Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 18
roxanal spune:
Imi pare ca nu intelegeti ce vreau sa spun, anume ca nu ma intereseaza ce face MR, ea era doar un exemplu, nu stiu ce a facut si ce n-a facut, nu am timp s am auit la TV deci habar nu am exact ce a facut...aici era vb despre abuz, despre o alta forma de abuz, iar in cazul ei este vb de abuz de putere si de frica pe care ea o are nu neaparat sa i se ia copilul, ci poate sa moara sau sa fie schilodita, fara sa poata face ceva..si da, daca voi credeti ca aiurez...sau ca exegerez, ei bine, n-ati traiti niciodata asta si nu stiti cum este sa simtiti frica necontrolata, ca politia nu se baga(deh, este familia dvs, faceti ce doriti, divortati sau altceva) si tu nu poti face nimic(sau aproape nimic)..da pare din filme SF sau din filme proaste..dar din pacate nu este asa...se intampla mai frecvent decat va imaginati, insa noi intoarcem privirea cand intalnim asa ceva, ca deh, nu e treaba noastra, avem si noi la randul nostru probleme
eu nu zic acum, poate ca femeile fac greseli, insa mai cred ca atunci cand vrei sa indrepti greselile si ti le asumi, se poate sa nu mai poti face asta, intrucat se gaseste cineva care crede ca poate dispune de tine dupa bunul plac..fara remuscari, fara teama de cineva, ca doar, deh, poate..si chiar poate
Eliza, multumesc..o sa reusesc sa ies, ptr ca sutn puternica si ptr ca eu inca cred ca oricine merita a II-a sansa
monabella spune:
Eu nu am zis ca MR trebuia sa stea linga Elan precum Hilary sau madam Spitzer. Eu am zis ca putea sa isi spele rufele in familie sa nu polueze toata media din Ro cu problemele ei sextimentale.
Pina la urma nu se poate spune ca deschizi tv in sua si dai pe toat canalele de jennifer Aniston plingindu-l pe Brad, asa e?
Desi am citit in reviste (cred ca ultimul Vogue) de declaratii gen "daca mai apare Jennifer Anniston pe vreo coperta simt ca lesin" pt tocmai a aparut pe nu-s ce coperta declarind ca ce a facut Angelina "is not cool".
Asa si madam MR. Daca ar fi fost mama adevarata si-ar fi pus la adapost copilul de circul in primul rind; s-ar fi dus sa stea la maica-sa sau l-ar fi lasat la maica-sa. Nu, ea avea nevoie sa pozeze ca madona cu pruncul in fata hotelului noaptea pt ca vezi doamne nu are unde sta. Legal da, e indreptatita la 1/2 din ce are elan dar asta e problema ei, nu a natiunii.
si cum s-a zis exista pe acest forum mame cu copii care efectiv nu au unde sta si fata de care iesirea lui MR in presa mi se pare puerila.
Fomalhauti spune:
Roxana, imi pare tare rau pentru tine, chiar cred ca treci printr-o situatie dificila.
Cred ca si Mihaela trece printr-o situatie dificila si chiar cred ca se poate ca Elan sa-i ia copilul. Imi pare rau pentru ea. Dar, asa cum spun multe mamici de aici, a tot facut si face greseli. Chiar gafe, le-as numi. Cred ca minte ca nu are casa, adica nu are pe numele ei, dar mama ei are casa si nu cred ca este vorba despre o garsoniera confort doi; apoi exista o casa care a aparut ieri pozata intr-un ziar, cu masina Mihaelei parcata in fata ei si unde am inteles ca locuiesc niste rude de-ale ei ("matusa Tamara" a Mihaelei Se tot plange de bani si toata lumea stie ca are mult mai multi bani decat 99,99999....% din cetatenii acestei tari. Nu suntem suparate pe ea ca e bogata, nici invidioase, dar chiar e deplasat sa se planga de bani.
Cred ca Mihaela ar fi trezit toata simpatia din lume daca ar fi pus problema asa cum o pune Roxana. "Nu e vorba de bani, imi este teama fiindca Elan este un barbat care are bani sa faca (aproape) orice." Daca ar fi pus copilul pe primul plan, problemele psihologice pe care acesta le-ar putea avea si nu faptul ca nu are bani/casa pentru copil.
Speram sa se trezeasca Mihaela, sa-si foloseasca banii pentru a angaja un avocat bun, chiar cred ca are nevoie.
mihaela_80 spune:
Roxana,
ai mare dreptate. Imi aduc aminte ca am citit in revista Q un interviu cu dna Stratulat, fosta sotie a "regelui medicamentelor", i-au fost luati copiii, i se interzice sa ii vada, au fost scosi din tara fara acceptul ei, a fost amenintata cu moartea, cu contaminarea cu Sida, etc.
Asa ca stie si MR ce stie cand vorbeste de sotiile de milionari. Uitati-va si la ea, deja e acuzata de furt calificat, juma de tara e convinsa ca ar trebui sa i se ia copilul, etc.
Mai stiu astfel de cazuri, unele mult mai aproape de sufletul meu decat mi-as fi dorit, si sa nu credeti ca in familii needucate si la limita saraciei, dimpotriva.
Eu cred ca banii aduc fericirea, pentru ca aduc libertate. Cu conditia sa nu-i obtii tocmai prin vanzarea libertatii, acceptand un job prea acaparant, prin maritisul cu un sot prea posesiv, samd.
In societatile vestice in care astfel de cazuri au fost prezentate in presa de 50-60 de ani tinerele (si tinerii) sunt mai precauti in a se vinde, in Romania totul e prea proaspat si multi nu au inteles ca nu exista bunastare mult peste medie neplatita cumva.
maru spune:
roxana, imi pare rau sa aud prin ce treci dar am o intrebare: tu la ce pagina in ce revista de scandal ai poza?
ce i se reproseaza e lipsa de demnitate si circul pe care il intretine!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
ni-na spune:
Faza cu asociatia T.A.T.A mi se pare de un oportunism flagrant.Vor sa capete cateva firimituri de publicitate in urma acestui circ. Mihaela a pus in tema opinia publica cu privire la faptul ca ex-sotul va prezenta un discurs perfect, insa Elan a raspuns la obiect si cu bun simt la acuzatiile formulate.Care a fost mai credibil oare?
Fomalhauti spune:
Da, Elan poate face multe cu bani si, iata, a inceput.
Da, cred ca faptul ca Mihaela este acuzata de furt in cazul incidentului din parcare este "lucratura". In primul rand politia romana nu prea se "autosesizeaza". La crime, da, dar la altele...In spitale este plin de copii batuti de parinti si femei batute de sot si politia sustine ca nu poate lua masuri "ca nu s-a depus reclamatie". Acum cativa ani m-am dus la politie sa depun o reclamatie ca mi s-a furat portofelul, avand poseta taiata si ei incercau sa ma convinga "sa mai asteptam, ca actele se gasesc si banii tot nu-i mai recuperati"...Si acum politia s-a "autosesizat". Pentru ce? Mi se pare evident ca incidentul respectiv Mihaela a fost cea urmarita, agresata.
Dar chiar incep sa ma tem ca Mihaela va pierde copilul cel putin temporar, in conditiile in care este "cercetata" pentru furt. Ba parca citeam pe undeva ca si pentru "vatamare corporala" ca l-a zgariat pe fotograf...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Mi se pare evident ca incidentul respectiv Mihaela a fost cea urmarita, agresata. |
Dupa cum spun stirile, altele decat cei de la Libertatea (ca n-am fost acolo, sa vad), nu prea sesizez unde-i agresiunea contra divei. Asta daca nu pui la socoteala pozatul, dar cred ca nu-i drept sa-l pui, pentru ca, a fi in centrul atentiei inseamna deopotriva si ce vrei, si ce nu vrei sa ti se intample. In rest, ca a fugarit-o sa o calce cu masina...ce naiba, nu suntem copii...de fapt, din poze, se poate deduce cine pe cine fugarea.
Dupa mine, e clar ca a scapat boii, este intr-o stare probabil proasta, tensiune maxima, este un tip coleric si...de aici, scandalul.
Eu cred ca a sarit calul demultisor, acum incep sa se vada rezultatele, ca mai discutam la alt subiect, amaratii intra la parnaie, iar cunoscutii n-au voie sa fie nici cercetati de politie. Ma intreb, cand a izbutit sa le ia alora lucrurile din masina, inainte sau dupa ce era sa fie calcata de masina?
http://www.ziare.ro/1237240934-Politia_face_ancheta_impotriva_Mihaelei_in_scandalul_cu_paparazzi
Ma miram, zilele trecute cum naiba nu se gaseste vreun apropiat al ei sa-i spuna ca-si face rau, iata ca ea continua sa-si "rezolve" problemele tot asa. Nu sunt eu in masura sa-mi dau cu parerea care din cei doi parinti ar fi mai bun pentru custodie, dar in acceptiunile mele de om fara vedete in familie, zau ca asta nu e comportament de mama adecvat unui copilas.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
monabella spune:
La o a doua gindire mi-a venit ideea ca MR ar face mai bine sa concedieze avocatul(a) care a sfatuit-o sa faca circul asta in media, si sa angajeze cel mai bun avocat pe care il gaseste neaparat ...... Eventual sa se duca in tara lui Elan sa caute unul pt ca e binecunoscut ca evreii sint f. buni avocati. Si sa nu faca nici o economie la bani in gasirea avocatului. Apoi sa lase avocatii (al ei si al lui) sa se bata intre ei. Sanse sint ca .... se inteleg altfel intre ei si vor ajunge la un compromis (settlement) financiar si toata lumea va fi multumita, inclusiv noi care vom putea citi si despre altceva/altcineva in ziare.
Iar mama Mihaelei ar tb sa ceara custodia copilului cel putin temporar cam cum a facut familia lui Britney cind aceasta o luase razna.
Mesaj de la moderator:
Apelativele de acest gen contravin regulamentului si standardului de exprimare de pe acest forum. Pe viitor ar trebui sa recitesti mesajele inainte de a le posta....
Rufus spune:
In orice caz, oamenii astia nu s-au plictisit 10 ani...
http://www.ziare.ro/1237240877-Elan_Schwartzenberg_Nu_m-am_folosit_de_Mihaela_ca_de_o_partie
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008