Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80
[
rana invata araba?

Da.Intr-un trimestru au invatat doar culorile si salutul.In schimb i-au omorat cu literele.Le-au terminat pe toate iar in trimestrul 2 leaga cuvinte.
Sotul meu are araba ca limba materna deci nu avem probleme.Eu nu m-am omorat mult cu invatul ei insa s-a lipit ceva de mine
voi cum va descurcati?

Mergi la inceput

revenind la metrou -iarasi e o metoda foarte buna de a face un tur al Dubaiului mai ales ca metroul desi ar trebui sa circule sub pamant de fapt merge mai mult pe deasupra -iar de viteza nu mai vorbesc - am mers vreo 4 statii cam 45 de minute dus-intors
desi au facut metroul ca sa taie din nr.de masini care circula insa metroul nu e in nici un caz un mijloc bun de transport in Dubai (cel putin nu pentru posesorii de masini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci Eme!

Iarasi s-a incarcat listaDe monorail nu stiam nimic, deci am notat...la intrarea in parcul aquatic de la Hotelul Atlantic.

Lista e asa...Ajungem joi seara, eu sigur nu cred ca pot sa plec undeva caci ajungem pe la 20 la hotel, pana se face inregistrarea grupului de care sunt responsabila se face 22, poate o fuga in Burjuman ca aproape si cu conditia sa inchida la 24.
Vineri dimi vine nenea la 10 sa ne plimbe in circuit, la 14H30 la muzeu si apoi ma intalnesc cu prietena mea..sper ca pe la 16 cel tarziu.
Apoi ar fii sympa daca am merge cu monoraiul si apoi sa mergem la Global Village.
Sambata dimi o luam de la capat, dar cu Dubai Mall si spre seara IBN, apoi gata, duminica dimi eu o iau din loc, la 12H30 am avion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

Delphin, sunt curioasa apoi, cand ai sa revii

Emeralde la Dubai mall e acvariu, acolo oti sa inoti cu rechinii, al meu sot e tare curios de asta sa ma vada pe mine in acvariul ala.... daca gresesc corecteaza-ma ca vreau sa vad delfini

lb Araba, suntem la alfabet, profa e tare de treaba si-mi scrie in engleza, dar totusi il aud pe al meu cupil ca pronunta diferit de ce scrie, deh, el stie mai bine, maine are test la primele 21 de litere, si normal, ca le-am invatat si eu, ca a trebuit sa-l si ajut sa le scrie... , stiu ca dupa alfabet or sa inceapa sa le lege, de vb inca nu..... dar cum spunea el dupa a doua lectie de araba, era intr-un fel happy , ca invata si altceva, imi spune " Mami stiu sa vb araba" la care eu: ce stii sa spui? (ma gandeam ca poate o fi invatat sa vb cursiv- la stilul lor de predare) si-mi raspunde "yallah" ...sa pic pe jos nu alta

Mergi la inceput

Citat:

neata

Delphin, sunt curioasa apoi, cand ai sa revii

Si eu.

Mergi la inceput

yala/yala - e un bun start pt.lb.araba - totusi ma asteptam sa se insiste mai mult pe conversatie -cred ca de scris mai aveau timp.Rana a dat deja examenul la litere - a luat 98% - deci sunt foarte multumita.
Se descurca bine si la celelalte materii insa la matematica a luat insuficient-deci trebuie sa ne apucam serios de adunare si scadere pana la 10 se descurca bine dar dupa aceea - pauza
sper sa gasesc o metoda de a o face sa inteleaga cat cat de cat caci la scoala desi sunt 2 profesoare cred ca nu le explica suficient

delphin
cu Mercato cum ramane?! intr-adevar timp putin pentru vizita in Dubai - mai ales ca sunt o groaza de lucruri de vazut si facut
si Wafi Mall e foarte frumos

Mergi la inceput

Citat:
Emeralde la Dubai mall e acvariu, acolo oti sa inoti cu rechinii

delfini nu am vazut - insa cu rechinii poti inota intr-adevar -insa trebuie sa ai certificat de scafandru sau sa faci ceva curs inainte la ei -

cu delfinii poti inota la delfinariu -au program special pentru asta si sunt acceptati si copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

La dubai mall n-am vazut ca trebuie sa ai licenta de scafandru, am observat ca daca ai, platesti mai putin hmmm daca n-ai platesti mai mult, si mai e si pe pielea ta

la delfinariu nu se mai inoata, deocamdata, probabi din Dec. daca am inteles bine, in schimb la Aquaventure se poate innota si cred ca e si mai ieftin decat la delfinariu.

noi la araba am luat excelent, numai 21 de litere, de match litera cu numele, si litera cu poza care a avuto in caiet Alif- asad... cred ca intelegi

noi la mate stam bine, ma surprinde cum scade, nam prins smecheria lui, ceva numara de-andoasela, dar nu ma deranjeaza atat timp cat lui ii vine usor, si este corect, a facut si tabla inmultiri cu 2

dar stam nasol la spelling si citit, si chiar nu stiu cum sa-l ajut... adica sa priceapa, greu dar perseveram, ah si au niste texte grele pt ei

cum sarbatoriti Eid-ul?

mey, am pus varza la murat!

Mergi la inceput

si eu sunt suparata pe textele lor de citit -si noi exersam mult cititul si spellingul
acum in vacanta vom lucra mai mult si la mate ca sa nu ramane in urma
aseara am incercat si noi cu numaratul invers - si poate sa scada cate un numar dar doua nu merg nici cum.Am inteles ca la scoala folosesc cuburi de domino pentru numarat asa ca merg sa cumpar si alea si poate ne descurcam in final

Mergi la inceput

Sarbatoare placuta fetele!

Vad ca vorbiti de ajutat copii la mate, eu l-am invatat metoda clasica pe degete si apoi pt. acasa are o numaratoare cum aveam noi, cu bile si asa mai vizualizeaza.
Pe degete merge bine

Mergi la inceput