Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Merci Annie, notat. Caut detalii de pret si orare.

Nick-ul de acolo se trage...delfinii sunt cuplul cel mai fidel dintre vietuitoare. Cand unul dintre parteneri dispare, celalalt face in aa fel in cat sa-l urmeze...Eu ii ador!!

Prima data am vazut delfini cand aveam 5 ani, la delfinariul din C-ta pe vremea lui Ceasca!

Si eu la fel, ii iubesc, de aia as vrea sa ajung destul de bogata sa am perechea proprie sunt deosebiti.

Delfnariul din Cta??? esti constanteanca?

Cred ca delfinariul din Cta este singura din tara, acuma din pacate nu au delfini

preturile sunt 120 dhs/ adult si 80 dhs/ child la vip section 100 si 50 standard ...si ceva mai ieftin pt primul show la 11 am/ standard

oricum nu e foarte aglomerat si ai locuri bune si la standard seats

eu vreau sa-i mai vad odata...partea proasta showul tine cam 45 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci Annie.Nu nu sunt constanteanca, eram in conceiu la mare cu parintii.
Sunt din Galati la origine.

As incerca sa ajung si acolo...OF, atatea as vrea sa fac si timpul e atat de scurt!!!
In nocturna nu fac spectacole?

Veau neaparat sa ajung in Global village, apoi in Mercato si IBN Bahttuta (ma rog ceva de genul, nu am chef sa caut acum denumirea corecta) si in acelasi timp sa ma vad cu prietena mea pe care nu am vazut-o de mai bine de 10 ani cu care special ne-am dat intalnire la Dubai.
Si vineri dimi pana dupa 15h sunt prinsa in excursia de vizita a Dubaiului cu grupul!!!
Cum sa ma inmpart?
Sunt constienta ca nu pot face chiar tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

voi ati fost?

da.I-am vazut si noi - mi-a placut foarte mult mai ales ca eu nu am mai fost niciodata la delfinariu.Nu m-as fi asteptat sa fie asa de draguti (delfinii) iar focile iarasi foarte dragute

intr-adevar spectacolul nu e prea lung insa pentru saracele animale cred ca e suficient.
sigur ca vom mai merge si noi

Mergi la inceput

Delphin, chiar ca e nasol cand ...nu e timp sa vezi tot, dar nu inteeg de ce Mercato? ma rog cum preferi

noi mai avem un pic si intram in vacanta o saptamana, apoi 2 sapt scoala si apoi iar vacanta

Mergi la inceput

Annie, Mercato pt. stilul italian, desi...daca stau bine si ma gandesc am vazut Venetia deja...mai vedem.
Incep sa mai tai de pe lista
Inca ceva, toata lumea vorbeste de aur, eu nu sunt adepta bijuteriilor...insa sotul insista sa-mi iau un set de cercei colier si inel cu rubin rosu, aur de 18k.
Renteaza sau nu? Caci asa ma apuca groaza numai cand ma gandesc la Gold Zouk, sa caut,sa compar...etc.
Eu as vrea sa cumpar alte verighete, ceva deosebit dar doar din aur, fara pietre sau altele, ce ziceti, gasesc?
Vacanta placuta Annie, la noi a fost caci scoala e dupa sistemul fr, dar se tin sarbatorile musulmane.
Chiar cand e AL nu stiu cum, la inceputul lunii decembrie, ceva?

Mergi la inceput

delphin, nu stiu in ce zi exact este acest Eid al adha, whatever, stiu doar cand are cupilu vacanta de pe 26 Nov. pana pe 5 Dec, unde ziua nationata a emiratelor e inclusa

Aur, daca gasesti ceva in gould souk, sau chiar si shop-uri, nu uita de negocieri, la sange, verighete se gasesc, noi am avut probleme cu ele, pt ca nu prea am gasit doua la fel, si dejtele mele sunt subtiri, si greu, dar se gasesc, si simple (cum avem noi) si cu modele, si 3-4-5 feluri de aur

apropos de bijoux miam luat niste cercei fain de tot, din "shell" cu argint,, si s emai poarta emailul, care e extrem de scump

pup u!

Mergi la inceput

delphin - sa nu uiti nici Dubai Mall caci in fata lui este Burj Dubaiul - momentan cea mai inalta cladire din lume si tot acolo in fiecare seara poti urmari fantana cantatoare/dansatoare -
Gold Souq merita vizitata chiar si pentru pitorescul ei iar de ai ceva aur vechi chiar poti sa schimbi cu ceva mai frumos/model nou
la mag.de aur exista un curs zilnic si in functie de el se vinde aurul la care se calculeaza manopera - reducere mare de pret primesti doar daca cumperi peste 50 de grame insa intr-adevar e bine sa negociezi pentru orice caci orice suma conteaza
la Gold Souq e pauza de la 13-16 iar vineri dimineata nu se lucreaza

a sa nu uit nici Palm Jumeirah cu hotelul Atlantis -neaparat o calatorie cu monorailul pentru a vedea celebra insula artificiala

Mergi la inceput

Merci Eme! Poti sa developezi putin chestia cu monoraiul? E noul metrou?

Vineri dimi e inchis la gold souk? Cel care ne duce pt. city tour a zis ca e deschis, doar la museu deschide la 14h30.

Cu negocitul am experienta, m-am obisnuit aici

Dubai mall pana la ce ora e deschis joi seara? Ma duc sa caut

Mergi la inceput

mergeti la vot?

Delphin, te ademenim aici, de va trebui sa stai o luna de zile!

aici in souk urile lor am observat ca celor cu piele mai deschisa...se dubleaza pretul, caz fericit

mlurile se deschid la 10 am si inchid la 10 pm, iar joi-sambata 10 am - 24.00

oare au deschis astia gradina de la emirates mall? eu dasteapta am uitat sa intreb, si am fost acolo ...showl era mai fain decat la dubai mall...tre sa check

Emeralde, rana invata araba? tu stii / vorbesti araba? al tau sot? cum va descurcati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Poti sa developezi putin chestia cu monoraiul? E noul metrou?

monorailul (circula pe o singura sina si e suspendat in aer)nu are leg. cu metroul -are traseu separat si face turul Jumeirah-ei - o calatorie dus-intors costa 25 Dh - statia e chiar langa intrarea in parcul acvatic de la Atlantis

apropo de Dubai mall acolo exista si cel mai mare delfinariu din lume

vineri dim.sigur nu e deschis gold souq -s-ar putea ca anumite segmente Da insa in general lumea merge la rugaciune vineri dimineata

Mergi la inceput