Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nu face nimeni scandal pt ca toti au nevoie sa mearga copiii la cresa chiar si bolnavi fiind, pt ca au serviciu si nu au alternative. Eu inteleg perfect situatia asta desi nu sunt in ea, dar exista si o solutie de compromis: o sala de joaca in care sa fie izolati copiii bolnavi, nu vor fi putini, tot timpul vor fi cel putin 5 copii bolnavi. Bineinteles supravegheati de o educatoare, dar despartiti de cei sanatosi. Mie asa mi s-ar parea normal. Acum stau si dau cu banul, cat dureaza pana se imbolnaveste si Alexia...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

mneata!
Magda sunt alaturi de tine, cred ca nici un barbat care isi inseala sotia nu merita nici o ceapa degerata, da sa mai si plangi dupa el. Cred ca ti-e greu in momentele astea, da incearca sa privesti inainte, nu inapoi. Fiecare sut in fund e un pas inainte
Tu fetelor, stiti la ce ma gandeam acuma? Pana nu o pateste careva asa ca Magduta, nu ne dam seama ce mult ne iubim si apreciem sotii, nu?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Ohoo, cu sotii astia, nu poti sa nu te certi?! Atita timp cit noi sintem perfecte si ei nu
Si noi ne-am ciondanit ieri putin, asa rasfirat, ca R e f nerabdator cind plecam de acasa(sa fiu gata repede...) dar seara s-a terminat bine, cu filmul de la HBO

Adriana, poate scapa Alexia! Poate s-a mai imunizat!

Magda, bine zice Meli. Daca el arata pareri de rau si tu simti ca merita, nu te lua dupa noi

o zi bunaaaa, nu se arata\ prea cald. asa ca il pun pe P sa faca ordine in casa, pina aspir eu!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

eu sunt gripta-racitaaaa rauuu,sigur nu imi trece sapt asta,asa ca nu contati pe mine pt intalnire

magduta,am ramas socata cand am citit postarea ta ,nu stiu de cand dureaza toata tarasenia cu amanta si de ce sa ajuns pana aici...
stau si ma intreb cu ce e mai grozava tipa decat tine si ce poate sa-i ofere in plus?
eu cred ca nu as renunta asa usor la casnicia mea,e drept eu imi iubesc foarte mult sotul si sunt de "moda veche" aka pana la batranete ,eu una as lupta pt el , chiar ias mai da o sansa,nu as concepe sa-l stiu in bratele alteia,nu cred ca as putea sa mai fiu cu altul!
e usor de spus fati bagajele si pleaca ,dar ce ramane in urma e jale,suferinta,chin.chiar nu se mai poate face nimik???
sunt alaturi de tine !

sunt "varza" fetelo,ma doare gatul ,capul,am nasul infundat,imi curge nasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Paula, noi eram aia matinali prin parc, ca Andrei se trezise la 7 Si aseara pe la 9 a dormit la mine in brate si dupa juma de ora s-a trezit, si pana la 1... pa somn, eu mi-s tare ametita sper sa doarma mai bine azi.
Magduta, cum sa-ti ia puiutul? Trebuie sa fie o varianta sa poti invata langa el. Noi nu te putem ajuta cumva? Cu barbatii e greu , si eu cu tata lui Andrei ne certam, el se enerveaza repede si urat. Dar noi avem o poveste mai ciudata, nu ne incadram in tipare.
Fetelor, noi cred ca vom merge in Antalya in concediu, nu mai sunt amatoare? Am gasit o agentie cu reduceri destul de bune pentru rezervari facute luna asta.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

dragelor eu i am spus ca sunt dispusa sa trec peste dar parca e legat de ea si nu poate sa renunte la ea nu stiu ce sa fac
azi a zis ca vine sa vada ce face victor si m a sunat de 2 ori sa vada ce fac eu si sa nu mai fiu suparata,dar cum sa nu fiu.nu inteleg ce e in capul lui si de ce l mai intere de mine daca a aleso pe aia,care este o versata de numa la care nu i pasa ca l a despartit de copil

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

magduta imi pare tare rau sa aud ce s-a intamplat. dar copilul tau nu ti-l poate lua nimeni daca nu vrei!
stiu ca acuma primesti sfaturi incoace si-ncolo, dar pana la urma numai tu poti decide ce sa faci. E bine totusi ca stii ce se intampla.
Eu insa pot sa-ti spun ca stiu un caz in care sotia a aflat in al 30-lea an de casnicie cae sotul a inselat-o aproape toata casnicia cu diverse, si-ti dai seama cum a fost. Dupa 30 de ani de casnicie sa iei viata de la capat nu e totuna ca dupa 3 ani de casnicie.
Ai avantajul ca esti tanara!
Daca o data te-a inselat, si-a "taiat greata", probabil ca o va face si a doua si a treia oara. Si probabil ca si pe noua "achizitie" o va insela, si asa mai departe....
Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte

gabi of doamne saracuta de sara, eu i-am dat irinei la tuse miere pusa in ridiche neagra si a fost ok. multa sanatate!

alex tu ziceai de scaun - eu il pun la mijloc al irinei. Daca va spun cum ne asezam noi in masina o sa ziceti ca-s sarita :
Unul conduce, copilul e pe mijloc, celalat e in spate cu copilul pe partea din dreapta. In felul asta, daca avem accident, indiferent de locul unde e impactul,unul are o sansa in plus sa supravietuiasca. . recunosc ca-s sarita, dar io ma gandesc la dinastea...

nrl mai pune poze cu frumuselul andrei!

anamica - oare ce mai face, n-am mai vazut-o demult pe aici.

ramo eu ca posesoare de par ff naspa, imi doresc sa ma fi tuns mama la 0 cand eram mica, macar aveam o sansa in plus, parul meu e DEZASTRU. acuma iti dai seama ca nu am curajul sa ma tund la 0 .

restul fetelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

offf tu fetelor , ca nu se mai termina odata virozele astea...

Nico-pe noi ne-ar interesa, ai putea sa-mi dai mai multe detalii te rog?inca nu ne-am hotarat la nimica.de fapt trebe sa ma duc sa vad de oferte dar nu stiu de unde sa incep,hihi.

Magda-imi pare rau, fa asa cum crezi ca ar fi bine pt tine.si ai rabdare, poate ii trece perioada asta. poate trece printr-o criza de "varsta", am vazut ca multi barbati trec prin asta.macar stii de cand sunt impreuna?

Ramo-lasa, ai sa vezi ce par frumos va avea mai incolo.mai are timp, hihi. la Bea

Ioana-ohoooo, deci tu ai asa un ajutor in casa, hihi?il pui la facut curatenie si te si asculta?hm...poate-l tin de ginere.hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

M-a palit si pe mine viroza...ma simt rau dar nu am febra, am luat aseara paracetamol si de atunci vit C, ceai cu lamiie si miere si repaos in pat...sper sa treaca ca tare horror ma simt.

Magda...curaj si iti doresc sa iei decizia cea mai buna.

Alex...te rog frumos cind ai timp sa imi explici si mie cum pot sa postez poze aici...eu mi-am incarcat citeva in flickr dar habar nu am cum sa le atasez.

Va doresc o zi buna !

Cici 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, ma mai ajuta, ma mai incurca... ca orice barbat, daca tot sintem la capitolul asta

Nico, asa e si al meu, se enerveaza citeodata asa de repede! Asa un baiat bun ar fi daca nu i-ar sari tandara asa repede; ii trece usor, dar e destul ca ma stirneste si pe mine, iar eu nu ma las asa usor
Oare cu ce sa ii tratam?
Sint unele femei care se pling ca nu au cu cine se certa, ca ei sunt prea blinzi. Nu stiu cit de fericite sint!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput