Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ma duc sa fac o supa, sunt in pana de idei, ce mai faceti de mancare ? nu intru pe forumul cu haleala ca mor de pofta pe-acolo

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Papanash, ce tare e Ghighi. Poate a vazut vreun tratament cosmetic cu portocale pe undeva . Daca functioneaza, poate iti face si tie. Ce mai face socrul tau? Dar soacra? Tot la voi?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

n-a vazut nicaieri, asta-i culmea.
soacra a plecat marti iar socrul n-a stat deloc, dupa consultatie a plecat acasa , are de facut multe analize si teste.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Sanatate socrului tau.
Succes in achizitionarea masinii dorite, si succes sotului cu schimbarea locului de munca.

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Citat:

ma duc sa fac o supa, sunt in pana de idei, ce mai faceti de mancare ? nu intru pe forumul cu haleala ca mor de pofta pe-acolo

Ghighi- filme

Supa de pui, ciorba a la grec, cu fasole, cu cartofi, cu ardei umpluti. Iti dau numai idei, nu iti relatez ce fac eu

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ne-a vazut doctorul, nu e bine deloc! Pneumonie acuta! Am simtit eu de dimineata ca nu e bine...se aud deja raluri la plamani. Si ieri a vazut-o dr si nu se auzea nimic, era doar putin gatul rosu...Acum gatul e mult mai rosu, tusea e foarte urata, iar ea are o stare f nsoala! Macar dimineata a baut putin lapte si pe a 11 a baut un pahar de suc de portocale, acum ceva linguri de supa! Tot e ceva decat nimic!Trecem pe antibiotic, Unasyn, si cumparam si un aparat de aerosoli, dr a zis ca daca nu trece facem si aerosoli, eu as face de pe acum!NU stiu zau cum ne-am procopsit cu asa ceva!

Da, aveti dreptate, trebuie sa ma adun putin ca prea sunt cu moralul la pamant! MUltumim tuturor de gandurile bune! Vi le trimitem inzecit!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

GABRIELA multa sanatate Sarei, stiu ca e greu dar fii tare pt ea mititica. Sper sa isi revina repede.La multi ani si multa fericire sarbatoritelor de ieri, MADALINA DANUTA MARIA ADRIANAPICIULIKA supeeer testulSABINA sunt sigura ca o sa redevii scheletron daca vrei dar dupa ce termini cu alaptatul si examenele. Apropo i-ai facut analiza de kk lui gheo? Cum a iesit?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ieri am aniversat casatoreala civila. Sotul mi-a adus un supperb buchet de lalele. N-am primit felicitari, nimeni ,in afara de noi n-a stiut data, fiindca nimeni n-a fost invitat, toti au aflat dupa . la 10 jumate ne-am casatorit, la 12 jumate ne-am imbarcat cu destinatia Barcelona .
Intrebare concurs: cati ani de la cununie am sarbatorit ieri ?
premiul este o poza din luna de miere

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Gabriela nu stiu ce sa zic, e groaznic. Tin pumnii sa treceti repede si cu cat mai putina suferinta din partea amandurora.

Papanash, astept raspunsul . Romantica si aventuroasa (in sensul bun) experienta. P.S. Faci vreo diferenta intre "casatorie" si "cununie"?

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:

ieri am aniversat casatoreala civila. Sotul mi-a adus un supperb buchet de lalele. N-am primit felicitari, nimeni ,in afara de noi n-a stiut data, fiindca nimeni n-a fost invitat, toti au aflat dupa . la 10 jumate ne-am casatorit, la 12 jumate ne-am imbarcat cu destinatia Barcelona .
Intrebare concurs: cati ani de la cununie am sarbatorit ieri ?
premiul este o poza din luna de miere

Ghighi- filme

La mai multi ani ! poze vrem oricum sa vedem si fara sa castigam concursul , 4 ani?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Marta, m-am distrat ieri citind calatoria voastra pana la piata. Recunosc stilul . Abia astept sa mergem de manuta (in acelasi sens de mers)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
P.S. Faci vreo diferenta intre "casatorie" si "cununie"?

filmulete Rares

Piticul se face mare[/size=1]

nu cred ca e vorba de deosebiri , doar de motive in plus de sarbatorit

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput