Gravidutze si mamici de Cluj - 115
Raspunsuri - Pagina 21
dariandra spune:
Buna dimineata si de la noi!
Mie imi convine si miercuri.Oricum trebuie s-o las pe Daria 90' cu cineva pana ajunge sotul meu acasa.
marietarat spune:
Bine v-am gasit!!! mai fetelor de mult nu v-am scris...a-ti fost tare harnice...deja capitol noi si..si 20 pag scrise...
De 2 zile tot citesc la ele... hihihihih
Despre mine> am fost acum o saptamana la control...16 sapt si 2 zile...suntem bine, copilul este chiar mai dezvoltat decat perioada ce o are..a zis doctorul...
, totul e ok...si eu ma simt ok...acum k mi-am luat inca o piatra de pe inima, dupa consultul acesta,...k abia asteptam sa vad ca e bine...
. Am vb cu doctorul si de triplu test ... Elenuta parca intreba...si a zis ca daca am 29 ani nu trebuie sa-l fac ca oricum nu e ff relevant si poate numa imi da ceva emoti degeaba...daca va fi ceva se va vedea si la eco..sa stau linistita...acum pentru cele peste 35 de ani stiu k este cam obligatoriu sau indicat...Altceva ce sa zic am luat 5kg
si asta nu pot sa zic ca ma incanta...DARRR sper totusi sa nu iau fff mult pana in final...k eu sunt si mai micuta de statura si se vede tarrrrreeee kg in plus...si inca odat DARRRR sa fiu sanatoasa si bb la fel si apoi vom mai vedea ....Acum cred ca voi trece curand prin statie la 31 in Mihai Viteazu pt haine...k nu prea mai am partaloni ceva...am citit ca peacolo ati cam fost si voi...
...
SSIII 4D la cat tim a-ti facut??? si ce anume se vede mai exact?copilul si se detecteaza si eventuale pb la bb?
OKKK am votat si eu pe Tiadris...super tare acrobatia
si dupa cum ziceau altii pacat ca nu se aleg doar pozele ce sunt la subiect...
Eu va sustin in continuare oricum...chiar de pe 2 telefoane...Bafta!!!
Ma intristat povestea Magdutei...dar sunt convinsa ca Dumnezeu i va da putere si munte sa faca ce e mai bine pt ea si scumpul de Victoras...sau a si facut...parca primul pas...Oricum sa sti ca nici eu nu l-as mai vrea inapoi...Imi iubesc ff mult sotul DAR in momentul in care s-ar intampla asa ceva a doua sansa nu i-as da...eu sunt de parere ca a doua oara nu va mai fi niciodat ca la inceput...ORICUM fiecare relatie are particularitatiile ei si in functie de ele fiecare decide ce anume e mai bine...
Oricum nimeni nu-si doreste asa ceva si oricum ar fi situatia este dureroasa...Dar "Timpul le rezolva pe toate!!" Multa sanatate tie si la Victoras...![]()

Hai k v-am terminat!!!
La multi ani!!! pentru toti sarbatoritii acestei luni!!!
SIII Multa sanatate la toti bolnaviorii si sa auyim numai de bine!!!
Marieta
+17