Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Magda daca inca te suna inseamna ca nu-i esti indiferenta.Poate totusi va regreta,si va cere o noua sansa.Am auzit cazuri in care s-a intamplat o singura data si apoi el a regretat toata viata.Si pana la urma au fost foarte fericiti.Si a tinut-o doar in puf pe sotie.Darrr,am un exemplu foarte aproape de mine,in care dupa 27 de ani de casnicie au divortat.El toata viata a inselat-o,si ea stia si accepta,pentru ca il iubea foarte mult.Si pentru copii.Ceea ce e o mare prostie.Oricum tot la divort se ajunge pana la urma.E vorba de socrii mei.Si vreau sa va spun,ca pana la urma,soacra mea,la un an de la divort,adica luna trecuta s-a recasatorit.E drept,e de alta religie,e baptista si ei gandesc altfel,dar acum e fericita si cel mai important linistita.
Acuma tu stii cat de mare e iubirea intre voi si daca se mai poate face ceva intre voi.Poate il vei putea recuceri.Intre cei doi nu poate fi iubire,poate e doar o atractie sexuala.
Scuze ca tot te bombardam cu sfaturi.Sper totusi sa fie bine.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Va multumesc de sfaturi si ca sunteti alaturi de mine.
imi e foarte greu sa stiu ca l am pierdut dar nu stiu ce sa fac sa l recastig ptr ca e orb nu vede nimic din ce fac.
cu aia zice ca e din august cand am fost plecata eu,si e clar ca aia nu l iubeste ptr ca nu cred ca exista femeie care sa accepte ca ala cu care e sa mearga acasa la nevasta si sa doarma cu ea si tot tacamul
unde se va face intalnirea ptr ca vreau sa vin

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

mama soare, din august!!!

alex hmmm, eu credeam ca e safe in mijloc ca doar sta in scaunul de masina, prin urmare nu prea are cum sa sara prin geam, si la impact lateral e mai departe de zona de impact asa. plus ca e f practic ca pot intra in masina din ambele parti, in caz ca ma grabesc si vine sotul sa ma culeaga de pe coclauri

da' chiar nu stiu cum e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am primit Teletubies, e dragoste totala, e in culmea fericirii, nu stie pe care sa-l iubeasca mai mult pe Mickey sau pe "Babi"! Acum il vrea si pe "Vini" (adica ursuletul Winnie). Si sta nemiscata si se uita la "dinga" (Oraselul lenes - una din melodii de acolo e cu Bing - bang si de acolo a reiesit "dinga").

La cresa a fost bine, a fost cuminte, a papat,a dormit... Acasa n-a vrut sa manance decat un iaurt si un suc de portocale, semn ca s-a saturat cu cat a mancat acolo. Sper sa fie ok in continuare, si vorba Ioanei sa se fi imunizat indeajuns. Si vorbeste o gramada de chestii pe care nu le inteleg, le-a auzit la cresa doar ca le stalceste intr-un hal , ca nu inteleg ce zice.

Vazut pozele cu Andrei

Si sa nu uit, m-am intalnit azi cu Iko si cu frumoasa Szende. Iar eu aveam un corn in mana si asa draguta a fost ca a venit la mine si mi-a cerut "papa"

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua si de la noi!!!!

Eu sunt toata zgariata si muscata, urmare a sedintelor de aerosoli si a istericalelor domnisoarei! Ba chiar s-a ales si cu o palma la fund, simbolica ce-i drept, dar cand s-a napustit vampirasul la gat, am crezut ca mor de durere...Sara e tot mai naravasa...ce sa zic, pun pe seama bolii, dar si cand e sanatoasa o mai ia pe aratura!!! Nu in halul asta, ce-i drept!!!
Deci, cum ma asteptam, doar prima sedinta de aerosoli a fost cu succes, restul cu lupte si scandal!
Vestea buna e ca mananca bine, se simte mai bine, dar tot mai are pusee urate de tuse! Sper sa treaca repede, oricum suntem pe drumul cel bun!
Am fost si eu la dr, iau Ospen, s-a speriat dr de gatul meu! Acum e bolnav C, asa ca suntem in al 9-lea cer cu totii...
Aaa, si inca ceva, acum cu boala, am mai luat-o noaptea cu noi ca nu respira bine si plangea, se linistea doar langa mine, acum nu mai vrea sa doarma in patutul ei, asta mai lipsea...

Alex, inteleg ca nu numai copiii ne seamana, ci si sotii, nu degeaba se intelegeau ei asa bine...Ca si tine, cred ca suma calitatilor e infinit mai mare decat cea a defectelor! Ne iubeste mult si ar face orice ca sa fim fericite si sa avem de toate! El e om de vanzari, asa ca a face bani e primordial pt el. Drept urmare si cand e acasa, vesnic face afaceri, vorbeste la telefon, negociaza, vinde, cumpara...de aceea, de multe ori e absent si detasat si asta ma scoate din minti...Eu sunt mai idealista ...Dar pe urma imi dau seama cate defecte am si eu(si nu sunt putine) si cat de tolerant e el...Si, il iubesc, asta-i cel mai important, cu bune si rele! La noi baiul e ca suntem amandoi cam colerici, si tare mi-e teama ca nici Sara nu va fi departe...hihihi...Succes la vaccin!!!! Va pupam!

Nico, e asa scump Andrei! Mor dupa el!

Anca, imi pare rau ca nu ati scapat de viroza!!!

Anca, pupam Stefanutul tunsulici!

Ada, tu ziceai de vaccin antigripal, eu l-am facut intr-un an, si am facut o forma horror de gripa, asa ca nu am mai servit ulterior!

Elena, pupici lui Dragos!

Adriana, nici eu nu ma impac deloc cu sistemul asta...din pacate, am auzit ca si la privat e asa, de-asta sunt in marii dubii cu gradi...

Diana, mersi si o pupam pe Irinuca!

Magda, imi pare rau ca treci printr-o situatie asa grea, eu sunt convinsa ca numai voi stiti ce probleme au fost intre voi, si tot voi veti gasi puterea si intelepciunea sa le rezolvati, daca simtiti ca trebuie sa faceti asta! Oricum, parerea mea, ca e usor de dat sfaturi din exterior, situatia sta cu totul altfel pt cel implicat! Cand la mijloc mai e si un copil, asta schimba totul...Cred totusi ca un pic de spatiu va prinde bine acum, incerca sa te aduni, pentru copil, sa te gandesti la toate, dintr-o alta perspectiva...Cand se termina ceva, nu e exclusiv vina unuia! Zic si eu, sa nu te superi....dar poate te ajuta sa intelegi de ce s-a intamplat, ideal ar fi sa vorbiti despre asta, mare lucru totusi onestitatea lui...Altfel, nu prea ii putem gasi scuze la ce a facut...
O imbratisare calda de la la noi si sa dea Domnul sa se aranjeze lucrurile asa cum e mai bine pt tine si puiul tau!

Ramo, apropos de tuns, unde vrei sa o tunzi, ca ma intereseaza si pe mine, eu nu cred ca o fac cheliuta, dar o tund scurt ca e tare inegal, pana la vara mai creste el!

Co super patutul si ce fericita e posesoarea...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, ma bucur ca sunteti ma bine. Si la noi la inceput a fost circ cu aerosolii, duar cate 20 minute o sedinta(puneam o fiola de Flixotide si mult ser fiziologic) si nu avea rabdare atata. A doua tura de aerosoli a durat mai putin, dura cam 5-8 minute sedinta si nu mai era asa circ.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Gaby, ce ma bucur ca e mai bine mamarutza! daca a inceput sa pape va fi ok cit de curind pentru ca va avea putere sa lupte cu boala.

Magda, eu stiu ca nu pot fi date sfaturi din afara unei situatii...si mai ales din partea unor persoane care nu au trecut prin ce treci tu. tu esti singura care va decide daca vrea sa lupte sau nu.
din punctul meu de vedere, inainte de a ne casatori am avut o discutie foarte serioasa cu sotul cu privire la inselat...i-am spus clar ca vreau sa stiu daca isi gaseste pe altcineva la un moment dat si ca nu-l voi accepta inapoi daca se va intimpla. asta ca sa fie totul clar de la inceput. eu am avut in familie mai multe cazuri in care "s-a calcat strimb" si nu vreau sa trec prin asta...pentru mine increderea e foarte importanta. fara ea nu exista nici o relatie, iar iubirea nu poate fi decit amara...si nu as mai putea avea incredere in cineva care m-a mintit odata...
am insa si un exemplu "pozitiv" ca sa spun asa....sotul a inselat-o pe sotie cu una de 18 ani...i-a facut aleia un copil (in conditiile in care sotia s-a rugat de el 10 ani sa faca un bebe si el a refuzat), i-a construit casa (ea n-a lucrat nicaieri, nu avea bani), dupa care i-a dat domnisoara papucii, plateste pensie alimentara pt ca a recunoscut copilul, s-a intors in genunchi la nevasta...care l-a iertat si l-a primit si s-a oferit chiar sa i-a copilul la ea. acum sint ok, sau cel putin asa spun lumii...

Adriana, stefan e fan The Fimbles...e mort dimineata fara ei...iar mai nou a facut o pasiune pentru Sclava Isaura...hihihi...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, am votat si eu curajoasa

Dpop, si eu citisem la un moment dat niste studii cum ca locul cel mai sigur e cel din mijloc spate. S-au facut ceva teste si asa au ajuns la concluzia asta. Din pacate eu nu am isofix decat in dreapta spate.

Mamialexia, ma bucur ca va plac papusele. Probabil ca cea mai buna solutie ar fi intr-adevar cu izolarea copiilor bolnavi dar le-ar trebui si o educatoare care sa stea cu ei, si uite asa se complica lucrurile

Gabi, sper sa va faceti bine cu totii si sa se invete cat mai repede cu aerosolii. Voiam sa te intreb ceva. Sotul tau a terminat cumva facultatea de constructii si a stat in caminul 2 in Observator? Mi se pare tare cunoscut si nu stiu de unde.

Stiu sigur ca am vazut undeva un coafor special pentru copilasi dar nu imi mai amintesc unde. Va spun daca imi revine memoria

Magda, tu stii cel mai bine daca il mai poti ierta si daca merita. Cat despre luptatul pentru el, sincer eu nu prea vad cum. Decat sa astepti sa vezi daca e o hotarare definitiva din partea lui. Si noi am tot discutat despre infidelitate, dar eu cred ca nu as mai avea incredere. De fiecare data cand ar pleca undeva m-as gandi daca nu merge la "alta". Pentru binele lui Victoras sper sa isi bage in mintile in cap, sa se intoarca la voi si tu sa poti trece peste asta. Daca nu, fii linistita ca nu e nici primul si nici ultimul barbat. Nu stiu ce varsta are sotul tau, dar poate s-a trezit cu prea multe responsabilitati pe cap si acum vrea sa fie liber. Am mai auzit cazuri de asa zisi barbati care cica nu si-au trait tineretea destul . Era aici pe forum o discutie la un moment dat, ceva de genul: tipul isi paraseste sotia care il cicalea, nu era dragastoasa si dichisita toata ziua, era mai mult mama decat sotie, pentru amanta cea surazatoare si vesnic binedispusa, care il flata si il facea sa se simta "the one", etc. Dupa o perioada, intrebat de un amic ce face amanta cea grozava pentru care si-a parasit familia, ii raspunde: a devenit si ea sotie . Asta era aviz barbatilor care cred ca alta e mai altfel

Elena, cum mai esti?

Am vazut niste candidati la ginerica superbi: Stefan si Andrei

Sper sa ajung si eu la intalnire dar trebuie sa imi pregatesc terenul, respectiv pe sot, sa ajunga acasa pana la 18. Si unde ne intalnim?

Nu vine nimeni in concediu in Palma de Mallorca? Noi vrem sa mergem in perioada 19-26 iunie, impreuna cu inca o familie cu o fetita mica. Inca nu am cumparat biletele dar vanam ofertele.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Diana, Ani, si eu stiu ca cel mai sigur loc din masina pt bb e la mijloc. din pacate, eu nu am cum sa-l pun decit in spatele soferului...

Ani, noi vom merge la mare la noi, probabail la Jupiter. cam atit ne permite bugetul anul asta.
Aaaa...si ne inscriem pe lista de pretendenti la creatza mica, daca ne primiti!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

tare greu emrge netul asta

adriana nasol ca accepta la gradi copilasi bolnaviori insa cei mai inresponsabili sunt parinti care isi lasa copilasi bolnaviori la gradi, parerea mea

ma gandeam sa il dau din toamna la gradi insa am mari dubii, vom vedea cum ne descurcam si cu bebe 2

gaby ma bucur ca sunetti mai bine si sper sa tolereze mai bine aerosolul Sara, poate cu ceva desene sau muzica ca sa ii distraga atentia
sanatate multa intregi familii

noi mai avem doar nasucul infundat in rest suntem ok, bine ca a trecut ce a fost mai rau

magda urmeazati instinctu si inima

am noroc ca pana acum nu am avut probleme de genu asta si sper sa nu avem niciodata, C e pt familie si tot ce face e pt noi ca sa ne fie bine, iar de inselat cand am avut discutia la inceput a spus asa >> atata timp cat ma lasi sa te iubesc eu te voi iubi ,cand nu ma mai lasi am sa plec >>
asa ca il iubesc ENORMMMMMMMM si imi doresc sa ramanem vesnic impreuna

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput