Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza
dragele mele m am decis nu mi mai trebuie sa se intoarca acasa,ptr ca a venit aseara sa l vada pe pitic si ne am certat si mi am dat seama ca nu l voi putea niciodata sa l iert.sa se duca ptr ca mie imi trebuie liniste ptr victor nu cearta si discutii.
va pup si multumesc ca ati fost langa noi
unde este intalnirea?

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!

stefan mi-a adormit aseara pe la 18.0 si s-a trezit numai la 20.30...l-am obosit o ora, i-am pus muzica si a dansat continuu...a invatat miscari noi...apoi baita, papa si somnic...si destaptarea la ora 6.... n-a vrut sa bea laptele, nici din bibe nici din canutza....incerc sa i-l dau cu biscuiti pe la 9...sper sa reusesc

magda, curaj mult !

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

As fi venit si eu la intalnire, dar joi nu pot, sper sa nu ratez data viitoare
Ramo, eu pe Andrei il tund singura, inca sta cuminte
Magda, trebuie sa te gandesti sa faci ce e mai bine pentru tine si pentru Victoras
Ma bucur ca v-au placut pozele cu Andrei

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata . Haideti la .

Anca, pitica noastra cam asa se trezeste in fiecare zi, adica intre 6 si 7 maxim.

Magda, important este ca ai luat o hotarare

Gabi, zici de Quo Vadis sau de Mozart? Mi-am amintit si de frizeria de copilasi, e cam vizavi de Sora.

Elena, daca crezi ca te linisteste poti sa faci si triplu test. Eu am ales sa nu il fac de frica rezultatelor fals pozitive si a amniocentezei.

Din pacate eu nu pot veni joi, pentru ca hazbandul are program si nu ajunge. Putem muta intalnirea pe miercuri ? Daca nu, ne vedem data viitoare.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nico, mi-ai luat-o inainte cu cafeaua . Dar eu ofer doar decofeinizata

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Ani, vin si eu la decaf! mi-am facut curaj si beau una, cu lapte...sper sa nu ma apuce iar minunile

Asa cum spuneam, nici eu nu pot joia si vinerea...daca o facem miercuri sau simbata vin cu mare drag la intilnire! si chiar mi s-a facut pofta de niste praji de la mozart.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Magduta, iti doresc sa iei decizia corecta pentru tine si Victoras...e tare trist ce se intampla...dar decat sa traiesti cu cineva care ti-a facut ce ti-a facut, mai bine...

elenuta, despre triplu test...eu am facut ceva analize genetice in Ungaria...astea pt Sindrom Down, trisomia 18 si inca cateva nu le mai tin minte...acum nu stiu ce sa zic...inca nu m-am gandit ce voi face...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

intru sa fac capitol nou

va anunt cind e gata

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

Gabi, ma bucur tare ca sunteti bine

Magda...imi pare rau. Cred ca ai luat o decizie buna! Eu nu prea cred ca odata ce ii merge unui barbat sa aiba o relatie, ca nu poti sa ii zici aventura de vreme ce tine de cateva luni..sigur mai devreme sau mai tarziu va incerca iar...eu cred ca e mai bine asa pentru tine! Esti o femeie frumoasa, cred ca esti destul de mult mai tanara decat el, asa pare in poze, asa ca scuza-ma...cred ca cel acre pierde e el, in nici un caz tu!

Elenuta, poza cu patut uite
http://picasaweb.google.com/constantina.catalano/Martie2#5313488292633670114

Cici, uite asa simplu, copiezi linkul in text daca ai deja pozele uploadate pe flickr.

Ioana, ramai in istorie...o sa te citeze urmasele noastre...Ohoo, cu sotii astia, nu poti sa nu te certi?! Atita timp cit noi sintem perfecte si ei nuM-am distrat copios, pentru ca uite asa...e adevarat, asta e!!!

Alexutzoputem vota calareata doar o data/sapt, da?

Anca, ai o derogare de la dl. Montignac pentru praji?

Fetelor nu vreti sa fie mai cald, sa ne vedem poate sapt viitoare, e asa uratica vremea si frig...

Sa va spun ultimele ispravi ale Carinei. Mai nou duce hartiute si tot ce mototoleste la gunoi, iar de dimineta a luat scutecelul cu pipi (mai nou asta e unul dintre cuvintele de top la noi/pipi spus in soapta) si la- dus singurica la gunoi:) a fost f haioasa:)

Apopos de ce ziceai ieri cred, Adriana, ca frumusica ta carliontel vb in limba ei...ieri Carina a inceput sa supna un sir f lug de cuvinte pe care nu le-am inteles, ca de obicei descifrez ce vrea sa zica:P ce fain ar fi sa avem un dictiuonar bebelusesc-adultesc, ce ziceti;)

Va pup

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput