Gravidutze si mamici de Cluj - 115
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana13 spune:
Brr ce bate vintul! Am fost in parcul mare, apoi la cofetarie, dar am fost ff fericiticind am ajuns acasa, ca ne luase frigul. Am avut azi o duminica frumoasa, dar tati are un singura duminica pe luna libera, de aceea am punctat azi multe!
LA teatru de papusi mai mergem, ca numai asa are rabdare si P sa asculte o poeveste, cap=coada. Pacat ca e cam aglomerat, am stat in ultmul rind si cocotat pe taica-so. Cind e sa ma duc numai eu cu el, va fi mai greu.
Meli, eu pe net am gasit programul, dar ideea mi-a fost data de Victo
, ca nu stiam ca pot merge copii asa mici, adica nu ca pot merge, dar ca pot sta.
Gabi, si eu sint atre nervoasa cind sint bolnava
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Ioana, ati platit si voi (adultii) bilet? Poate mergem impreuna intr-o duminica.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
mami_alexia spune:
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Ioana13 spune:
Adriana, da, toata lumea plateste. 7 lei bucata.![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Adriana,
multumesc! Am inceput din seara asta, doar ser pentru inceput! Maine punem si flixotide. A reactionat bine si a acooperat! Acum am terminat si eu! Deocamdata e imprumutat aparatul, dar ne cumparam si noi unul! Mi se pare o investitie absolut necesara! Ma gandesc ca era altfel daca interveneam de la inceput!Se pare ca doctorita mea nu prea e adepta...in fine...
Adorabila, Alexia!
Ioana, bine ca ati fructificat la maxim duminica! Si noi
nu stiu de cand nu a mai fost atata armonie in casa
Somn usor! Maine merg si eu la medic, ca sunt rau de tot!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Victo spune:
meli, cd ai un copil e mai greu o noua casatorie.
da, stiu ca sunt cazuri, doar ca ma gandesc ca e f greu, oricum, iar eu una nu cred ca as putea sa o iau de la capat cu altcineva.
Ioana, la ce piesa de teatru ati fost? Din toamna o sa il dcu si eu la teatru.trebuie sa mergi mai repede cu jumatate de ora si sa te inghesui din pacate :(. e aiurea ca nu e cu locuri, s aiti poti lua din vreme, unde iti convine.:(
adriana, daca piticul are sub 2 ani, nu plateste.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
magdutza24 spune:
Am intrat sa va spun ca a plecat si a luat lucrurile si a plecat nu stiu ce a putut sa i faca aia ptr ca e o copila de 23 de ani si a is ca ne ajuta si de toate dar nu cred nimic,si nu mi imaginez viata fara el ptr ca eu inca il iubesc dupa cate a facut
si mai rau e ca atunci cand le voi spune alor mei o sa mi l ia pe Victor ptr ca eu singura nu o sa ma pot descurca cu el,si asta ma doare cel mai tare ca n o sa l mai am aproape pe propriul meu copilas

ies ca sa nu mi mai plang atata de mila si sa nu va intristez
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Victo spune:
Magda, tu cd termini facultatea? adica cat mai ai de mers la cursuri?
din cate stiu eu, cam pana prin mai e ultimul an, apoi licenta.
Sa faca bine sa te ajute sa platesti bona, daca a promis, ca sa nu fii nevoita sa lasi copilul la bunici. Mama ta mai lucreaza, nu poate veni la Cj?
sau sa vina sa stea cu copilul cat esti la cursuri, ca doar si el trebuie sa se ocupe de cresterea lui, nu numai tu.
si eu am stat o luna fara Stefan...dar stiam ca e pe maini bune, eu TREBUIA sa fiu la Bucuresti..l-am vazut in 2 weekenduri doar..a trecut..trebuie sa ne terminam si studiile odata si-odata.
te cred ca esti trista rau...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Magda cum sa ti-l ia ai tai pe Victor???Offf,ce situatie nasoala.Sigur aia e cu mult mai urata.Ca asa se intampla de obicei.Ce fel de femeie e aia care se combina cu un barbat insurat si care mai are si un copil???Am observat ca in ziua de azi,unele femei sunt foarte rele,si sunt in stare de orice.Dar oricum,el n-are nici o scuza.Fi tare,ca n-are rost sa plangi dupa un asemenea barbat caruia nu i-a pasat ca are o familie.

Gabi multa sanatate!!!Sa va faceti bine!
Adriana am vazut pozele cu carliontata Alexia.Tare draguta.
Acum am o mica problema...
Sotul meu nu vrea nici in ruptul capului sa o tund pe Bea.Nuuuu,ca el nu tunde fata.....
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
urate vesti am citit
magda putere multa 

gabyDoamne ajuta sa se faca bine Sara si sa ii fie de mare folos aerosolul,
mare de la Drgaos
multa putere sa treceti cu bine si voi peste acele incidente 
sotul meu de cand a ramas in somaj i-a pus capac, efoarte agitat,tine in el nu vb ce il supara, iar acum a explodat si binenteles ca ne-am certat 

cred ca e ceva neprielnic in atmosfera.
il inteleg perfect nu lucreaza de 3 luni de zile mai nimik iar acum ca e in somaj nu mai suporta , nu ii place sa stea toata ziua sa nu faca nimik
binenteles se ocupa de dragos 85% din zi insa cred ca se simte inutil stand atat timp acasa si nemuncind
sper sa trecem cu bien cu toti peste aceste baiuri
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero