Rahova sau apropiere (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Monica multa sanatate Ruxitei. Sper sa scape usor de data asta.
Eu ma uit la Dansez pentru tine. Danseeeeezzzzzzz la la la la la la laaaaaaaaaa

Pup fetele

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
noi am fost la karate
suntem zobiti de atat sport
duminica avem concurs,karateka junior si Mihnea participa si el

azi a fost la romexpo(?!) si a olarit- o farfurie cu clatite,cica lui ii plac clatitele...
a venit murdar tot de acolo,dar a luat si un premiu,o girafa cu buline albastre...el voia una cu buline negre
doamna a fost f incantata ca nu se astepta ca nabadaiosul de Mihnea sa fie cuminte si sa mai si olareasca

Monica ,sanatate multa Ruxitei si pt Alex ca ne e dor de voi...

va pe toate si sa aveti un weekend fain,

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc fetelor, sanatate multa si vouaeu m-am uitat un pic la dansez pentru tine si dupa aceea...s-a stricat ceva la ap din buc care ne transmite noua posturile si vad ca nu mai merge...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Monica, daca nu o sa ai cum sa vezi emisiunea in reluare maine, poti sa vezi oricand dansurile pe internet, pe site-ul protv-ului.

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
noi am fost in punctul de a merge la spital la oxigen azi noapte...cum sa zic..ruxi a fost fff aproape de o criza de astm...tusea rau de tot si intrase in panica fiindca nu mai putea respira, o durea si gatul si urechea...ce sa mai zic...a fost ingrozitor sa-ti vezi copilul cum trage aer in piept si nu-l mai scoate, cum cateva minute pana la urmatorul jet de spray se transforma in ore practic... am urmat totusi tratamentul ca si cum ar fii fost in criza desi scurt timp dupa aceea ne-am dat seama ca NU era..fiindca avea respiratiile regulate(si doar 24 la numar), nu shuiera...nu nimik...dar totusi am prevenit fiindca e fff periculos...oricum azi sunam sa vedem daca e vreun dr pe undeva sa se uite un orl-ist sa vada totusi ce-i cu ea...
nu stiu ce sa cred...i-am facut antigripalul pentru emisfera sudica de nici o sapt...oare sa fie de la el? nu cred ca ne poate raspunde cineva cu certitudine ce-a fost ...dar macar sa stim cum continuam...
acum vad ca tuseste mai rar si nu se mai vaita de nimik...a mancat...

va pup pe toate si va doresc un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Salutare

Monica imi pare tare tare rau ca Ruxita cea dragalasa a avut probleme. Sper ca a trecut si ca totul este ok acum. Sa vii sa ne spui daca ai gasit un ORL-ist si ce v-a zis. Offffff, fir-ar sa fie de treaba!!!!!!!

In alta ordine de idei, va las aici sa va serviti cu o prajiturica, un suc si ce mai doriti. Astazi e ziua sotului meu.
Maine sunt iarasi viteaza. Vreau sa ii fac un tort frumos dar mai ales bun, sper eu. Sa vedem ce-o sa iasa.

Va pup cu drag pe toate
Sa aveti o duminica frumoasa

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Vio bafta multa lui Mihnea la concurs

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

sotului tau Aliutza
multumesc de urarile pentru ruxitza mea...ma rog sa fie bine in noaptea asta si in zilele si noptile ce vor urma....azi parca a avut mai multa energie ca niciodata(ori mi s-a parut din cauza ca n-am dormit eu toata noaptea)...nu a vrut sa doarma delok la pranz...
nu am gasit din pacate nici un orl-ist...numai medic pediatru si nici n-am mai fost...am respectat orarul de spray ca si cum ar fii fost o criza...desi e clar ca NU a fost...decat o tuse fff insistenta si puternica...
azi am avut si musafiri, ziceam ca mergem la restaurant si pana la urma tot acasa am facut asa ca acum sunt chiar franta...
si suparata rau de tot dupa ce am citit cat de mult sufera micuta Emma si mamica ei Aida...
Vio sa aveti bafta maine la concurs
va pe toate si va doresc o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua si de la noi
MONICA multa sanatate ruxitei offf saracuta ce se chinuie cu astmul asta....
ALINUTZZA LA MULTI ANI pt sotul tau sa fiti fericiti si sanatosi
VIO lasa ca e bine ca invata sa se lupte,in vremurile astea cred ca cel mai bine este sa fii bataus
noi ieri am fost la o cununie civila,ne-am simtit ff bine ,numai ca pe mine m-a luat un friggg ca m-am dus si eu ca o doamna mai mult dezbracata decat imbracata si am stat si pe afara,acum sunt racita moarta,cu mucii dupa mine si alte cele,sper doar sa nu-i dau lui andy si sa nu o afectez pe bebelina
azi fac spanac si pui la capac cu mujdei si cartofi prajiti, asa ca fug sa termin sa am timp sa ies si putin la aer ca e frumos afara
va pupic pe toate

MIRELA mami de andreas nazdravan si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mire,nu pt a fi bataus merge la caratem,ci ca sa -si consume energia,sa se disciplineze si nu in ultimul rand sa stie sa se apare...
Monica ,sanatate multa lui Ruxi
Mihnea a luat 2 medalii de bornz la kumite makiwara si joc tehnic(doar la astea doua a participat)
va multumesc pt incurajari si va pup pe toate
noapte buna...noi suntem f obositi ca acum am sosit de la concurs

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput