Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetelor,

Eu recunosc ca trec mai rar pe aici sa scriu dar va citesc mereu.

Noi suntem bine, ni se mai intareste burtica cateodata dar o tinem cat putem cu No-Spa si Scobutil.
Am luat in serios recomandarea doctorului de a ma potolii asa ca am inceput sa-mi inchei socotelile cu serviciul.
Din pacate in cazul meu nu pot doar sa-mi iau jucariile si sa plec asa ca ultima zi de munca va fi pe 27 martie. Sper sa-mi tremin toata treaba pana atunci.

Ce sa va spun, mor de frica si ma rog sa intru cu bine in trimestru III. Mai e atat de putin si daca am ajuns pana aici, sa o duc pana la capat cu bine.
Barbata-miu saracu zice ca am inebunit de tot, niciodata nu m-a vazut asa de fricoasa ca acum.

Am vazut ca va tot intrebati cum o sa arate bebe.
La Aspirante a aparut un site interesant http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/ unde va bagati pozele voastre si va arata cum o sa fie copilul.
Incercati si voi, poate o sa semene...oricum o sa aflati in curand adevarul

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 23+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

patricia multa bafta la amino azi si stai linistita ca o sa fie totul bine bebeica ta e puternica
fetelor sa va spun o faza la mine in familie mai sunt 3 gravidute inafara de mineau ramas toate dupa mine.e vara lui barbatamiu la o luna distanta,cumnatamea la 3 luni distanta si alata vara de_a lui barbatamiu la 4 luni distanata.misto nuam umplut fam de bebelusi si asa se palngeau parintii ca nu le mai facem si noi nepotei.dar faza tare e ca sunt 2 la sotul in fam eu si cumnatamea si verisoarele lui barbatamiu sunt surori tare nu 2 si 2 ca la fotbal sa nu se suppere nimeni.
aseara bebe al meu cand au venit musafirii dadea niste suturi parca stia ca e mana starina pe burtica si nu e mana lui mami.tasu a spus ca creca fotbalist se facear vrea el e cariera lui ratata ca a jucat vreo 15_16 ani si dupa a avut un accident si nu a mai jucat
va lasa ca ma duc sa beau o canita cu lapte ca sa fie fericit bebe

monica mamica in devenire+23denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni multumim de compliment....si eu v-am vazut in poza si aratati super..fetitele voastre or sa fie minunate cu ochi albastri si inaltute .

Rallu f bine ca inchei cu job-ul..dar nu mai sta asa speriata si stresata caci nu ii face bine lui bebe..totul o sa treaca bine si o sa nasti un baietel frumos si perfect chiar la termen..linisteste-te..e primavara ..vine vara..totul va fi ok.

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor va doresc un capitol plin de vesti bune bebei sanatosi si sarcini usoare.

Micaalsa Patricia va doresc multa bafta si sa veniti cu vesti bune.

Adriana greu la inceput cu statul in pat dar pe urma te obisnuiesti si ce nu facem pt bebelusii nostri. Eu din sapt 7 stau numai in pat si asa voi sta toata sarcina. acum ca vine caldura mi-a dat voie doctorul la mici plimbari. Eu m-am mai plimbat fara sa stie el dar nu am exagerat. Bebeii sa fie sanatosi ca ne obisnuim noi si cu statul in pat.

Moniland imi pare rau ca esti racita. Insanatosire grabnica iti doresc s bafta azi la eco sa vii cu vesti minunate despre printesele tale.

Multa sanatate va doresc si pupici la burtici

elena +19
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, sotul meu are 1,91 m si eu sunt inalta de 1,63. Sper sa ma depaseasca la inaltime, dar sa nu exagereze.
Elena, multumesc mult

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni uite un calcul :

Daca aveti un baiat
Înăltimea tatalui + înăltimea mamei + 13 cm, apoi împărtiti la 2.
Exemplu:
Tata=180 cm
Mama=160 cm
Băiatul: (180 cm + 160 cm + 13 cm) / 2 = 176,5 cm

Dacă aveti fetita
Înăltimea tatălui + înăltimea mamei - 13 cm, apoi împărtiti la 2.
Exemplu:
Tata=172 cm
Mama=166 cm
Fata: (172 cm + 166 cm - 13 cm) / 2 = 155,5 cm

Deci o sa ai fete manechine...

Si la noi e cam la fel, eu 1.63, sotul 1.90.....asa ca ne vedem la defilare pe catwalk...

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Moni merci pt raspuns!Stiu ca una-i socoteala si alta nota de plata,a se vedea ciorapii mei,dar ma gandesc ca totusi cat sunt mici-mici nu-si fac ei chiar ase de cap si sa nu putem sa-i tinem cata in frauEu la treaba cu scoica ma gandeam la deplasari mai lungi(raaaare) cu masina si eventula prin magazine cat de cat sa ai de ce-i tine mai usureanu'.Ca in casa clar folosesc bouncerul...dar scoica Elenei arata fix ca un bouncer intr-o poza,de-asta parca imi surade.
Bafta la eco azi,sa ramana floricele daca asta vrei!Eu unde merg imi face mereu 3D si 4D.La 16 saptamani i-a cautat organele si osul nazal.I-a mai facut niste masuratori,dar cu osul a avut treaba si cu inimioara in special.Acum a ramas sa merg ori la 20 sapt ori la 21 cum vreau.Cam astea sunt morfofetalele,masuratori,masuratori si filaj intens la organe.
Danielle buna si obs ta!Greu de ales,bine ca mai e timp.
Blanca sa va fie de bine cosmeticareala azi si sa va intoarceti mai-mai ca sa-l dati pe tati pe spate!Pe noi ne vopseste tati acasica.Exact asa am fost si eu pana alaltaieri.Mai tre sa ma hotarasc,mai tung din par sau las ase?O chestie care m-a pus pe ganduri ca poate am fifitza a fost faptul ca se relaxeaza bine-bine burtica dupa ce dau cu creme frumos mirositoare,ca nu mi-a fost rau niciodata de la parfumurile folosite de mine,decat de la altii.
Doini pai si de voi nu spui nimic?
Rallu incearca sa fii mai increzatoare.Sa stii ca eu am contractii in special de la stari mai kkcioase,pe romaneste,daca ma necajesc sau enervez efectiv mi-e piatra burta si ma doare.Hai ca mai ai un pic si cu scarbiciul si sigur veti fi si sunteti bine!
Monica sa va fie de bine cana cu lapte!Tare faza de la voi din fam!Dar suna bine de tot!
Ma retrag si mai vb noi.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Rallu chestia cu pozele am incercato si eu , dar e decat o joaca , cand am incercat sa arat bebelul cuiva a doua oara nu a mai iesit acelasi desi erau tot pozele pe care le folosisem si 10 minute mai devreme, in legatura cu burtica , pe tine te doare cand e tare?
si eu am aceeasi problema si iau no-spa si scobutil dar eu nu am nici o durere doar ca se intereste cateodata mult prea tare
Lucialu si au am citit Coliba unchiului Tom luna trecuta, si mi s-a nparut fff frumoasa ca si carte , dar f trista , e a doua carte de care ma indragostesc , eu eram fan Pe aripile vantului, dar filmul pe mine m-a dezamagit desi toata lume il lauda

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Rallu, m-am distrat si eu si am "facut" un bb. Sper totusi sa nu aibe nasul asa . Parca totusi nu seamana cu copiii mei, dar o sa incerc o simulare si acasa cu alte poze . Aici il puteti vedea: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Martie#5312228750408901042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hei, nu v-am zis ca simt ca si bebelusele mele misca . Dar nu e senzatia de fluturasi sau pestisori (poate pe astea nu le-am simtit). Simt zvacnituri ca de puls, zilnic in partea stanga si mai rar in partea dreapta. Dar numai fetitele pot fi ca pana acum n-am simtit asa ceva.

Blanca, asa e, ne vom intalni la defilari
Lucialu, depinde si copilasul cat de mult vrea in scoica, dar oricum eu zic ca sunt utile si la pret acceptabil.

20+

Mergi la inceput