operatia de extirpare a polipilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

spunem si noi unde nu - dr tanase, aceiasi experienta ca si nma, trebuie operata din nou. nu stiucum a fost exact cu cotizatia ca eu nu am fost prezenta insa comportamentul ei a lasat de dorit si ce e mai important nu si-a facut treaba bine.

noua ne-a placut de dr gheorghe care i-a facut fetitei o nazofribroscopie sa vedem ce si cum cu vegetatiile si care s-a purtat ff frumos in primul rand cu ea si a avut curajul sa recunoasca despre colega lui ca a facut-o..."de oaie".

deci votam dr gheorghe, marie curie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Recomand si eu pe dr Toader Miorita, care ne-a "rezolvat" o otita foarte urata, si pe dr Tudor Adrian, care l-a operat pe T de polipi. Ambii dr-i lucreaza la Grigore Alexandrescu. Ambii s-au purtat foarte frumos cu noi, chiar daca nu am dat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Desi la noi nu a fost vorba de operatie, si eu il recomand pe dr Ursuleanu de la Budimex.
Kay, dr. Manuela Rizescu lucreaza tot la Budimex, in policlinica.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Buna. As ruga mamicile care si-au operat copii de polipi, care au fost semnele care le-au indreptat spre control si implicit spre operatie, si daca copii lor respirau sau nu pe gura.In urma operatiei ce se vede imbunatatit , nu ma refer la numarul de imbolnaviri ulterioare, ci la cum respira copilul, daca se vede vreo imbunatatire, adica respira doar pe nas , si cum iti dai seama daca operatia a fost sau nu o reusita.Multumesc.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Plodus Turbulentus aka Mara a fost operata de polipi pe 26 februarie, la Budimex, de catre Dr. Gheorghe.Operatia a durat 10 minute .Am ajuns la operatie pt ca am pierdut razboiul cu otita seroasa si risca sa-si piarda auzul.
Imbunatatirile au fost imediate si nesperate: respira pe nas, nu mai sforaie, vorbeste inteligibil(inainte vorbea pe nas si abia o intelegeai)si....aude.
Inainte sa o internez pe Marutzu'am intrebat o prietena, medic ORL, despre tarife.M-a sfatuit sa dau(drept multumire, dupa operatie)medicului 100 E, anestezistului 100 lei si asistentelor cate 50 lei.
Acu' io sper sa fi fost toata lumea multumita.

Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Bebec, multumim pt detaliile referitoare la tarife.

Roxy, noi inca nu ne-am operat de polipi dar vrem sa ne programam cat de curand. La noi recomandarea pt operatie a venit in urma unei otite pe care Dudu a facut-o anul trecut pe vremea asta. Si pana atunci facea des mucozitati abundente (in special pe partea stanga), dar incepand de atunci au devenit si persistente (inclusiv pe timpul verii). In plus, otita s-a vindecat destul de greu, era cat pe ce sa il operam din cauza asta. Din fericire, s-a vindecat si nu a recidivat pana acum si asta ne-a dat un ragaz (macar sa faca Dudu 2 ani). Daca nu are muci, nici macar nu sforaie; totusi, voi merge pe mana medicilor care l-au consultat si care ne-au recomanadat operatia (dr. Manuela Rizescu si dr. Adrian Tudor) pe motiv ca polipii sunt foarte mariti si, in consecinta, reprezinta un focar de infectie.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Gata, ne-am programat pt luni, 30 martie la Budimex (dna doctor Rizescu). Si deja au inceput emotiile.

Va rog, daca se poate, sa imi dati si mie cateva detalii "organizatorice". Poate mama sta cu copilul pana ce este anesteziat? Poate tatal intra pana la salon? Are voie copilul macar sa bea lichide dupa procedura?

Noi mergem duminica pt analize, voi incerca sa aflu cat mai multe detalii de la doamnele asistente, si in aceeasi masura m-ar ajuta sa imi povestiti cum au decurs lucrurile in cazul vostru.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

PLS, si-a operat careva copilul, si daca da, unde fara anestezie totala? pe mine ma ingrozeste , pentru ca am vazut vreo cateva cazuri de decese din cauza anesteziei totale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Flaviutza, eu nu l-am operat pe Razvan, desi avem o recomandare.
Dar...
N-as face-o decat sub anestezie generala. Operatia in sine este usoara, dar destul de traumatizanta pentru copil, si daca prinde vreo ura pe doctori si spitale, atunci sa te tii... Daca anestezia este facuta corect, cu simt de raspundere, cu totul luat in calcul dinainte, atunci nimic nu se poate intampla. Si mi-a spus un medic din Cluj, prieten al sotului, ORL-ist de copii, ca, fiind sub anestezie generala, vegetatiile pot fi curatate cu mult mai bine si total, fara a mai exista pericolul regenerarii lor, asa cum (uneori, deseori) se intampla atunci cand se face fara aceasta anestezie. A denumit exact procedura, dar nu sunt sigura ca am retinut corect, asa ca nu expun aici. Ideea este ca "vede" exact ce face, copilasul fiind adormit si nemiscat, si libertatea lui de miscare este totala.
Sper sa poti gasi solutia optima pt. puiul tau , sa scapati de polipi definitiv si in special fara dureri multe si inutile.
Offtopic, tot pt. tine: merge ABA la noi de nu-mi vine a crede. Am trait sa vad ABA cu placere .

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

mai, eu nu uit cazul ala din 2008 cand a murit o fetita perfect sanatoasa, a facut stop cardiac. spuneti ca sunt paranoica, dar in ro nu se fac analize complete care sa ateste 99,999999 la suta ca un copil e apt si suporta aceasta anestezie. o sa vad si sa ma informez pana crap, si-o sa aleg, dar trebuie s-o fac in primavara asta pentru ca fi-mea , desi nu raceste des, incepe sa aiba complicatii pe auz si pronuntie.

In legatura cu off topicul te astept cu detalii, imi amintesc perfect de voi si ma bucurez nespus ca merge si maine ca n-am nici copil nici sot discutam . ai mailul flavyya@yahoo.com

Mergi la inceput