Gravidutze si mamici de Cluj - 115
Raspunsuri - Pagina 14
ALEX29 spune:
MAGDA draga mea stiu ca iti este f greu dar incearca sa treci peste situatia asta groaznica ,nu ti pierde puterile si nu uita NU I SINGURU BARBAT DE PE PAMANTU ASTA ,bine ca s a intmplat acum si nu mai tarziu tu puiut ,curaj draga mea 

si te rog mult nu mai fi suparata
,lasa ca o sa fie bine
ANDREEA-Eladeea tare scump e ingerasu tau ,cred ca i un bebe f cuminte 
VELENA felicitari
bine ca ati scapat si voi de "tzutzu"
IOANA 13 chiar ca ati avut o zi minunata
ce aiurea ca nu se pot cumpara bilete din timp :(
VICTO imi place de tine ca nu te lasi ,bravo soferitzo 
era mare diferenta daca va luati masina cu schimbator automat ?
ADRIANA ce scumpa i cretulina pe bicicleta 
RAMO eu am tuns o chieliuta pe TIADRIS cand avea 8 luni ,mie mi a spus coafeza ca nu se indeasa parul dar radacina se mai intareste ,nici nu stiu ce sa zic ,sa stii ca puiutului meu ii creste destul de greu parutu ,sper din inima sa nu semene pe C
cand ma gandesc ce par superrrrrrr ai ,stii doar ca intotdeauna ti l am admirat
poate te mosteneste mititica pe tine
GABI draga si la noi e cam aceeasi situatie ca la voi ,C e f ocupat si lucreaza f mult ,de multe ori vine acasa si o gaseste pe Tiadris dormind ,noroc ca biroul e aproape si ii facem vizite ,dar nu in fiecare zi ,se intampla sa nu fie acolo in permanenta ,iar cand vine sfarsitul de saptam si sta cu noi(asta inseamna samb seara si duminica ) chiar vreau sa i se dedice 100% copilului si mie ,dar de f multe ori se intampla sa fie obosit si sa nu mai fie in stare de nimic si atunci ma super enervez ,de asta am zis ca macar o data pe luna o zi sa fie doar mea si a lui(iesire la restaurant ,in parc ,la piscina ,la film ...depinde de ce avem chef sa facem ) ,sa nu lasam sa moara iubirea si dragostea care este si sper din toata inima sa fie pt totdeauna
desigur iesim in parc si cu puiutu sau facem alte activitati care ne implica pe toti 3
iar cu vorbitul la telefon era o mare problema dar am acceptat o ,n am prea avut de ales ,asta ne aduce bani
oricum sambata seara si duminica dimi ii inchid eu telefonul ![]()
aaaaaa si ca tot suntem la capitoul acesta ,recunosc ca al meu sot are foarte multe lipsuri in ceea ce implica munca in familie-acasa, dar are alte calitati care ma fac sa trec peste asta cateodata mai usor cateodata mai greu 
as fi vrut sa fie un superman -sa mi faca curatenie ,macare ,sa mi faca de toate
dar nu se prea poate
hai ca m a apucat ora destainuirilor ,dar tare bine mi a prins ca am cui sa i povestesc
iar concluzia :sunt o femeie fericita cu doi ingerasi langa mine pe care i iubesc si ii pretuiesc enorm de mult
va pup dragelor
Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
elenuta23 spune:
legat de tuns , e cum spunea Anca, Drgaos a avut parul asa bleg insa era des iar de cand l-am tuns s-a intarit firul de par si ai impresia ca ce atre i s-a indesit ![]()
ADRIANA ce matura pare Alexia
, asa mult imi place carleontul ei , ma tot mir de ea poate o sa am o fetita si va fi cretolina ca Alexia ![]()
am fost afara acuma dupamasa pe la 6 jumate insa nu am stat mult deoarece m-a luat o durere de urechi ingrozitoare, tare frig a fost
Dragos mai are doar nasucul infundat dar in rest e ok, eu is mult mai bine iar tati e mai rau saracutu
sper ca pana maine sa ne revenim
, Doamne ajuta
va dorim multa multa liniste sufleteasca si sanatate multa

Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
ALEX29 spune:
RAMO pai lasa l pe sotul tau sa o tunda pe BEA mai ales daca se si picepe 
ELENA puiule nu te necaji
,stii bine ce sotz minunat ai
,trece printr o perioada f grea acuma ,Doamne ajuta sa scapam odata de nenorocita asta de criza
CO draga ma uit printe randuri la filmul de pe HBO super fain ,da uite te si tu ca m am pus la povesti si am cam scapat secventele ![]()
MELI am propus sa fie intalnirea joi la 18 doar noi mamicile ,normal ca poate veni toata lumea ,mai ales daca sunteti mamici care nu aveti cu cine va lasa puisorii 
Multumim pt voturi
elenuta23 spune:
am mai pus odata filmuletele sa vedem daca merg
http://picasaweb.google.com/elenus82/DeZiuaTaMamico#
http://picasaweb.google.com/elenus82/BebeHaiLaNoi#
alex acuma merg????????
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
RAMONELLA spune:
Alex imi amintesc de mesajul ce mi l-ai trimis in seara cand am nascut,stiu ca era vreo 21,59 de minute,atunci imi faceau dosarul de internare si am primit mesajul tau,in care imi urai nastere usoara si ca Beiuta sa aiba parul meu.
.
Acuma nu fac eu o drama din asta,ca toata viata mi-am dorit ca sa am parul lins.![]()
![]()
![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mami_alexia spune:
Neatza!
Imi vine sa o iau razna cu sistelmul asta de educatie...O sa ma fac politician si o sa schimb tot!!!

A dus-o tati pe Alexia la cresa, am fost si eu, dar nu m-a vazut ea ca sa nu iasa circ. A fost foarte cooperanta, i-a placut, a intrat la copii, n-a plnas deloc. Altceva m-a enervat, o asistenta ii consulta pe copiii de la grupa ei (sunt mai marisori si mai cooperanti). Vreo 2 tuseau dar erau pe trecute dar un baietel aproape ca avea febra, s-a uitat in gat, avea rosu in gat, deci boala la inceput. Si l-a lasat, l-au primit, ca e boala la inceput
Adica?! Cum poti fi atat de iresponsabil sa lasi un copil cu rosu in gat intr-o comunitate de 20 de copii? E sinucidere curata!In ce tara traim?!

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
Adriana-mi se pare o tampenie.n-a comentat nici un parinte?pai asa , tot din boala in boala o tin.astia-s cu capu, jur.poate le convine de fapt, ca cei care se imbolnavesc si stau acasa, nu le dau bataie de cap...
Magda-imi pare tare rau, nasol de tot, dar incearca sa te aduni, timpul le rezolva pe toate.daca crezi ca ai putea sa-l ierti( asta depinde numai cum simti tu, sfaturile sunt relative, fiecare vede si reactioneaza altfel), atunci poate cu timpul il vei putea atrage inapoi la tine, daca dai putin pe tine si si cu copilul.important e sa ai putere si rabdare , ca restul se rezolva in timp intr-un fel sau altul.legat de copil, de ce sa ti-l ia?vezi ca babes bolyai are cresa pt copii de studenti, cu program tare fain, tocmai pt astfel de situatii.intereseaza-te daca poti. si sunt sigura ca si parintii tai te vor ajuta.cat mai ai din scoala?sus cu capul mami!si si daca nu o scoateti la capat, vorba lui Alex-nu e singurul barbat din lume, stiu( am fost si eu la fel)ca acum simti ca nu poti fara, dar sunt multe cazuri care-s mai fericiti dupa, asa trebe sa te gandesti.vei gasi pe cineva care te apreciaza mai mult ca el si vei fi fericita!
legat de intalnire, sper sa ajung si eu, dar daca nu-mi revin de tot, mai bine nu, nu vreau sa imbolnavesc pe cineva
sa aveti o zi frumoasa!
ALEX29 spune:
neata
RAMO 
MELI pai fa te bine sa poti veni la intalnire 
ADRIANA draga chiar ca n am cuvinte ,poate gasesti alta cresa mai ok pt pitica
cat de nepasatori pot fi oamenii astia ,chiar asa nu se gandesc ca de la un copil bolnav sa pot imbolnavi toti ,cum si au permis sa l tzina ?
vorba lui Meli ,se imbolnavesc mai multi si atunci is d nele mai libere 
sa ne tineti pumnii fetelor astazi facem prevenarul ,de abea astept sa scapam
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
anca.b spune:
Salutare! fac supica de legume pt stefan si pina fierbe am mai citit din urma.
simbata seara am faot la petrecre in pijama cu colegele mele din liceu. ce fain a fost...am stat in povesti pina dimineata la 5...
apoi au venit baietii dupa mine, am mers la cumparaturi si apoi acasica. de iesit la plimbare nu am mai avut putere...simteam ca daca nu dorm o ora imi explodeaza capul...asa ca stefan a iesit cu ovi in parc.
Ioana13, ce duminica faina ati avut!
Adriana, e minunata Alexia!
Gaby, cum sinteti?
Magda, mult curaj sa treci peste perioada urmatoare. Ar fi bine sa va ajute financiar, sa poti sa-l tii pe Victoras linga tine. Daca nu vei reusi, nu te intrista…bine ca te pot ajuta parintii, pina la vacanta de vara nu mai e mult…
Elena, cred si eu ca “e ceva in aer”. Si noi ne-am certat…e drept ca nu rau, dar ne-am bodoganit…
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Alex, va tinem pumnii la vaccin.
Adriana, trebuia sa faca parintii scandal...ce iresponsabili!!!
eu nu pot sa ajung la intilnire. am cursuri joi seara, de la 17 la 21...sa va distrati si pt mine.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii