Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

jujuka ma bucur sa aud ca e totul bine

deeva, sa stii ca te admir pentru credinta ta si imi doresc sa ajung si eu cat mai aproape.

acum sunt incantata ca azi au iesit o parte din analize si sunt perfecte.
am primit si o veste foarte buna legat de un proiect de ajutorare pe care il sustineam, asa ca azi am o zi tare frumoasa !!
recunosc ca n-am avut curaj sa postesc pana acum (sunt cam pofticioasa si mi-e frica sa nu-i fac rau lui bebe), dar abia astept sa merg sa vorbesc cu parintele sa vad ce-mi zice.
am aflat de o reteta simpla spusa de un parinte pentru curatare interna si ma gandesc ca e potrivita acum in post (de fapt ar fi potrivita tot anul). asa ca o sa incerc bautura asta.

multa sanatate, fericire si post usor celor care il tin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

am si eu o intrebare. sper sa nu se supere nimeni, dar e offtopic. cum fac sa apara anumite cuvinte cu Bold, Underline sau colorate. ca ma tot joc la butoanele de la Format si tot nu iese nimic.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Buna-ziua la toate fetele. Astazi am o zi tare proasta. Ieri am fost sa purtam o discutie pt un FIV - primul-dar deja incep sa am dubii ca ma pot ajuta. Toata problema este tratata doar din punct de vedere al cotizatiilor. Dupa un lung sir de analize deja facute ni s-au mai dat altele si pe deasupra am mai stat si o gramada pe la usa cabinetului.Ma simt ca un membru cotizant si atat asa ca eu una renunt la aceasta procedura chiar daca toti doctorii mi-au zis ca e singura solutie.
Sunt convinsa deja ca doar in Dumnezeu mi-e speranta
Post usor si cu voia lui Dumnezeu si a Maicii Domnului poate voi avea si eu un copilas al meu vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

toti bebeii , burticile , mamicile si aspiranteledeeva fata frumoasa , bine ai venit printre noi.
Tare frumos "le zici".Sunt convinsa ca multe dintre noi se regasesc intro oarecare masura in trairile tale. Si eu astept de 11 ani un copil si am trecut prin tot felul de stari, dar nu m-am lasat de Bunul Dumnezeu si sunt convinsa ca darul, de la El va veni.
Multumesc mult pentru ca duci lista noastra la manastirea unde mergi tu.In alta ordine de idei , eu am repetat Papanicolaul si sper din suflet ca de aceasta data sa iasa bine.
Va imbratises cu drag pe toate.
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

analuci cand vrei sa iasa ceva cu bold scrii cuvantul intre cele doua semne de delimitare respectiv [ b ] si [ /b ] - aici va iesi SI scris cu bold. Hai incearca. La fel si cu subliniatul sau culorile - trebuie sa mergi cu cursorul si sa scrii textul dorit intre semne. Pup

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

BUNA FETELOR
Am fost si eu la control si mi-am vazut bebicul are 5 saptamani si sper din tot sufletul sa fie bine. Mi-a fost cam rau zilele trecute am avut niste dureri de burta foarte mari. Acum m-au mai lasat sper sa nu patesc nimic. Doamne ajuta!
Deeva, bine ai venit printre noi. Imi place tare mult de tine ai foarte multa credinta si vad ca ai trecut prin multe. Imi pare bine ca nu ai renuntat la credinta acum chiar daca treci prin clipe grele. Dumnezeu sa te aiba in grija si sa iti dea linistea si pacea de care ai nevoie. Te pup si sa stii ca mai invatam si noi de la tine sa credem si mai mult in DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

ANALUCI: nu ma mai admira, ca-s doar un bulgare de pamant murdar in mana Domnului. Asta-i puterea rugaciunii care lucra la mantuirea pacatosilor. De aia am dobandit pace ca Domnu' ii cu mine. Roaga-te si vei afla cat de mare ii mila Sa. Off topic, si eu am incercat sa folosesc bold si nu mere...

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Rugaciunea voastra a dat roade; am inviat!!!! Ieri eram o leguma.Nu credeam ca o sa imi mai revin; cu regim, rugaciune si ajutorul vostru ma simt mai bine.Multumesc la toate fetele! Doamne ajuta

jujuka, ma bucur ca totul este bine

camy, felicitari, sa te ajute bunul Dumnezeu sa-ti tii pruncul sanatos in brate

anadomnica, anaomaria, deeva, caciantoni, pogonici

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

laurraa Pup burtica ta de fata sanatoasa.

anca daria 77 Eu stiu un doctor care nu cere cotizatii. Citeste mesajele mele anterioare, intr-unu din ele ma trimes un link.

marijan vai da gresita impresie am lasat ca trec prim clipe grele. Asta o fost inainte sa chem pe Domnu' in ajutor. Acuma zilele mi-s blande si clipele frumoase.

Sa va mai spun ceva... vorba ardeleanului: Keep it simple. Si n-am scris in engleza ca sa ma dau mare, numa ca mi-o sunat mai bine ase. Asta m-o'nvatat Domnu' pe mine sa nu fortez nota cu nimic in viata. Care din voi sunteti soferite nu ati patit sa fiti depasite de cate un nervos smecher ca dupa aia sa-l ajungeti din urma? Ca mie mi sa'ntampa des. Si va intreb cu ce-i mai castigat ala ca mine? C-o cheltuit nervi, energie si benzina in plus si n-o ajuns departe ca iote-ma in spatele lui. No drept ii ca asta patim si in viata cand fortam nota... Cheltuim bani, nervi, energie, ne cheltuim viata alergand ca bezmeticii, legati la ochi la gura si cu vata in urechi, in cautarea a ceva ... nu stim ce si nici pe unde. Eu asta am facut pana intr-o buna de zi cand m-am dezlegat la gura si am strigat Lui, dupa aia am scos dopurile din urechi ca sa-l aud. Si daca Domnu o vazut ast mic efort din partea mea s-o ocupat de restu...

Si va repet eu NU SCRIU numa marturisesc ce simt. Vreti sa simtiti si voi, rugati-va, eu numa atata am facut. Hai acum daca tot stai sa citesti balivernele unei pacatoase ca mine insamna ca ai timp liber. Da logoff si du-te de te roaga. Vei fi mai castigata, du-te si vorbeste cu El si-ti va deschide capu si-ti va lua crucea de pe umeri.

V-astept in autobuzu meu, aici toti calatorii is fericiti.

Va las, ne intalnim luni!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deeva 73...doamne cat de frumos ne vorbesti de credinta.....eu neavand net la munca, abia astept as aj acasa si sa deschid calculatorul si sa vad ce sa mai scris.

.acest formum a devenit ptr mine ca un drog- scuzatimi expresia, este o dependenta ptr mine.....ma simt atat de bine cand va citesc, imi creaza o stare de bucurie, de rabdare sufleteasca....imi da parca mai multa putere si dragoste in Dezeu..mai excat mai apropii si mai mult de Dezeu..nu stiu dac toata lumea pateste la fel ca mine, dar eu asta simt....

vb mai tarziu, ptr am program administrativ acuma ..iar la 6 vreausa merg al sf maslu...

Mergi la inceput