Gravidutze si mamici de Cluj - 115
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
ani mersi de intrebare
sunt bine in general insa raul nu ma lasa delok, acum parac is bagata in priza mananc si in 5 minute is la baie 
nu mai zic nimik, sa fim sanatosi apoi tot raul e inspre bine
azi am facut supika de pui cu galuscute si spanac
, nu am mai facut demult iar D nu s-a mai saturat, poate din cauza ca la gatit tati si a fost mai gustos 
nico
pt Andrei , tare tare scump ii 
unde vad si eu frumosul patut??????co????
noi avem scaunul in spatele soferului deoarece imi e mai comod sa comunic cu Dragos acolo, cand conduce tati, eu stau in fata
in spate imi e tare rau 
va pupik 
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
ALEX29 spune:
GABI draga m ai dat gata cu "o iau pe aratura "![]()
![]()
da, se pare si si sotii se aseamana intre ei ![]()
ma bucur mult ca puiutu e mai bine si tu ai facut f bine ca te ai dus la medic
ANI si fetelor multumesc mult pt voturi
ANI draga tare as fi venit in PALMA de Malorca dar anul asta ne am ales destinatia ,asa ca o lasam pt anul viitor 
RAMO draga da cati ani a putut sa l accepte soacra ta pe sotul ei !!!!oauuuu ,ma bucur mult ca acum e o femeie fericita si implinita
??????LOCUL DIN mijloc sa fie cel mai sigur ???tot ce i posibil ,nu contrazic pe nimeni ,ma apuc de studiat :))
ADRIANA superrrrrr ca i asa fericita micutza ta 
ANCA-Soanso multa sanatate ,ai grija de tine 
ce facem ne intalnim joi ?sau sa lasam pe saptamana viitoare ???
ANCA-B exemplul care l ai dat e cutremurator ,sincer ,mai rar asa femei
sunt multe lucruri ce le stabilim inainte de casatorie ,cateodata se respecta cateodata nu ,din nefericire ,nu putem stii ce va fi peste 1,2 ,3 -20 de ani important este sa primim si sa dam la randul nostru respectul si sinceritatea ce o merita fiecare
am plecat sa pap niste cereale sa ma linistesc putin ![]()
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
elenuta23 spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!! ADA

P.S cu atata prbleme am omis sa te feliciam , primeste scuzele derigoare 

Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
Ioana13 spune:
Ada, La multi ani!!! Tu esti la munte, asa ca vei citi cind te intorci, si ne vei ierta ca am intirziat o zi

Multa sanatate bolnavioarelor si bolnaviorilor! Nu stiu ce virusi sint acuma, dar au devenit tare rezistenti si directi!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
MAGDA - Imi pare tare rau pentru cele citite.Din punctul meu de vedere, este cam de neiertat, mai ales cand are un copilas mic si o sotie tanara si frumoasa.Dar, vorba ta cine stie cu ce l-a ademenit.
Sunt sigura ca vei face alegerea potrivita pentru tine si mai ales pentru comoara voastra draga.
Daca tot suntem la capitolul soti, pot sa va spun ca si a mea jumatate este persoana ideala pentru mine si chiar nu mi-as dori o alta persoana alaturi pentru nimic in lume.Am trecut prin multe impreuna,ne-am marturisit bucuriile, necazurile, ne-am trait studentia zburdalnica si amoroasa si uite ca am ajuns la varsta maturitatii, varsta cand dragostea noastra este cu adevarat implinita prin Daria.
Sa nu credeti ca nu mai avem si noi mici conflicte, dar datorita calmului de care da dovada iubitul meu sot, precum si idealismului meu, reusim sa trecem peste.Ne daruim iubirea de care avem nevoie si sper sa ramana aceeas iubire sincera de la inceput.
Chiar nu stiu ce as face daca m-ar insela;nu stiu cum mi-ar dicta sufletul si inima in acele momente.
RAMONELLA spune:
Gabi si Bea cateodata se mai enerveaza si ne musca,inca tremura toata cum se chinuie sa muste cu putere.![]()
Inca nu stiu unde o tund pe Bea,daca gasesti tu un loc,sa-mi spui.
Alex da saraca,atatia ani a suportat,si tot nu aveau curajul nici unul sa puna punct relatiei,pana intr-o zi cand sotul meu a spus ca gata,nu se mai poate.Exact in ziua in care culmea,implineau 27 de ani de la casatorie.E o adevarata telenovela,poate o sa-ti povestesc intr-o zi.Iar eu peste 5 zile am nascut.
Si asta a fost o mare alinare pentru soacra mea,care a primit un strop de bucurie.
Elena ce dragut e Dragos!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
dariandra spune:
ELENA - E tare dragalas Dragos cum isi asteapta el surioara sau fratiorul.Cred ca va fi foarte afectuos si nu veti avea probleme cu el.
NICO - Andrei este in mod sigur baiatul mamii: scumpel, cuminte si calculat.
dariandra spune:
ALEX - Si eu am citit ca pozitia corecta este cea din mijloc, dar am auzit tot felul de accidente urate si l-am mutat in spatele soferului.Doamne fereste de accidente, ca am avut unul si nu vreau sa-mi aduc aminte.
Eu sunt de acord cu intalnirea.Ce facem?
ALEX29 spune:
ELENA puiule nici acum n am reusit sa ti vad ingerasu ,nu stiu ce saracia se intampla de nu pot deschide filmuletul :((
ANDREEA-D am facut in seara asta reteta data de tine cu brocoli ,f mult mi a placut ,dar Tiadris din pacate n a prea fost incantata ,dar mai incerc si maine sa i dau la felul doi ,poate o pacalesc ![]()
ALEX29 spune:
RAMO draga chiar ca la fix a venit printesa voastra pt buni 
ANDREEA pai hai ca incep listuta ![]()
1.ALEX
2.ANDREEA
3.MAGDA
HAIDETI fetelor cine mai vine ?si unde vreti sa ne intalnim ?