operatia de extirpare a polipilor
CE, CUM, UNDE , CAT?
ma intereseaza unde au fost operati puiutii, de cine si cat ati dat. nu e vorba de S, ci de fetita unor prieteni.
va multumesc,
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Raspunsuri
Alexia27 spune:
Ce mai faci fata frumoasa? mai dau si eu peste tine aici, ca mult timp trecu de cand nu ne-am mai intersectat.
Pui, eu pe mandra mea am operat-o aici, dar in Ro am fost cu ea la Euroclinic si stiu sigur ca fac si acolo operatie de polipi. Ti-o recomand pe Dr Irina Dragan, mi-a placut cum s-a ocupat de Eileen.
pup fetele
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
nma spune:
Eu pot sa iti spun unde nu: la Budimex, dr. Tanase. Nu mi-a luat copilul in operatie desi avea doar 2 ani decat dupa ce a primit plicul (intentionam sa ii dau dupa), operatia nu a fost o reusita (acum trebuie iar operat, are 5 ani jumate).
O sa urmaresc si eu subiectul caci luna viitoare vreu sa il operez. Sincer asi prefera ceva privat.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
kay spune:
Alexandra, multumim mult cum e in Tailanda? sper ca sunteti bine ! mare pt Eileen si unul la fel de mare pentru tine !
nico, uite a zis Alexandra de Euroclinic, vezi acolo.
dr. la care este programata fetita prietenilor se numeste Manuela Rizescu. stie cineva ceva de ea?
NICO, cat ai dat? ma intereseaza ca zona, ca sa stie omul cat sa dea...
multumesc,
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
Alexia27 spune:
Kay, Thailanda e...calda . La 9,30 dimineata sunt deja vreo 34 de grade, si inca nu a venit sezonul ala suparat de cald. Abia astept
Imi e ciuda, ca dupa ce am operat-o pe E de polipi si la urechiuse nu are voie sa-i intre apa in urechi, asa ca evitam piscina pe care o avem chiar in bloc. Dar asta nu ma impiedica sa pregatesc acum prima plecare cu ea din Bangkok, in aprilie cand are vacanta de la gradi.
Pupici multi multi multi Soniutei si tie unu singur da'maaareee
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
nma spune:
Oana a trecut mult timp. La dr cred ca am dat 1 mil si la anestezist 500 (vorbesc in bani vechi). Anestezistul si-a trimis asistenta seara sa imi spuna sa ma pregatesc (stiu eu cum), iar dimineata la ora 6.30 aceeasi asitenta a venit sa ma intrebe daca m-am pregatit ca vrea dna dr anestezist sa vada copilul . Mi-au lasat un gust tare amar.
Mai astept pareri, dar mi-am notat Euroclinic .
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
adaca spune:
Astia, ca nu am cum sa-i numesc, nu sunt doctori. Imi este scarba de ei. Bine ca nu am patit asa ceva pana acum.
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Maadi spune:
Il recomand din tot sufletul pr dr. Ursuleanu de la Budimex (are si
clinica particulara). El ne-a pus pe picioare dupa ce am tras-o rau de tot cu gatul. Ne-a operat si de polipi si de amigdale (nu am avut incotro, faceam amigdalite una dupa alta).
Sanatate multa.
Maadi si Calin (19.07.2003)
kay spune:
Maadi, cam cat se cotizeaza?
S
mussette spune:
Iti recomand din toata inima dr Toader Miorita Spit Grigore Alexandrescu (si Medlife Grivita)
mussette
nastasie spune:
tot la Budimex la dr.Ursuleanu si noi.acum vreo 2 ani.a fost super.nici nu ziceai ca a fost operat si dr de nota 10.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan