buni medici din lume´´ sau si mai si ´´ortodocsii sunt cei mai buni medici din lume´´.
Avocatul lui Elan este o ´´ea´´ din cate am inteles si da, presupun ca e foarte buna. Nu stiu ce avocat are Mihaela, probabil va avea si ea unul foarte bun..care sa reprezinte interesele partilor cat mai fructuos.Important este sa le vina lor, amndurora ,mintea la cap lasand la o parte avocatii.
lisaelisa spune:
Parerea mea este ca MR a luat-o razna.
Prioritatea ei ar fi trebuit sa fie binele copilului, nu sa fie ea in fata cu atata circ si scandal.
Si nu se mai termina...
Femeia asta are atata lipsa de bun simt, incat nu realizeaza cat rau isi face cu asemenea comportamente turbulente, ostentative.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Rufus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Monabella, uite generalizarile astea duc la probleme si discriminari. Sigur ca sunt UNII cetateni de religie mozaica care exceleaza in avocatura, la fel cum sunt unii CRESTINI, MUSULMANI ,BUDISTI, atei, care exceleaza in avocatura. |
lady...hai, ca nu duce la nici o problema...moderatorul i-a atras atentia, fata a inteles...ce discriminare? Ea crede ca evreii sunt cei mai buni avocati, altii cred ca sunt cei mai buni finantisti...ce naiba, dam in SF-uri cu discriminarea asta...ok, regulamentul forumului spune, noi ne executam, dar jidani au fost numiti dintotdeauna si nu stiu de ce e ceva jignitor in asta, dar ma rog, asta e regula. Nu cred ca e ok sa ne vanam asa...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
narcisa.s spune:
Iubirea de bani cu siguranta nu aduce fericirea...Dumnezeu sa le dea minte amanurora
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
lady...hai, ca nu duce la nici o problema...moderatorul i-a atras atentia, fata a inteles...ce discriminare? Ea crede ca evreii sunt cei mai buni avocati, altii cred ca sunt cei mai buni finantisti...ce naiba, dam in SF-uri cu discriminarea asta...ok, regulamentul forumului spune, noi ne executam, dar jidani au fost numiti dintotdeauna si nu stiu de ce e ceva jignitor in asta, dar ma rog, asta e regula. Nu cred ca e ok sa ne vanam asa... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai eu am vorbit in general.
Deci, in general, generalizarile duc la probleme-discriminari. Vrei exemple?
´´Toti romanii sunt hoti´´
´´Toti tiganii sunt infractori´´
´´Toti americanii sunt prosti´´
Sigur, in exemplul Monabellei vei spune ca, nu s-a ´´vorbit de rau´´ ba dimpotriva. Nu conteaza, tot generalizare este.Aspectul asta vroiam sa-l subliniez.
Apoi, pe de alta parte, folosirea termenului ´´jidan´´ este peiorativ. Sigur ca nu toata lumea stie, sigur ca Monabella nu l-a folosit ca sa jigneasca pe cineva, asta am priceput.
Pe de..a treia parte, postul meu se referea mai ales la combaterea ideii in sine ´´doi avocati evrei ar putea sa puna cap repede conflictului prin intelegeri financiare deci Mihaela sa-si caute unul in tara lui Elan´´..
Elan care e nascut in Ro, Elan care are nu stim daca are avocat evreu... SI, cel mai important, e vorba de un copil aici nu de bani.Ma rog, deci combateam mai ales aceasta idee.
Si pe cea de-a patra parte nu inteleg de ce spui ´´nu-i ok sa vanam pe cineva´´. Pai eu particip la topic, cum adica vanez? Nu stiu despre ce moderatori vorbesti, eu una nu am raportat nimic.
Si, in final, am inteles ce spune Monabella. Dupa parerea ei, evreii sunt cei mai buni avocati astfel incat le propune Mihaelei si lui Elan avocati evrei Clar ca lacrima.
Monabella, uite o floricica
Rufus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Nu stiu despre ce moderatori vorbesti, eu una nu am raportat nimic. |
Nu-i nevoie sa raportezi, daca te uiti la sfarsitul postarii pentru care ai intervenit, o sa vezi, cu rosu, atentionarea moderatorului.
Interventia mea (la cele scrise de tine) a venit ca urmare a folosirii termenului (si ideii) de discriminare. Spun, din nou, ca acest termen este aruncat foarte usor, in momente in care se potriveste ca nuca-n perete. Exemplele tale nu au, aici, nici o relevanta, chiar daca in alta parte pot fi reale. Intelegi? Nu are rost sa vorbesti de discriminare atunci cand cineva crede ca evreii sunt cei mai buni avocati din lume. Nu este nici o discriminare in asta si, in acest caz, poti fi banuita de vanatoare.
Asta am vrut sa spun. Mi-e clar ca nu esti de acord cu suprematia evreilor in instante, poti sa-ti manifesti dezacordul, dar nu cred ca trebuie sa pomenesti de discriminare.
Oricum, vad ca ai inteles, in final, ce a vrut sa spuna monabella si sper sa intelegi ce am vrut eu sa spun. Chiar nu merita o discutie prea ampla...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
goldi spune:
Parerea mea :
o casnicie tumultoasa intre MR si Elan (de-a lungul timpului s-au mai strecurat in presa diverse zvonuri despre aventuri ale celor doi cu alti parteneri)s-a terminat previzibil cu un divort. Sunt doi oameni temperamentali, cu multe activitati separate, extra-casnice si cu multe tentatii, deci ... previzibil.
Interesant este ca Elan a intentat divortul. A fost mai iute de picior sau a fost chiar el cel care a vrut sa rupa casnicia ? Oricum, se pare ca inceputul a fost amiabil - toata lumea se minuna si ii felicita ca mai poate exista un divort civilizat intre doi oameni publici.
Greseala MR a fost ca nu a plecat din casa - ca avea unde, slava Domnului - si ca a inceput o campanie furibunda de fericire etalata cu un barbat tanar, cu care avea ganduri de copil, viitor impreuna, etc.
Credeti ca Elan a fost pasiv, se vede ca e un tip dur si posesiv, iar MR l-a calcat ostentativ pe coada, ceva de genul : ai vrut divort, poftim! EU mi-am refacut viata in viteza, sunt fericita, am planuri mari de viitor, sunt celebra, curtata, am o lume la picioare.
De ambitie, cred, nu a vrut ca EA sa plece din casa , mai bine sa plece el, ca e barbat si nu are nici copilul - lucru care cred ca luat ad litteram ar fi fost normal, dar probabil ca la inceput partajul a fost transat altfel.
Nu cred ca MR e speriata, e surescitata de lupta dintre ei doi, face greseli prostesti pt ca nu mai judeca, sunt sigura ca nu-si asculta avocatul - dupa cum spune Elan ca nu-l asculta nici pe el cand erau un cuplu - numai ca, acum nu mai este o simpla cearta cu un ziar de scandal ci un lucru f serios din viata ei, care va avea urmari si asupra copilului. Parerea oamenilor incepe usor sa se schimbe, dupa admiratia fata de o femeie puternica care a inteles sa divorteze decent, amuzamentul fata de o femeie aproape la varsta a doua care isi ia revansa divortului cu un barbat tanar si pana la dezgustul fata de circul mediatic in care s-a bagat in mod voluntar, pt ca sunt convinsa ca Elan e genul care fuge de lumina reflectoarelor, iar MR are nevoie de ea ca de aer.
M-a mirat ca nu s-a dus la mama ei, la o ruda,nu a cumparat o casa, banuiesc ca nu credea ca va sta o viata in casa de la Izvorani .
Nu am nimic cu Otil, dar mi se pare ca nu se potrivesc absolut deloc, dar, in fine, de gustibus...si el nici nu o poate ajuta deloc in situatia de fata.
Cu siguranta vom mai vedea multe mizerii azvarlite in presa ... multe date chiar de protagonisti, care vor scandal public.Bietul copil cred ca nu intelege nimic, e aceeasi minge clasica aruncata intre parinti.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu-i nevoie sa raportezi, daca te uiti la sfarsitul postarii pentru care ai intervenit, o sa vezi, cu rosu, atentionarea moderatorului. Interventia mea (la cele scrise de tine) a venit ca urmare a folosirii termenului (si ideii) de discriminare. Spun, din nou, ca acest termen este aruncat foarte usor, in momente in care se potriveste ca nuca-n perete. Exemplele tale nu au, aici, nici o relevanta, chiar daca in alta parte pot fi reale. Intelegi? Nu are rost sa vorbesti de discriminare atunci cand cineva crede ca evreii sunt cei mai buni avocati din lume. Nu este nici o discriminare in asta si, in acest caz, poti fi banuita de vanatoare. Asta am vrut sa spun. Mi-e clar ca nu esti de acord cu suprematia evreilor in instante, poti sa-ti manifesti dezacordul, dar nu cred ca trebuie sa pomenesti de discriminare. Oricum, vad ca ai inteles, in final, ce a vrut sa spuna monabella si sper sa intelegi ce am vrut eu sa spun. Chiar nu merita o discutie prea ampla... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Mey, am inteles ce zici.
Da tu ai inteles ce zic io?
Nu faptul ca ´´evreii sunt cei mai buni avocati din lume´´ este discriminare, ci generalizarea DUCE la discriminari..
Dar lasa, hai sa nu dezvoltam,(bine spui) poate la alt topic vom mai vorbi despre asta. Oricum suntem off-topic