Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

pt alina: exista o formula pt calculul greutatii ideale: Greutatea in kg=2Varsta in ani+9 si a inaltimii H in cm=5Varsta in ani+80cm
sau: inaltimea adultului este dublul celei de la 2 ani
sau:inaltimea de la nastere se dubleaza la 4-5 ani si se tripleaza la 13-14 ani.
eu de alte formule nu am auzit
pupici

(gravida) 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, bibuga, la mysticmama, pe Stefan cel Mare, miercuri le intra colectia noua. Azi am trecut pe la ei si mi-am luat o fusta de jeans marimea XL si o pereche de pantaloni maro marimea M. Ce ti-s si cu marimile astea ....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni cand te duci la eco..ca sunt curioasa ce fac fetitele ?

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,multumesc!!!!Saptamana viitoare oricum aveam planificat un drum a Tg_mures,sper sa gasesc ceva sa-mi placa.....La noi in oras am vazut niste fustite de blugi,dar aveau un material si o culoare groaznicaBibuga,tu o sa nasti la maternitatea veche?Eu la spitalul nou am nascut-o pe fiica mea,sper sa nasc tot acolo....ma gandesc sa ajung din Medias la Tg-Mures in timpPooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bibuga,felicitari pentru caruciorul albastru!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellee spune:

buna mamicilor,
desi nu va scriu, va urmaresc aproape mereu
am ajuns si noi la 22 sapt si am aflat ca suntem , deci va rog sa actualizati listuta
in rest suntem bine, doar neplaceri legate de arsuri si dureri de spate
va urez sarcini usoare la toate si bebei cuminti si sanatosi
va pup

michellee 22+Maria

Mergi la inceput

Michellee..felicitari pentru printzesita .

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, dragi zmeurici!
Tare mai sunteti harnice la scris, bravo . De fapt, ce m-as face fara voi, ca la servici ma plictisesc ingrozitooooor, n-am nimic de facut, e o perioada moarta si simt ca vin degeaba, put si simplu stau 9 ore cu fundu-n scaun degeaba! Si e foarte frustrant, pe langa faptul ca mi-e greu de la zmeurel si il tin si pe el ingramadit, trece si timpul muuult mai greu cand stai degeaba. Toata ziua pe net....
Uite ca n-a trecut nici o saptamana de la ultima ecografie, ca iar imi apar pitici pe creier. Vad ca mi se tot uda tamponul zilnic in fiecare zi. Nu mult, dar imi apare o pata uda acolo si ma tot gandesc ca o fi lichid amniotic...si asociez cu faptul ca mi-a zis dr Iosup ca am lichid in cantitate usor scazuta...Dar mi-a zis totusi ca colul este inchis...
Oare sa astept cuminte pana la ecografia de peste 2 saptamani sau sa o sun pe dr s-o intreb? In rest, n-am niciun fel de neplaceri, doar mi se mai intareste burtica din cand in cand, dar fara dureri, si cam atat...
Mai are vreuna din voi asemenea scurgeri? Stiu ca am mai intrebat, o sa ziceti ca sunt pisaloaga...dar nu...sunt doar ingrijorata...
Patricia, Micaalsa, asteptam vesti!
Va imbratisez pe toate cu drag!

Iulia 22+

Mergi la inceput

Uliiasi..si eu ca tine pe net de la serv..nu mai am chef de munca vreau la infrumusetare..dar ma duc acus'.

Scurcerea ta..nu poate fi o secretie de sarcina? Ca am citit pe net ca in trim II e posibil sa avem o scurgere mai abundenta dar care nu inseamna nimic..sau chiar sa fie si pipi daca faci f des caci e posibil ca o picatura doua sa se mai "scape" asa...stii ce vreau sa zic.

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, azi ma duc la eco dar peste .... 2 ore.
pooh, fusta de jeans care mi-am luat-o e chiar frumusica, stramta, strech, cu o bluza lunga nu se vede burtoiul si culoarea e cea buna un albastru inchis.
michelle, Felicitari pentru caruciorul roz!!!
Iulia, eu am perioada cu scurgeri mai abundente si perioade cand nu sunt deloc. Cred ca e normal.

20+

Mergi la inceput