Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Buburuza
m-ai topiiiit!
Ce scumpic e BB teu!Clar e un iubaret!Pup dansatorul!
Moni am 2 pozici de la 12 saptamani:una 3D si una 4D,scrie si pe ele.Iar cele 3 pozici de la 16 saptamani sunt 4D.Eu le prefer pe cele 3D sincer.Dar sa nu ma spuneti la doc.
Te cred cu lamaile,ca asa am patit-o si eu dupa raceala,dar nu le-am lasat deloc pana nu mi-a trecut,cu ele legate de gat pana dupa hop si dupa aia 2 luni nu le-am mai vazut bine,decat cu gandurile rele![]()
Ylla e ok cum simti, nu tre sa te justifici nimanui.
Si eu sunt constienta ca preferitul va fi taticul),eroul ei(doar am foast si eu fetita),dar ma bucur si eu pe langa ei
La treaba cu trompele gandeste-te bine de tot.E foarte important in astfel de cazuri sa fii cat mai convinsa de hotararea luata.
my little sunshine
m_i_s_s_y spune:
Moniland - dau de baut!!!! Inca nu stim ce e bebelu..dar conform traditiei, tu esti cea cu gurita aurita!!!! Noi am vrea baietel, ca in jurul nostru toti prietenii au ,sau asteapta fetite! Dr a spus ca spera ca e baiat, dupa ce i-a facut semnul cu degetelul
Noi speram sa fie sanatos.aflam in 10 aprilie. Acum avem 16 si 3 zile
s 16
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1
pogos spune:
buna fete cu burtici!
ma bucur ca in mare sunteti bine si sper sa o tineti tot asa.
patricia tin pumnii sa fie azi bine la amnio!
succes si celor care au astazi ecografii!
noi suntem bine si speram sa o tinem asa in continuare. nu ma doare decat bazinul si osul pubian, dar asta e. o sa treaca. si mai am din cand in cand arsuri, dar le sting cu lapte si iaurt. slava domnului ca ma simt mai bine si nu mai am greturi.
la bebei face bine muzica. eu si la prima sarcina puneam mozart. am facut un cd cu melodii mai linistite si se pare ca i-a placut. si dupa nastere asculta cu placere. am inteles ca Mica serenada ar face minuni.
eu pana acum am luat 7 kg, am plecat de la 58 si am ajuns la 65 (am 1.67 m). nu e rau dar nici foarte bine. la prima sarcina am luat doar 13 kg...acum cred ca voi ajunge la mai mult. si e asa de greu in ultimele saptamani sa te misti cu multe kg pe tine...dar asta e. bebele sa fie bine ca ne miscam noi gabaritul ![]()
va pup si aveti grija de voi si de bebei!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Moniland spune:
ylla, am venit eu in forta si am scris rapid cateva pagini.
A, voi mai aveti o fetita si atunci e normal sa-ti doresti un baietel.
buburuza, deci cam nasol cu baletul, si cand ma gandesc ca sotul meu vrea sa-si faca fetitele balerine. dar daca sunt asa stangace ca el sigur nu va avea nicio sansa. Eu inca nu am incercat sa le pun muzica, dar cat de curand o sa o fac, sa le vad preferintele. Poate merg si ale mele pe latura artistica a unchiului lor care e innebunit dupa jazz. ![]()
Lucialu, poate ca asa e cu 3D dar mie mi-a zis dr. cand a comutat pe 3D ca trebuie sa mai creasca sa aiba suficient lichid. Ce mai conteaza...
20+

Giova spune:
Ylla baietelul meu nu seamana cu mine
. Unii zic ca aduce cu soacra
, altii ca cu tat-su'. Eu nu-mi dau bine seama cu cine seamana. Zic ca a luat si de la unul si de la celalalt.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
monica2008 spune:
da giove am dat startul la bebelusi in familie asa spun toti,dar suntem fericiti ca o sa fie totii de o seama si noi suntem foarte uniti si speram ca si bebelusi nostrii o sa fie la fel.
monica mamica in devenire
+23
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Alina spune:
'neatza,fete dragi!
Cam tirziu dar m-am tot invirtit pe-aici de o curatenie.
Dimineata am fost la un shopping scurt,cica sa ma linistesc deplin
.I-am luat fetitei mele 2 puzzle-uri 3D,cu 500 piese si un film cu Barbie-Rapunzel.La bebe inca nimic,adevarul e ca jucarii nu o sa-i iau deloc,le mosteneste de la surioara si o sa mai si primeasca,cind sunt ei mari,imi deschid magazin de jucarii
.
Multumesc tuturor de incurajari
.
Ce sa zic m-am mai linistit ,statistica la eritemul asta infectios e incurajatoare,pe forumurile nemtesti am gasit multe mamici care au avut boala in sarcina si copilasii au fost sanatosi,cica numai la 1%da afectiuni grave.Acum ramine sa vad ce se mai intimpla in clasa,daca mai fac si alti copii,Doamne fereste.Urmatoarele 3 sapt stau ca pe ace...
Lucialu ,mai stii ca sotu'nu e var cu mine?
Co sotul nu cred ca se poate,eu nu are rude in Ro.Am rude multe in Banat,mama e din Otelu-Rosu.Adevarul e ca nici eu nu pot merge fara pauze,am noroc ca sotul opreste de gura copilului
.A avut o perioada,pe la 5 ani cind intreba cind ajungem dupa primii 10 km si chiar trebuia sa oprim mai des.Totusi daca te incumeti sa faci o calatorie pina aici,poate ne intilnim.
Danielle si Giova,ieri toata ziua si aici au transmis despre tragedie,15 morti [q.Ciriminalul provenea dintr-o familie instarita,tatal patron si cica aveau o gramada de arme prin casa...
Traim intr-o lume total nesigura...
Moniland,Blanca,eu nu stiam de calculul asta cu inaltimea.Doctora pediatra stia o formula cu inaltimea copilului la un an,plus inaltimea la 2 ani...minus nu stiu cit.Ei,dupa calculul ei,fiica-mea va avea peste 1,80 la 18 ani
,noi suntem medii,1,64 eu si 1,76 sotul.
ylla,aici se fac 4 cezariene fara probleme.Cnd am nascut eu,in 2002,m-a vizitat patronul spitalului si imi zicea ca mai pot sa fac 3 copii,ei fac in clinica respectiva 4 cezariene...eu ma opresc la 2.Sunt si pe forum mamici din Ro cu 4 cezariene.A,si pe forum stiu sigur ca este cel putin o mamica cu bebe facut cu trompele legate asa ca mare atentie si mi se pare cam radicala masura ta,esti asa tinara...
Giova,auzi,pai e posibil sa nu semene deloc fratii intre ei
.Sotul meu nu seamana nu fratii lui dar deloc.Pina una alta,nici fiica-mea nu seamana izbitor cu nici unul dintre noi,seamana destul de bine cu mama mea.
Adriana,lasa ca e bine ca te-ai odihnit,fa-ti rezerve ca atunci cind vine bebe,nu se stie cind vom mai avea parte de nopti intregi...sanatate multa iti doresc!
Tin pumnii tuturor care merg la doctor azi,sper sa veniti cu cele mai bune vesti.
Sanatate mamicilor racite.
la toata lumea!
_
Alina,mami de printesa si baby 
bibuga spune:
salut fetele!
micaalsa,patricia va tinem pumnii,sa ne auzim cu vesti bune!
missy- am urmarit si eu cu mare emotie in sapt 13 la echo cum ghemotocul meu de citeva saptamini isi punea mina,parca studia locul unde apasa
sonda.de data asta la echo de 20 sapt a ridicat degetul mare si a facut nana,daca mai continua saniusul cu sonda pe burta.dupa care am vazut in prim plan si putulica,asa ca rog fetele sa ma puncteze cu albastru.
n-au functionat prezicerile familiei si horoscoapelor,hehe ,presimteam eu ca e bebeu,tare bine ma simt. desigur daca n-ar fi raceala asta cu care ma lupt,o trahetita de toata minunea,ar fi si mai bine.
pooh-merg la gliga in continuare la control,dar se pare ca nu voi naste cu el,isi ia concediul din 24-26 iulie,iar termenul meu e de 31 iulie.oricum am auzit ca e o echipa de med.f buni la mat.veche
pt fetele care sint in aceasi situatie-- sa bem pt "repriza" doua!
multa sanatate tuturor!
bibuga 21+
blanca000 spune:
Giova eu ma vopsesc cu o vopsea fara amoniac: Wella Color Touch..si ma fac la salon sa nu ma chinui...
Felicitari Bibuga pentru baietel...
Tocmai am bagat un KFC...stiu stiu..nu e mancare buna pt bebe dar de 3 zile am mancat numai salate delicioase de rosii cu branza si castraveti..asa ca aveam chef de o "porceala"..a fost bun...
Eu am luat 4 kg..si tot o sa mai iau..caci atunci cand ma vad scapata in mancare bag nene..pana ma opreste sotul...![]()
20+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
ylla2009 spune:
Yummy BLANCA..mi-ai facut pofta..cu siguranta diseara fac si eu o salata..gen bulgareasca..cu telemea,rosii castraveti si masline..
Momentan ii trag cu portocale si ceai de tei cu multa miere si lamaie..cred ca ma incearca o raceala..ca mi-e frig si ma dor si ochii ..iar nasul il am infundat de vreo 3 zile..
Balet cu Printesa dupa-amiaza..asa ca mai apar diseara sa va spun noapte buna..
O dupa-amiaza placuta!
voua si la bebei
Ylla
21+si mami se
8.10.2003