Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 13
OlgaTarziu spune:
Unde tre sa vad poze? Ca nu stiu.
Ce zici tu Delphin acolo? Sigur s-au confundat personazele. Eu sunt muntele in gri si negru.
delphin spune:
Hai ma Olga, ca nu poti fii confundata. Esti frumoasa insarcinata! Radiezi , et tout cas!
Simonna spune:
Hei, m-am trezit cu noaptea in cap ca Zarzara si vezica sint incompatibile dupa ora 7 AM si-acum vizionez poze. (Si am si de zi, ca doar cum altfel!)
Mona, asa esti de slaba ca te si miri ca nu cazi in nas cu burta aia! :))
Olga, nicicum nu puteam sa mi te imaginez gravidoaca! Ei, acum pot. SI, by the way, Dlphin are dreptate.
Donia, nu te-am recunoscut cu parul lung! Ce bine iti sta!
Ina, daca asta-i efectul magic pe care un copilas nou-nout ti-l aduce in viata, pai abia astept sa iasa Zarzara de unde se afla! Si, pe bune, tu si Sinzi aratati clar surori!
Montrealul, voua nu vi se pare ca Ina si Sinzi ale lor sint ca Dana si Denisa ale noastre? Mie chiar mi se pare ca Ina si Dana seamana... (Acum ma umfla risul cum am zis: ale lor si ale noastre :) )
Simona73, am vrut sa zic de data trecuta ca ma dau in vint dupa coafura ta...
Denisa, you so young ang beautiful ca ma faci cu capul...
Maru, ce-mi place mie ce te hlizesti tu in toate pozele! Clar iti place!
Try, scoate aparatul ala de pe figura, ca u te-am vazut de mult! Si felicitari pt. organizare, daca inteleg bine!
Iar doamnelor pe care nu le-am vazut pina acu, ma bucur de cunostinta!
Ups, trezit toata casa, tre sa merg la cafele... Ce cafele, ca iau doua guri... Sa-mi tineti pumnii la prinz, Dianei la fel. Mergem de minutza la CombiTest. Nu's de ce mergem, ca eu sint sigura ca o sa fie perfect oricum!
O duminica frumoasa,
Simonna
ange spune:
Olga,Mona,ar trebui sa ne multumiti si noua celor de la Mtl care am stiut si am tinut pumnii stransi lui try ca sa iasa totul bineglumesc.Sa va fie de bine,nasteri usoare si bebei frumosi,mancaciosi si sanatosi!Noi Mtl venim la botez
nelia,noi am fost la Disney acum 2 ani.Pt 3 zile nu merita sa faceti efortul.O sa le faceti copiilor mai mult "rau".Cel putin o saptamana va trebuie numai pt parcuri(dar nu pt toate) numai pt cele tematice.Noi am stat 2 saptamani si la plecare plangeam de la mic la mare.Le-am promis copiilor ca ne vom intoarce cat de curand si chiar o vom face.E superb!Pt amanunte vorbim noi sapt. viitoare.
Roxana,pe mine ma aranjeaza vinerea seara si tot unde am fost ultima data.Sambata avem antrenamente,deci este explus sa lipsim.
Simona,daca tu esti un zambet cand vezi ca "pirouette-le" fac "ravagii" prin competitii ,imagineaza-ti cum ma simt eu ca mama de copila care face parte din club Acum la sfarsitul lunii pleaca la Trois Rivieres.Am niste emotii!Eu ma duc dupa ea,nu o las singura.Ma tin cu masina dupa autocar
ica,imi pare rau sa aud ca Soricica nu e bine.Sanatate!
simona,ce face mimitete?de ce nu da nici un semn de viata?
bafta astazi!
o duminica placuta
OlgaTarziu spune:
Simona si Delphin merci ca ma faceti sa ma simt bine. Sunteti scumpe.
Dar spuneti-mi si mie unde vedeti pozele? Pe bune nu le-am vazut si nu stiu...
ange spune:
Olga,pe mailul de la sezatoare este linkul ce duce la poze.
Le-am vazut si eu.Wow!Wow!wow! foarte frumos.
Olga esti de nerecunoscut(in bine evident).Esti toata un zambet
Mona,ma bucur sa te cunosc chiar si prin intermediul pozelor.Mi te inchipuiam altfel.Esti o graviduta foarte draguta
Dana Mario,care dintre strengarii aia 2 era Joshua??
Ina,tu chiar ca semeni cu Dana noastra.Cat despre copila!!!numai de bine
simona-dulce foc fetita cu bentitza
try-vai de capul meu ce slaba esti!tu mananci ceva toata ziua?e musai sa spui cum faci si ce faci de arati asa.
margot-distinsa blonda din foto
maru,donia,mi-ro,margot,magdone,denisam,DOamnelor
sper sa nu fi uitat pe nimeni.de am facut-o
Simonna spune:
Olga, trimit acum pm cu contul comun pt. poze.
Ange, mimitete e ok, doar ca a fost prin vacante si-acum nu-si vede capul de treaba. Da'i sta super bronzata!
Montrealul, Diana a propus 3 aprilie, vineri. Votati, svp. Eu n-am nimic contra. Si inteleg ca nici Ange. Rox, tine tu lista de-aici, te rog, ca la mine la job e bulibaseala si n-am sa reusesc.
Pupici again,
S.
pitilache spune:
Olga intra pe contul comun de pe yahoo pentru poze. Sunteti extraordinare fetelor!!! Pozele sunt super!
Simo si Diana succes la teste si asteptam vestile perfecte!!!
Ana felicitari pentru job-uri!!
Referitor la intalnire, pentru ca un consens este greu de obtinut, vom merge pe varianta majoritatii: intalnire vineri seara fara copii (daca am omis pe cineva trageti-ma de maneca).
Propunerea mea este ca intalnirea cu copii s-o amanam pana da coltul ierbii afara si o facem la sfarsit de aprilie intr-un parc, ce ziceti (Carmen esti inca aici, nu-i asa)? Poate intr-unul unde se poate face si un bbq si ii tinem ocupati si pe consorti?
Locatie: www.vinniegambinis.com/page.asp?intNodeID=30700" target="_blank">Vinnie Gambini's
Data: 3 aprilie
Ora: 18:30
Participante:
Ange
Diana 2007
Oanagabriela
Simonna
Simi
pitilache
Am editat ca sa propunem 3 aprilie pentru ca Diana nu poate decat atunci. Va pup!
Margott spune:
Pliiiiz, vreau si eu parola de la contul comun! Vreau sa vad si eu pozele!
http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009