Sezatoarea canadiana (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, uite aici: http://www.orchideemtl.com/en/services.html .. pentru curatenie adica, sunt super OK, au si multe romance care lucreaza pt. ei, ultima data cand i-am chemat erau 17 cad/ora (dar asta era acum 1.5 ani, s-ar putea sa fie un pic diferit acuma, poate mai ieftin ) ,iti dau si chitanta sa iti deduci de la impozite ... trebuie sa ii platesti min. 4 ore, dar din ce zici tu oricum ai nevoie de min. 4 ore.

Roxana, da, ne relocam ... hotararea e luata de 1 an jumate ... nu stiu cat e de propice momentul, cu criza asta economica, dar oricum o perioada vreau sa ma relaxez un pic sa o iau mai incet si sa stau cu copiii ... , asa ca pana ma dezmeticesc sper sa fie si criza asta doar o amintire urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, mersi! Il studiez si vom vedea... dar 17 pe ora??? Of, daca aude Octav, face el... oricum ar fi, eu ies in cistig, ii arat linkul! Deci, ai avut curaj sa-i chemi acasa si ai fost multumita? Ca parca mi s-a strins asa un pic sufletul la gindul ca cineva strain, una sau mai multe persoane intra in casa... eu ma gindeam mai mult la o singura femeie, cunoscuta, recomandata, care face asta ca sa-si rotunjeasca veniturile... nu la o firma.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, prin firma e organizat, ai protectie, ai la cine te plange daca nu esti multumita, ai asigurare daca iti strica ceva prin casa ... mie mi se pare mai ok asa decat cu o persoana ... tot necunoscuta pana la urma, chiar daca recomandata. Si sa stii ca tot atata o sa iti ceara si la "negru", nu se deranjeaza nimeni pentru mai putin de 50 cad ... iti spun ca am cateva prietene care cheama nu prin firma si tot pe acolo dau ...

Roxana, la NY a fost f fain, dar obositor, ca am alergat sa vedem cat mai multe ... pozele le puteti vedea la semnatura mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, io nu vad dilema pe care o ai. La guvern, soro, la guvern! Sa stii ca intotdeauna asa se intampla pe cand te-apuca disperarea, vin cate doua, trei, numai asa sa crapi perpelindu-te.

Dana, de ce nu mai mergeti in Ro la vara? Mi-a scapat vreo postare? In Cuba eu nu m-as mai duce, asa ca ma abtin de recomandari.

Nelia, acu' mi-am amintit de episodul ala din friends cu menajera. Da 17 dollari??? Unde's mexicanii americancelor?, acu' intru si eu pe lungimea de unda a Anei.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Tot io, ca ma ganduri (intarziate)...

Intrebare urgenta pt cele care ati calatorit gravide mai avansate.

Companiile aeriene de obicei nu transporta gravide dupa 32 de sapt (+- depinde de companie). Voua v-a cerut ceva dovada la check-in de cat are sarcina? Sau pot sa trec neobservata si sa tac malc? Daca treb sa ofer dovada sunt in plop, ca n-am de unde s-o iau, ueeeeeee...

Please, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Mqqm pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic doar eu le-am cerut sa-mi faca control manual ca nu am vrut sa trec prin poarta aia ca auzisem eu ca-s radiatii.
Acuma nu stiu daca chiar sint radiatii sau nu dar eram destul de paranoie atunci :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-Mie nu mi-a certu dovada-aveam 28 sapt d-cica arata mai mica burta(dupa unii-mie mi se parea mare)- dar eu aveam hartia.Sorry!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Imi dati speranta. Ok, o sa fac precum strutzu'. Le zic ca-s doar grasa la jumate si fff balonata. Dr mei sunt off pana marti si ob-gynu si familialu, asa ca n-am alt choice.

DanaMario, eu ma bagai saptamana trecuta prin poarta aia ca am fost la court pt un speeding ticket, ca nu m-asteptam si nu ridicasem inca treaba asta la rang de principiu (mi-am dat seama abia zilele astea cand analizam excursia si de ce sa ma feresc) asa ca acu' rau-i facut deja daca e. Oricum, aia's de la airport security, nu cred ca au treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor,

multumesc mult ; e drept ca comoditatea mea ma impingea spre firma cu romani, da' ramine guvernul provincial; sper sa rezist acolo pina-mi termin contractul.

bebitzu, iti trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

buna dimineata si o cafea tare pt ca un pahar de sampanie nu am fost in stare sa va dau de ziua mea
inca o floricica cu multumirile de rigoare.
De ziua mea nu am facut nimic deosebit,am muncit si m-am distrat cu familia si amicii de la gradi,am iesit seara(chiar daca a fost martea) sa mancam in oras.Am primit 3 cadouri superbe!
Primul a fost ca in dupa amiaza zilei mele de nastere am avut intalnire cu doctorita mea de familie care mi-a dat cea mai faina veste dupa toate ,absolut toate analizele posibile(vorba vine);sunt sanatoasa tun!
Al doile cadou a fost material de la familia mea dar cel mai tusant au fost 2 felicitari(una de la colegul si alta de la copii) la citirea carora am bocit.Sunt niste cuvinte superbe .Exemplu:"mama pt totdeauna,prietena pe viata!" In felicitare colegului am gasit toate cuvintele pe care el nu prea este in stare sa mi le spuna In fine!
Si a treia surpriza a fost ca am fost sunata de mama,la o ora foarte tarzie la care nici nu ma m-ai asteptam sa o faca.pe langa felicitari mi-a spus ca nu mi-a trimis cadoul anul asta(o face in fiecare an) pt ca vrea sa mi-l dea personal.Asta inseamna ca vine la vara in vizita Sunt foarte happy.Si stiti de ce? pt ca nu ma asteptam deloc.mama trece printr-o perioada cumplita,bunica e paralizata de 11 ani iar acum este pe duca...
Cam asta cu ziua mea.

Acum,
Diana,am un mesaj pt Seba. de nu stiu cate zile,de la colegul;sa-l sune.
Tu esti ok? a ajuns cu bine mama ta i Ro? Victor("spaghetutza" cum ar spune Maia) cum a reactionat dupa plecarea bunicii?

nelia,apropo de mancare.Pediatra ne-a spus sa eliminam yaurturile cu fructe din alimentatia Maiei,sa-l inlocuim cu iaurtul natural(ala gras de 10%) in care sa adaugam fructe proaspete.Asa am facut si vad ca mananca.Apoi,mi-a spus sa-i dau o masa gatita(musai) pe zi si in rest fructe,legume si fromage la greu.Sanatos tata,sanatos!

Roxana,eu vin la intalnire unde vreti voi.Cu sau fara copii.Abia astept.Stabiliti ce si cand si actionez:))

aripa Ontario,distractie placuta si poze cat mai multe.responsabilei cu pozele o rog mult sa-i faca o poza Olgai cu burtica sa vad unde a pus ea kg alea multe de care vorbeste.

Ana,la guvern clar.eu vad difereta acum intre patron si guvern.BAFTA!

miki,sedinta placuta

try,bravo mai.Deci nu este ala negru atat de negru

Dana P.,pupici multi multi si desi,desi.te sun.am zis!

codritzu,amicii mei de la gradi mananca singuri de la 18 luni.Copii mei la fel.De pe la un an le-am pus lingurita in mana.Fara exagerare.Cu alea 2 lingurite si gata o patesc si eu.Insa,am o conventie cu ei si anume.ma citez "daca nu vad desenul de pe fundul farfurioarei,nu primiti desertul!" punct.

simona,mimitete,diana,monicutza,voi,toate bune?

pupici

Mergi la inceput