Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)
Raspunsuri - Pagina 7

sissica spune:
DRAGELE MELE,
CITIND MESAJELE VOATRE PLINE DE MARTURII MINUNATE ALE CREDINTEI VOASTRE,AM PRIMIT MULT CURAJ SI CREDINTA CA SI RUGACIUNEA MEA VA FI AUZITA INTR-O ZI.
SI MI-AM ADUS AMINTE DE O DISCUTIE PE CARE AM AVUT-O INTR-O ZI CU DOCTORUL MEU CARE DE ANI BUNI INCEARCA SA MA AJUTE SA-MI IMPLINESC VISUL.
L-AM INTREBAT DACA MAI ARE ROST SA CONTINUI TRATAMENTELE ,DACA INTR-O ZI O SA AM SI EU UN COPIL,LA CARE MI-A RASPUNS CA NICIODATA EL CA MEDIC NU ARE ULTIMA DECIZIE,CI ,DUMNEZEU .
APOI MI-A POVESTIT DE O PACIENTA A LUI,CARE CU CATIVA ANI IN URMA A VENIT LA EL CU O FORMA GRAVA DE CANCER LA OVARE,CARE NU PUTEA FI TRATATA ,DECAT CU EXTIRPAREA OVARELOR,CEEA CE MEDICUL A FACUT.
DUPA DOI ANI ,ACEA FEMEIE A VENIT LA MEDIC DIN NOU ,ACUZAND DURERI DE BURTA.MEDICUL FACAND CONSULTATIA SI ANALIZELE DE RIGOARE A CONSTATAT CA FEMEIA ERA...........INSARCINATA!
IMAGINATI-VA MIRAREA MEDICULUI CARE PERSONAL A OPERAT-O SI STIA CA DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL ASA CEVA NU E POSIBIL.
A DESCOPERIT APOI,CA ,IN LOCUL UNDE TREBUIA SA FIE OVARELE AU APARUT NISTE FORMATIUNI MICI ,DAR CARE INDEPLINEAU PERFECT FUNCTIA OVARELOR.
MEDICUL A INTREBAT-O CE A LUAT,CE TRATAMENT A FACUT DE S-A INTAMPLAT ASA CEVA,FEMEIA A SPUS CA NU A LUAT NIMIC.........DOAR S-A RUGAT!
FEMEIA A NASCUT UN PRUNC FRUMOS SI SANATOS,
SI A DAT ACCEPTUL MEDICULUI SA VORBEASCA PACIENTELOR CU PROBLEME DIFICILE DE SANATATE DESPRE POVESTEA EI.
ASA A REUSIT MEDICUL MEU SA-MI REDA SPERANTA SI SA MA ROG IN CONTINUARE ,PENTRU A DOBANDI UN COPIL.
Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

sissica spune:
ane mary_77..........bine ai venit,si mult noroc la FIV
carmencar......e minunata povestea ta,sa ai parte de o sarcina usoara
Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

sissica spune:
Doamne ajuta!
maria amalia......frumos raspuns ai primit de la sfanta Paraschiva,ma bucur mult pentru tine.sa ai parte de o sarcina frumoasa.

Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor
Foarte frumoasa povestire ne-ai spus, Sissica
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si cu mult soare 11+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

georgia_c spune:
m'neata zanici
bun venit urez si io fetelor noute, aparute printre noi la rugaciune
stiti ca acum ceva vreme , vreo 2 sapt aveam mari indoieli daca sa tin sau nu postul acesta si trupeste ( vroiam sa discut cu parintele duhovnic sa-mi dea dezlegare pt martie , caci in aprilie perioada mea fertila pica in sapt mare si nu se pune problema); ei bine am fost ieri si m-am spovedit , am vorbit cu parintele (este calugar) , si mi-a zis ca postul este randuit ca sa fie tinut cum se cuvine , dar ca va vorbi si cu alti parinti duhovnici , sa intrebe daca se poate da dezlegare (mai ales ca io am facut injectiile cu diphereline si acum era o perioada indicata de medic)... sincer va spun insa , ca parca nici nu prea vreau sa-mi dea dezlegare caci noi (adica cu sotul impreuna) am cam luat decizia ... plus ca mi-a zis parintele , ca daca Dumnezeu poate sa ne ajute acum in post , oare sa nu poate cand vom iesi din post? ... si mare dreptate are
... vedem ce va spune parintele
altfel , la spovada parintele mi-a zis ca e f bine ca m-am reapropiat de DD , si sa nu ne "sfiim", sa facem "gimnastica calugarilor" , adica matanii, cat mai multe ..si multa rugaciune ..plus citit literatura de profil ; din proprie experienta va spun ca e f bine , ca postul sa-l tineti daca se poate spovedite , lucru pe care mi l-a readus aminte si parintele meu .. totul merge mai usor cand ai binecuvantarea lui DD , si cand e El cu tine in casa ... io ii spuneam parintelui ca la noi , pe vremea cand tineam doar io post , chiar din prima saptamana aveam cate o mica neintelegere cu sotul ... numai asa cat sa-mi strice buna dispozitie..deci cu incredere spovediti-va si apoi sigur totul e multtttt mai usor .. io ma uit in urma si ma minunez ca sotul meu tine asa de bine postul (si trupeste)..ce sa va spun , simt ca DD mi-a ascultat si m-a ajutat
va pupacesc dulceeee pe toate si va doresc ce-mi doresc si mie .. post usor , si multaaaa liniste si rabdare
aaaa.... am o rugaminte la voi ..daca se poate sa postam fiecare ce carti a citit , sau a cumparat , si sa le punem pe prima pagina doar ca mod de informare ..ce ziceti ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Anaomaria spune:
Inca un link interesant, un articol despre filmele care incearca sa redea viata Mantuitorului nostru Iisus Hristos
http://protopopiatulresita.ro/news.php?readmore=52
Opinia mea este ca si mai de condamnat sunt cele pe care National geografic le da prin postul Pastelui sau al Craciunului, cu pretentii stiintifice, care pun la indoiala ba dumnezeirea lui Iisus, ba greseala lui Iuda si multe alte lucruri, cu scopul de a indeparta omul si mai mult de biserica si de credinta.
Va pup si multa sanatate. Doame ajuta! 11+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

mvb spune:
Buna fetele mele dragi,
Ma reintorc printre voi dupa ce am decis sa fac o pauza si sa nu mai intru pe forum. La un moment dat imi facea rau, ma rascolea si nu ma lasa sa ma linistesc. Sufletul meu se zbatea prea tare. Intre timp am reusit sa ma spovedesc si impartasesc atat eu cat si sotul meu. In ziua in care eu m-am impartasit, am primit si vestea ca vom botez un copilas. Dupa ce s-a intamplat tragedia mea, parintele arhimandrit de la Sihastria Raraului, ne-a scis printre altele sa botezam cat de urgent putem un copilas. Din ziua in care am fost sunati si ni s-a spus ca avem o finutza, parca s-a sters cu buretele o mare parte din suferinta mea. Simt ca sunt pe cale sa imi indeplinesc "canonul" dat si ca imi fac datoria fata de puishorul meu drag. Astazi la ora 16 botezam finutza. Este o frumoasa. Imi place atat de mult. Si cand ma gandesc ce frumos le-a asezat Dumnezeu. Toate sa se intample pana voi incepe eu munca, adica pe 23.03.2009.
Ma simt foarte linistita si impacata cu mine si cu tot ce s-a intamplat.
va imbratisez pe toate
Am vazut ca ni s-au alaturat si alte fete....bine ati venit!
Camy-pus sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te binecuvanteze cu cu BB sanatos.
Mamieea, Georgia C stiti ca va iubesc mult
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

anadomnica spune:
Fetelor... stupefiant, vad ca nu mai pot modifica prima pagina... zice mesaj ca dupa 20 ore nu se mai poate modifica,... asa incat cred ca va trebui sa asteptam un nou capitol pt. a trece pe listuta noile asiprante:
anne_mary77 - fii binevenita . Doamne ajuta sa fie cu binecuvantare acest al 2- lea FIV si nu uita ca mult face rugaciunea semenilor, dar cel mai mult face rugaciunea si efortul propriu. Asadar te-as sfatui sa mergi sa te spovedesti si impartasesti si sa iei binecuvantare de la duhovnic.
Ah, si sa nu uit, ca sa te pot trece pe listuta am nevoie de numele tau de botez si de religie.
sissica - cu adevarat impresionanta povestea doctorului tau - dovada ca Mare este Dumnezeu si Mare este Voia lui. Ce sa mai spuna medicina in cazuri din astea? Problema este sa ne invrednicim noi de asa credinta mare si puternica. Parca acest exemplu si aceasta minunata minune ma intaresc in credinta, sper nevrednica de mine sa-mi "cultiv" si eu credinta cu dragoste sa ajung la grauntele de mustar
georgic - - ce frumos ai spus - sa va fie postul cu folos si binecuvantare caci intr-adevar putina rabdare de acum va va fi rasplatita de Domnul. Se pare ca armonia pune stapanire pe casnicia ta si unde este atat de multa armonie si rabdare si credinta, cu siguranta vor sosi si copiii sa imbogateasca familia. Doamne ajuta!
caciantoni - am sa vad daca ma mai lasa astia aici sa modific subiectul si sa completez pe prima pagina si link-ul catre Acatistul Sfintei Parascheva.
Fetele, stiti cum as putea lua legatura cu moderatorii? poate ma ajuta ei?
Doamne ajuta!6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

magdita spune:
Neata fetele si Doamne ajuta ,
Vroiam sa va spun ca vineri am fost la slujba si preotul a inceput citirea acatistelor cu cele trei listute ale noastre ( aspirante, gravidute si mamici cu prunci ), dar a si glumit cand a vazut cat de lungi sunt, zicand ca sunt ca o carte, nu un simplu acatist .
Bun venit noilor fete si post usor in continuare .
O saptamana plina de vesti bune va urez .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra