Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

da si eu am luat tzeapa cu 2 ani KG, dar totusi vroiam sa-l bag in comunitate sa interactioneze cu alti copii, dar lasa ca dupa sistemul lor, ai nostri termina si facultatea la 18 ani,

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

Cool!

Iar am intrebari? Cum e vinerea dimineata la Dubai? Adica Gold Zouck si alte alea. La Muzeu stiu ca deschide abia la 14h30,la Global village la 16h00 dar in rest? Mall-uri, resto? Cum e?
Voila voiajul organizat de mine prinde contur. Sunt 16 per. pt. moment , dintre care 2 cupluuri si restul neveste .
Am prevazut o excursie tip "City tour" pt. vineri dimineata fara vizita la muzeu. La muzeu îi duc apoi .
Apoi program de voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

delphin

sincer nu stiu cand descide in Gold Souk, probabil dupa masa, fiind vineri, desi ar trebui sa fie deschis din motiv de turisti. N-am fost niciodata acolo

Mallurile sunt deschise de la 9-10, toata ziua, (dar nu in Sharjah au pauza peste tot intre 12-13.30-14.00) si se inchid la miezul noptii, in week-ends in rest se inchid la 22.00

ah si vinerea in dubai e mai ...liniste si less traffic

Am fost la Zoo vinerea trecuta si Outlet Mall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Am fost la Zoo vinerea trecuta si Outlet Mall!

cum e zoo in Dubai? ce animale au? merita de mers?

Mergi la inceput

Emeralde a fost interesant, mai ales pt pui ca a fost pt prima data, au niste feluri de pasarici, taratoare, sepcii de gazele, feline fioroase, lupi, urisi, care dorm cu cracii in sus de caldura... maimute

nu e cine stie ce, fiind dubai ma asteptam la mai mult, dar fiind 2 dhs biletul .....

cica in Al Ain e una misto, si mai e prin Sharjah, ceva CHild Animals Farm, (mereu vad semnul cand merg in dubai, dar nam bagat bine de seama) care cica e si mai misto ca cea din Al Ain.

Mergi la inceput

la cel din Sharjah am fost deja - e frumoasa mai mult gradina care acomodeaza zo-ul dar animale putine mai mult din zona Golfului
inseamna ca la Dubai nici nu mai mergem mai ales ca Rana a fost de mai multe ori la zoo in afara tarii
la delfinariu ati fost? daca nu - sigur ii va place la baiatul tau foarte frumos spectacolul

Mergi la inceput

inca n-am ajuns acolo, inca..si uitasem ca au definariu

sigur curand

Mergi la inceput

delfinariul e de fapt in Dubai in interiorul parcului Creek-intrarea pe poarta 1

Mergi la inceput

stiu unde e, adica... no problem il gasesc stiu ca anul trecut a trebuit sa mergem si am ales prima zi a Ramadhanului unde pe site tarifele erau la jumate, cemai super oferta, dar uitase sa spuna si ca au cancelat niste reprezentatii, during ramadhan asa ca alta data

Mergi la inceput

Emeralde, am fost si l-am vazut, delfinariu, cu delfini, si foci ...si pot spune ca a fost cea mai faina zi decand stau in emirate voi ati fost?

delphin iti recomand o vizita la delfinariu, si nick-ul e potrivit

As vrea sa pot sa am si eu acasa unul doi delfini,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci Annie, notat. Caut detalii de pret si orare.

Nick-ul de acolo se trage...delfinii sunt cuplul cel mai fidel dintre vietuitoare. Cand unul dintre parteneri dispare, celalalt face in aa fel in cat sa-l urmeze...Eu ii ador!!

Prima data am vazut delfini cand aveam 5 ani, la delfinariul din C-ta pe vremea lui Ceasca!

Mergi la inceput