Banii nu aduc fericirea ...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Pardon, e pagina 12, link-ul postat de Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Zau ca nu stiu de ce a ajuns Mihaela Radulescu personaj national...alta scara de valori nu avem?!

Dau pe Antena1 sa ma uit la Observator si prima stire fu despre ea,ca asa,ca pe dincolo.Interventia a fost din emisiunea ei.Pe la jumatatea Observatorului apare iarasi Mihaela intr-un scurt interviu...care va continua si miine seara ca "a semnat la notar o hirtie prin care renunta la ce i se cuvine din averea lui Elan si ca in momentul de fata nu are o casa,nu are unde sa locuiasca(se poate duce la prieteni care i-au pus casa la dispozitie),nu dispune de finante sa-si cumpere o locuinta acum(sa fim seriosi!)".

Ca in toate telenovelele astea,cred ca adevarul e pe la mijloc,din ce zice el in interviu nu se prea potriveste cu ce zice ea prin scrisoarea aceea si tot asa...

Nu face altceva mai bun decit sa-i dea satisfactie Zinei Marin .

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Dau pe Antena1 sa ma uit la Observator si prima stire fu despre ea,ca asa,ca pe dincolo.Interventia a fost din emisiunea ei.Pe la jumatatea Observatorului apare iarasi Mihaela intr-un scurt interviu...care va continua si miine seara

_

Pai se pare ca asta este de fapt sensul circului.Punct ochit , punct lovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Am o nelamurire, oarecum off-topic....

La pagina 10, la acest topic este un link la un interviu al lui Elan. Nu am priceput ce sens are intrebarea "Ce ii pui intai copilului, pantalonii sau sosetele?" Suna ca o intrebare-capcana, dar eu nu ma prind unde vrea sa duca. Si care e raspunsul corect. Nu de alta, dar Elan ii pune intai sosetele "ca asa e normal". Eu pun intai pantalonii....

Cred ca face o trimitere subtila la capacitatea lui Elan de a avea grija de copil..si da un exemplu tembel cu ´´sosetele sau pantalonii´´. Vezi domamne, in caz ca ia custodia(ca nu e sigur daca deschide proces pe aceasta tema) are deja experiente la imbracat una bucata copil si deci se va descurca cu asta..

E mai mult psihologica intrebarea..asa da bine in cazuri din astea.

PS nu stiu cum adica ´´asa e normal´´ adica sa pui intai sosetele, dar marturisesc ca asa fac si eu. As spune ca e mai simplu,(pt mine, evident) nu ca e ´´normal´´.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

cred ca s-a deviat complet de la subiect si va propun in acest sens un topic nou. Mihaela Radulescu!
Cred ca este mai corect asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

astept partea a 2 a interviului ca poate mi se lamuresc nedumeririle:
1.elan a spus ca a cumparat case la toata familia ei (frate si parinti) si o casa pt ea dar pe numele bunicii ei. ea de ce afirma ca nu are unde sta? cine minte aici?
2.sunt jurist si orice contract prenuptial nu are nici o valoare in romania. codul familiei in romania e desuet la capitolul asta( adica nu accepta contractele prenuptiale). ce a semnat ea exact? o renuntare la bunurile viitoare?
3. ea chiar a papat 150 000 euro in 6 luni din banii proveniti ilegal ai lui elan?
4. daca stia ca banii provin din afaceri necurate ea e complice?
5. de ce a tot invitat-o pe dana budeanu sotia lui budeanu de la cancan pe la emisiune ca sa-i vanda cartea? de ce spunea acum ceva timp ca la libertatea lucreaza profesionisti( pe vremea cand aia o pupau in cur) si de ce tot il invita pe nastase, de ce elan se duce la vanatoare cu tiriac, de ce l-a vb de bine pe mazare(cand elan facea mall in constanta pe banii lui tiriac?
ma rog sunt multi de ce si tooate intrebarile si raspunsurile se invart in jurul banilor.
6. elan nu e obligat sa-i asigure nimic nici ei si nici copilului. sunt femei care traiesc f greu pt ca l-a divort au impartit jumi juma o garsoniera.copilul din punct de vedere juridic nu are nici un drept
7 . numai tiganii isi iau copilul in brate si fac scandal cand sunt prinsi la furat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Daca tot acest subiect a ajuns la personalul Mihaela Radulescu, i-a sa-mi dau si eu cu pararea >
Nu am urmarit absolut tot ce s-a scris sau aparut la tv. despre acest ultim scandal cu M.R. dar un lucur este cert pentru mine: MR in ultimul timp intrase intr-un cond de umbra si chiar disgratie dupa afisari le ei cu pacaliciul de Otil. Eu chiar am ramas dezgustata cand am vazut cu cine s-a cuplat ! M-am intrebat : chiar asa gustri proaste are MR? Sare asa de pe cal pe magar ?
MR este acum penibila cand se plange peste tot ca nu are unde sa stea, nu are bani si vai de mine pierde copilul. Oh, poate i-a mai scazut nivelul de trai , nu mai poate cheltui cat vrea si cum vrea este alta problema, dar MR este prezentator de succes la Antena 1, are scoasa si o carte, si cate afaceri o mai avea, toate acestea ii aduc venituri, si nu acolo salariul minim e economie.
Cum spunea si MAthilda, sunt femei care impart o garsoniera si raman cu 2-3 copii dupa un divort de un betiv fare servici. Alea sunt necajite si disperate nu MR. Hai sa fim seriosi. Nu-i pot plange de mila si chiar nu stiu de ce i-as plange.
Acum stirile incep cu stire senzationala de ultima ora ca paparazzi au urmarit-o pe MR si au asteptat-o in fata blocului unde sta Otil si iar vai de mine cat de haituita este draga de ea.
Mie chiar imi placea de MR dar eu cred ca acum MR are ce a cautat : publicitate ieftina cu iz de scandal prefabricat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

un articol ff transant http://www.adevarul.ro/articole/chilotareala-doamnei-judith.html

imi cer scuze daca a mai fost postat.. nu am reusit sa citesc toate paginile inca

edit: si inca un articol care -si pune intrebarea .. care ne pune intrebarea: asadar, dragi cititori, cine este Mihaela Radulescu? De ce ne preocupa ea atât de mult?

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/843400/DEZBATERE-EVZ-De-ce-suntem-obsedati-de-Mihaela-Radulescu/

da, chiar!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da. Gaseste ce a cautat, culege ce a semanat.
Dar vad ca nu se mai opreste...nu-i nimeni (lucid) care sa-i spuna cat rau isi face singura?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Am o nelamurire, oarecum off-topic....

La pagina 10, la acest topic este un link la un interviu al lui Elan. Nu am priceput ce sens are intrebarea "Ce ii pui intai copilului, pantalonii sau sosetele?" Suna ca o intrebare-capcana, dar eu nu ma prind unde vrea sa duca. Si care e raspunsul corect. Nu de alta, dar Elan ii pune intai sosetele "ca asa e normal". Eu pun intai pantalonii....

Atunci nu meriti custodia copiilor

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput