Sezatoarea canadiana (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bravo, fetelor din Toronto! Si mie mi-au venit lacrimile cind am citit, cred si eu ca pe Olga ati terminat-o! Frumos!

Simona, pai nu mai calc de cind am uscator, dar eu am fetite, bre, vezi tu daca vei avea rochite, bluzite, volanase... nu stiu daca mai calc 10 la suta din tot ce am, inainte calcam cam 80 si mi se parea ok, acum, cind vad ca poate fi si altfel, ma deprima si alea 10... dar, pe de alta parte, mie imi plac rufele calcate, le ador. Da' sa nu le mai fac eu! Sa stii ca acum cind am citit la tine, imi dau seama ca si eu am avut aceeasi bucurie cind am citit despre Piruette - eu le stiu, e o fetita de-a noastra acolo!

Carmen, felicitari pentru hotarirea luata! Asa frumos a sunat cind ai spus sa ma relaxez si sa ma ocup de copii!

Dana, cit ma bucur ca sint bune analizele! Acum sper sa rezolvi pina la capat, sa gasesti solutia si sa te simti bine si plina de viata din nou!

Cu intilnirea, eu nu pot vinerea! Pina pe 17 aprilie, ca apoi cred ca se va rezolva. Dar voi hotariti ca vad eu, mie mi-ar placea si cu copii, dar si fara... adica as vrea sa fie doua. Si parca vad ca nu pot sa vin cine stie din ce motiv!

Gata, ca nu se mai poate, cica nu merge filmul ala cu batai decit aici, unde stau si eu o tzira... desi stau cam de mult timp! Ii las, ca mi s-a facut mila de ei. Ma duc sa ma joc cu Lisandru, ca a ramas fara partenere... Si ma intreb, pentru a cita oara, oare e bine ca las fetele sa se uite cu zapaucul de ta-su la filme din astea cu batai, nu gluma!?! Desi la filmele cu Bruce Lee ma uit si eu, ma fascineaza omul asta! Gata, !

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Buna seara fete dragi!

Codritu, abia acum am reusit sa citesc intrebarea ta despre scolile din W-Island. Pai, depinde ce vreti voi. Daca vreti scoala privata, stiu de College Charlemagne ca-i oscoala foarte buna, am o buna prietena care are fetita acolo si ei sint multumiti. bine, cu plusuri si minusuri, ca peste tot. Fetita mea, este la o scoala privata ( sistemul francez, manuale din Franta, profesori care fac un stagiu obligatoriu in Franta). Scoala se numeste Charles Perrault, e in Roxboro, in spate la Adonis. Si noi sintem multumiti (in general), copilul e incadrat, invata mult (anumite chestii total inutile, if you know what I mean), noi muncim destul cu ea acasa, dar in general sintem ok.
Daca vrei si alte detalii despre aceasta scoala poti sa-mi scrii pe privat. Dar voua, in Kirkland, mai usor v-ar veni probabil sa mergeti la Charlemagne. Bine, mai e College Beaubois, care e linga mine, dar din Kirkland pina la Beaubois... cam greu. Mai ales ca n-au transport scolar, trebuie sa va ocupati voi. La Charlemagne au transport, costa 1800/an, stiu de la prietena mea. Multa bafta in alegere! Vezi ca deja inscrierile s-au facut, trebuie sa te grabesti daca micutul merge in septembrie la maternelle. Mult succes!

Ana, felicitari pentru noul job! Probabil ca deja ai ales, te sfatuiesc si eu, ca si fetele, job-ul la guvern nu se lasa!

Ati vazut ce frumos a fost azi? Ne-am plimbat mult pe-afara, mirosea a primavara! Fac si poezii acum...

Fetele din Toronto sa va fie de bine intilnirea!

Simo, Rox, eu sint pentru intilnire vineri seara, oricare din ele, stabiliti voi. Si mi-a placut la Vinnie! De ce sa n-o refacem? Si dau eu de baut de data asta! Va spun motivul acolo!

Va pup pe toate, mamici, burtici, puiuti!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, iti tin pumnii sa fie totul bine pana la capat

Ana, felicitari !!! Sunt de acord cu fetele

Lorelaim, mama ta are mare dreptate. Felicitari sotului tau ptr carnet, va doresc sa va iasa planurile 100%

Soricelul meu nu-i prea bine, acum caut un urolog bun, ptr copii de preferinta, cunoasteti ? Trebuie sa ajungem la unul maine daca se poate si trebuie sa faca si o eco abdominala + rinichi. Am gasit ceva, insa pana acum n-am decat o trimitere si daca vreau sa vad alt medic, logic imi trebuie alta trimitere, deci cu cea care o am acum vreau sa obtin un rasp de la un medic care sa nu se insele Azi am fost la clinica si iar a avut test de urina + sange; desi ptr infectie urinara nu stiu de ce trebuie si sange, offf bine ca n-a plans cand i-a luat sange, draga de ea, insa terminam in cateva zile antib si iar ne intoarcem la dureri Astazi med mi-a confirmat ca-i infect urinara, ca pana acum nu era sigur in ritmul asta de 1 pas inainte si 2 inapoi clachez in curand

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ica imi pare rau. Direct la ugenta la un spital de copii? Oricum ar trebui sa vada ce infectie e, la ce raspunde, pentru ca antibioticele nu se potrivesc automat la infectiile urinare
Pentru sange, asa verifica daca e o infectie in organism. Nu stiu mai amanuntit ca nu ma pricep. Dar asa mi-au explicat cand am fost cu Marc la urgente pentru ganglion. Ca o infectie este vazuta si printr-o analiza de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Da, da intalnire !
Eu as putea pe 3 Aprilie la capitolul fara copii, iar cu copii, in weekend dimineata.

Bravo Toronto ! Frumoasa surpriza, de-aia va grabeati toate sa mergeti la restaurant !

Mikiion, da, inca merg la scoala, sper sa trec examenele de semestrul asta (2 la numar) si apoi sa ma ocup doar de mine, bebe si Victor, asta pe langa servici

Carmen, iti scriu PM.

Nelia, nu stiu ce sa-ti zic cu Agata si plecatul in Romania ... Inainte sa-l am pe Victor, cand ii vedeam pe copiii care pleaca singuri pe avion imi ziceam ca abia astept sa am unul, cum face cinci ani cum il trimit la bunici. Mi se par atat de deosebiti, mai ales ca sunt multi care calatoresc foarte mult in felul asta, fie au parintii despartiti care locuiesc pe continente diferite, fie merg in vacanta la rude in mod regulat, nu stiu, au asa ceva al lor, o independenta care ar face orice parinte mandru. DAR, pentru ca exista si un dar, acum nu stiu cum as reactiona daca ar trebui sa-l trimit pe Victor. E drept ca e inca mic, dar il simt inca parte din mine. Cred totusi ca Roxana are dreptate, daca el/ea isi doreste intr-adevar sa mearga, atunci merita efotul si intelegerea parintilor. La un moment dat se vor desprinde detot de cuib, nu ? Trebuie sa fim pregatiti, mama imi spune tot timpul, se intoarce roata, ai sa vezi daca peste ani Victor o sa vrea sa se mute in Romania, cum ai sa treci prin ce am trecut noi cand tu ai plecat in Canada. Si mie mi se pune un nod in gat ...
Dar nu e cam mult doua luni ?

Lorelaim, eu am vazut intrebarea ta dar am asteptat alte pareri mai avizate. Eu pot sa spun ca noi am observat o marire a preturilor la mancare, dar nu pot sa-ti spun la ce exact, doar ca noi cumparam cam aceleasi lucruri la intervale aproximativ egale si dam mai mult pe mancare. Toata admiratia pentru performantele inregistrate cu suedeza, tine-o tot asa !

Azi noapte n-am putut dormi din cauza fazei asteia cu zilele libere. Azi am evitat-o cat am putut pe tipa care a primit duminica in locul meu, ca nu stiu ce sa-i zic. Suntem in relatii foarte bune, dar stiu ca e si genul ala pupincurist cu sefii si imi dau seama ca si asta a contribuit la decizia lor. Pe cand eu, sunt la locul meu, nu cer ceva decat atunci cand ma arde ... si uite ca pana una alta, m-au ars altii.

Ma duc la culcare,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ceea ce a spus Olga e jumate de poveste: de fapt a fost un dublu baby shower, pentru MonaB si pentru Olga.
Noi ne-am simtit excelent, trupa se mareste, am cunoscut-o si pe Dana Mario, am adus-o si pe Margott si al ei print David, i-am cunoscut dra Ineidincanada, o splendoare de adolescenta (daca stiam, il aduceam si eu pe Andrei cu mine, dar dra e mai mare ca brotacul meu!)
In rest, fetelor cucuietelor, va urez un sf de saptamana excelent si astept si eu poze (da de alea unde nu mi se vede gusa si burta nepregnanta)

ps: Donia, vazut pozele facute la noi, sunt superbe!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, la toate pentru raspunsuri; Lorelaim, sper sa reusesti si tu sa te intorci acasa intr-o zi, intre noi. Ontario, chapeau!
Diana, stiu cit e de frustrant sa dai de nedreptati d'astea la job, las' ca acusi scapi, si cine stie dupa maternitate se schimba lucrurile la tine la job.

Eu am stat azi toata ziua pe internet, si ajung la concluzia Cristinei- zic pas la Disney anul asta, e prea mult la bugetul actual, si la vacanta la soare la fel; mai la vara cind isi revine bugetul, nu mai avem vacanta; asa pateste cine in cinci ani de Canada a facut cinci vacante in Romania ;noroc ca nu m-am trezit sa-i spun copilului de Disney.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ica, da-i fetei suc de cranberries, ajuta f mult la infectia urinara. Imi pare rau ca nu te pot ajuta

miro, felicitari pentru cetatenie!

nelia, din pacate eu nu l-as lasa pe Andrei in tara, dar vezi la mine situatia e alta, el nu vrea nicaieri fara noi. Separarea de noi ce s-a petrecut intre 3 si 5 ani are repercursiuni ce nu le-am gandit atunci!

am revenit pentru ca trebuia sa mai scriu ceva tare important da am uitat, roza scleroza loveste!

try, felicitari si multumim pentru organizare!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Deci...in primul rand ...pozeeeeeeeeee ( de la evenimentul din seara asta in care apare, of course, Maru fara burta si gusa...asa cum a "dat comanda"...) - in contul comun
In al doilea rand, vreau sa precizez si eu ca noi, aripa Ontario am "complotat" vreme de cateva zile, pentru organizarea a 2 baby-shower pentru cele 2 fete-cucuiete, gata de ...bebe mic : MonaB si Olga. Ne bucuram toate daca surpriza a "iesit" asa cum ne-am dorit-o.
Tin sa precizez ca ideea si organizarea ii apartine lui Try careia vreau sa-i adresez felicitari - a iesit totul SUPER.
Ne-am simtit bine, am cunoscut fete noi, am revazut fetele "vechi"...dar cum tot ce e frumos e si scurt...s-a terminat prea repede.... Astept sa vina primavara, poate ne intalnim in formatie extinsa Ontario & Quebec...., ce ziceti?
La poze , am facut si ceva comentarii...sper ca n-am gresit la identificarea personajelor...daca da...scuze
Va doresc...vizionare placuta si astept sa puna si Try si Mi-ro pozele facute de ele...
Noapte buna, fetelor! Sa aveti o duminica cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vizionat pozele! Bravo! Sunteti superbe toate mai ales gravidutzele! Si Sinzi! :)

Olga, t'est trop belle!

Mergi la inceput