Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 5
luy spune:
Gabitz, delicioasa pisicuta 
Ma bucur ca ai revenit in forta 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Piciulika spune:

Alehiam
, Danutza
, Maria
, Adriana

Am intrat la spartul targului, dar vreau neaparat sa le doresc toata fericirea din lume dragilor mamici sarbatorite: sa fie iubite, rasfatzate si respectate, sa fie ele, puii si familiile sanatosi si voiosi!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Am vrut sa va spun ca am facut si noi evaluarea aia mult disputata. Intr-adevar, e pentru copii autisti, cum deja s-a mai mentionat pe aici.
Eu pentru Michael a trebuit sa caut si categorii de varsta muuult mai avansate si le-am dat apoi copy-paste in chestionarul ala - ca inainte, la ala simplu, se daduse IQ-ometrul de doua ori peste cap si deja dadea cu trei zerouri si virgula … ce mai, era ca si cu anul 2000 la calculatoare!
Deci pentru cele care cred in potentialul copiilor lor – asa, ca mine! - propun sa raspundeti la
setul Portage Special. Este mult mai acurat rezultatul!
Si nu uitati:
“In conditiile in care nu sunteti sigur ca executa in mod uzual o sarcina, faceti o proba cu copilul si apoi incercuiti sau nu raspunsul la intrebarea respectiva. De asemenea, daca o face doar din cand in cand, atunci cand vrea el si in marea majoritate a timpului nu o face, cel mai corect este sa dati un raspuns negativ la intrebarea respectiva.”
SOCIALIZARE
Converseaza amabil si fluent in latina si greca veche cu bona. Da [] Nu []
Are o doza de ironie in privire cand il imita pe Iliescu. Da [] Nu []
Se joaca singur cu placere timp de 5-6 ore cu setul de sah din jad chinezesc si documenteaza partida pentru corespondenta cu Gari. (N.T. Kasparov) Da [] Nu []
LIMBAJ: a) natural
Persifleaza in dialect manx adultul – de prefetinta mama. Da [] Nu []
Da comenzi complexe adultului, cu termene de executie si KPI’s adecvati. Da [] Nu []
Combina 6 silabe diferite în bel canto. Da [] Nu []
Utilizeaza non-sinonime in corespondenta sa cu Primaria de Sector. Da [] Nu []
LIMBAJ: b) de programare
Face integrale inainte de micul dejun si recita primitivele functiilor irationale dupa cina. Da [] Nu []
Utilizeaza toate cele 16 cifre hexazecimale: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F in incrementarea exponentului. Da [] Nu []
Calculeaza spontan in sistem binar si explica vecinilor sistemele de inteligenta artificiala. Da [] Nu []
De cand avea 8 luni programeaza in C++ pentru actuatorul tatalui. Da [] Nu []
AUTOSERVIRE
Mananca cu betisoare cu eleganta unei gheise. Da [] Nu []
Nu ca mananca singur, ci jongleaza (!) cu perisoare, le degusta si analizeaza fiziologia gustului. Da [] Nu []
Ajuta adultele la schimbarea hainelor – de ex. la o parada de moda. Da [] Nu []
Se imbraca in 5 min. cu intreg costumul de cosmonaut si verifica singur sistemul de catapultare al scaunului de masina. Da [] Nu []
COGNITIV
Prezinta arhetipuri de afectivitate ce reflecta balansul ratiune-emotie. Da [] Nu []
Dincolo de realiatea imediata, imaginativul joaca un rol central in relationarea sa cu membrii familiei.
Da [] Nu []
Evita absolutizarile unilaterale stiind ca pot conduce doar la solutii eronate. Da [] Nu []
Deliberat in mod coerentist, precizeaza superioritatea potentialului explicant a intregului discursiv, unitar si noncontradictoriu. Da [] Nu []
MOTOR
Face triplu axel pe gresia din baie dupa fiecare iesire din vana. Da [] Nu []
Trece singur strada executand flic-flacuri peste dungile de la zebra. Da [] Nu []
A participat cu exponate proprii la bienala de sculpura in bob de orez de la Varsovia. Da [] Nu []
Balanseaza farfurii pe membre, degete, cap si nas inspirat spontan de circul chinez. Da [] Nu []
Antreneaza echipa nationala de dans fox-trott. Da [] Nu []
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
devylla spune:
Piciulika fac testul imediat ce Erikas si-o gasi de lucru.Acuma troneaza in bratele mele.
Vroiam sa va intreb,Erika a trecut pe lapte de vaca de circa 1 luna.Are doua mese pe zi una dimineata la 9 si bbea circa 200-250 ml si dupa-amiaza la 15 cand bea 250 si poate chiar 300 ml.Ma intreb daca nu bea totusi prea mult?Cat beau puii vostri,ma refer la laptele de vaca!
Am uitat sa laud puiu'...care a inceput sa manance singura.Dintr-o data,la un pranz a refuzat sa ii dau eu ,a luat lingurita si a hapalit unc astronel de orez cu supa si in proportie de 80% a ajuns in gura.
A mai repetat figura de cateva ori pana acuma.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Ahhh e mortal testul...am citit putin...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
mihailescu teodora spune:
'neatza!
-aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
37-Vladi de mami Aniast
!
Cunosc Ploiestiul,implicit bulevardul cu castani
!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Piciulika

Iubita,ce dor mi-a fost de tineee!!!!!!Si de Michael
Adorabil!!!

Cum mai sunteti?
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
kriss79 spune:
LA MULTI ANI Danuta, Maria, Madalina, Adriana!!sa fiti sanatoase si fericite! imi cer scuze de intarziere..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009