Prietenie la plesneala *33* - Sonia aude!!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay fara cuc?????? adica... cum adica??? pai si ce sa faci fara cuc? mie-mi place cucu mult de tot !!! ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
pai normal ca iti place...cui nu-i place?
Hai ca rad ca tampita si se uita astia la mine ca la circ...pot sa le spun si lor de cuc?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
kay spune:
zi-le !!! nu-i problema, da sa nu se ia de cucu meu ! fiecare cu al lui !
lasa ca o sa fac o oda inchinata cucului, si atunci sa va vad cum o recitati !
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
O recitam cu mana pe inima si cu chilotii in vine
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
kay spune:
aoleo, cu lolotii in vine?? vai de mini !!!
deci diseara ma duc la slumdog, la premiera
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
ancadragoman spune:
vreau si eu in listutaaaaaaa
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Delphinas spune:
iotiti la ele ce subect de descutie eu ele...cucu...si cica le place cucu....da de pupaza nu va place bre??? e frumoase si alea...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
andruskandu spune:
Buna dimineata, gasca!
Azi trebuia sa lucrez, da' am "cacut" (cum zice Andreiutz) schimb de tura si lucrez maine seara 24 de ore, adicatelea vin poimaine seara acasa...
Raportez o noapte alba... n-am dormit de stress ca nu merg la munca, schimbul l-am facut pe shestache, ca n-avem voie 24 de ore in serviciu... si Andrei tushitor, mi-a tras 2 reprize de tuse de una juma' de ora. Prima oara, pe la 2.30, i-am dat siropuri de tuse, apoi pe la 4.30, mai slaba, de vreo 10 minute, s-a linistit singur.
Si mi-am facut cana de , da-mi pica ochii-n gura, sau in tastatura...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
kokiy spune:
Olaaaa fetele ...am bataturi la piciere ...azi am zi de smotru' ...
Oana ,ca sa fiu sigura ca primesti PM-ul il scriu aci'
PM pentru Oana : nr.meu de telefon xxxxxxxx ...acu' m'astept sa ma sune astia pentru linia erotica ...Oana, dupa ce-l scrii sa-mi spui ,ca sa-l sterg ...azi sunt prin zona ta pe la 18.00-19.00 ,tre' s-o iau pe fimea de la after school ,care e la Domenii ...
Bai, lasati cucu in pace ,p'al meu il cheama elefantu', banuiti voi de ce
Si ca o paranteza ...fimea pe la 3 ani se tot benocla la cucu lui tasu', si intreba de ce el are asa ...explicatia noastra a fost ca,fetele au pasarica,iar baieti au chitz ...la care s-a suparat tasu' si a spus ca al lui e elefant ,chit au doar baietei
Pe la 5ani vine fimea de la gradi' suparata si ne spune ca s-a facut de ras in fata copiilor ...ei spuneau ca baietii au putza,ea spunea ca au chitz ...concluzia ,spune-ti adevarul altfel se fac de ras in fata colegilor
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas anca am cauta ceas cu cucu de am behait....nu se este....nu am gasit....dar nasa are doi cuci in casa....asa ca din 2 macar unu poate sa cante la fix, daca nu la fix si la si jumate. kay....Buna Dimineata!!! ce face Sosonica??? sa va zic un plan al meu...vreau sa-mi mai trag un iubit....dupa cum bine stiti pana acum am 2....caciocicatu lu kokyleasa si amorezatu din jermania a lu kari....si acum vreau sa mai agat un nou iubit....una bucata cupil lasat in casu de rufe a lu diarux. deci eu fac harem....eu sunt o turca care vrea harem de iubiti....da sper ca ati observat ce gurturi am... si o sa mai am un iubit....da pe ala il tin asa mai la secret. poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Edit, ca tocmai mi-a picat fisa, care-i faza cu secretul... Totusi, nu mai vrei unwww.dropshots.com/andruskandu#date/2009-03-13/03:20:43" target="_blank">
cuc iubit ca tot vrei sa faci harem???
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
kay spune:
iulia, notat !
S