Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 16
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 da si eu am luat tzeapa cu 2 ani KG, dar totusi vroiam sa-l bag in comunitate sa interactioneze cu alti copii, dar lasa ca dupa sistemul lor, ai nostri termina si facultatea la 18 ani, --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
Cool!
Iar am intrebari? Cum e vinerea dimineata la Dubai? Adica Gold Zouck si alte alea. La Muzeu stiu ca deschide abia la 14h30,la Global village la 16h00 dar in rest? Mall-uri, resto? Cum e?
Voila voiajul organizat de mine prinde contur. Sunt 16 per. pt. moment , dintre care 2 cupluuri si restul neveste .
Am prevazut o excursie tip "City tour" pt. vineri dimineata fara vizita la muzeu. La muzeu îi duc apoi .
Apoi program de voie
Annie80 spune:
delphin
sincer nu stiu cand descide in Gold Souk, probabil dupa masa, fiind vineri, desi ar trebui sa fie deschis din motiv de turisti. N-am fost niciodata acolo
Mallurile sunt deschise de la 9-10, toata ziua, (dar nu in Sharjah au pauza peste tot intre 12-13.30-14.00) si se inchid la miezul noptii, in week-ends in rest se inchid la 22.00
ah si vinerea in dubai e mai ...liniste si less traffic
Am fost la Zoo vinerea trecuta si Outlet Mall!
Emeralde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 Am fost la Zoo vinerea trecuta si Outlet Mall! |
cum e zoo in Dubai? ce animale au? merita de mers?
Annie80 spune:
Emeralde a fost interesant, mai ales pt pui ca a fost pt prima data, au niste feluri de pasarici, taratoare, sepcii de gazele, feline fioroase, lupi, urisi, care dorm cu cracii in sus de caldura... maimute
nu e cine stie ce, fiind dubai ma asteptam la mai mult, dar fiind 2 dhs biletul .....
cica in Al Ain e una misto, si mai e prin Sharjah, ceva CHild Animals Farm, (mereu vad semnul cand merg in dubai, dar nam bagat bine de seama) care cica e si mai misto ca cea din Al Ain.
Emeralde spune:
la cel din Sharjah am fost deja - e frumoasa mai mult gradina care acomodeaza zo-ul dar animale putine mai mult din zona Golfului
inseamna ca la Dubai nici nu mai mergem mai ales ca Rana a fost de mai multe ori la zoo in afara tarii
la delfinariu ati fost? daca nu - sigur ii va place la baiatul tau foarte frumos spectacolul
Annie80 spune:
stiu unde e, adica... no problem il gasesc stiu ca anul trecut a trebuit sa mergem si am ales prima zi a Ramadhanului unde pe site tarifele erau la jumate, cemai super oferta, dar uitase sa spuna si ca au cancelat niste reprezentatii, during ramadhan asa ca alta data
Annie80 spune:
Emeralde, am fost si l-am vazut, delfinariu, cu delfini, si foci ...si pot spune ca a fost cea mai faina zi decand stau in emirate voi ati fost?
delphin iti recomand o vizita la delfinariu, si nick-ul e potrivit
As vrea sa pot sa am si eu acasa unul doi delfini,
delphin spune:
Merci Annie, notat. Caut detalii de pret si orare.
Nick-ul de acolo se trage...delfinii sunt cuplul cel mai fidel dintre vietuitoare. Cand unul dintre parteneri dispare, celalalt face in aa fel in cat sa-l urmeze...Eu ii ador!!
Prima data am vazut delfini cand aveam 5 ani, la delfinariul din C-ta pe vremea lui Ceasca!